در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

به این اقا گوش نده بازی خیلی هم خوبه فقط سایه و decal کم داره راستی به نظر من دودتون هنوز خیلی جالب نیست و کمه ولی حتما یک مرحله بارونی بگذارید و توش همه چیز خیس باشه تا گرافیک ادم حظ کنه
ای بابا حاج حبیب!!! چرا اینجوری حرف میزنی با مرام؟
من شدیدا با ایده ی هوای ابری و طوفانی موافقم . ( اگر یه موسیقی حماسی واقعیداشته باشه و از هر طرف هم صدای گلوله بیاد عالی میشه )
چیزی که خیلی مهمه اینه که هم سنگینی اسلحه احساس بشه و هم وقتی آدم تیر میزنه ، سنگینی ضربه رو تشخیص بده .
ببخشید دارم اینجوری می گما ولی HUD بازی : :sick: ، یعنی : غیر قابل تحمل !!! مخصوصا اون عدد 40 که فارسی نوشتی !!!
بقیه ی اجسام هم که معلومه چی هستن !!! انگار که اصلا حجم نداره !!!

اگه خوب کار بشه منم موافقم!
در مورد hud پارسی باشه بهتره!پارسی را پاس بداریم! ولی بایه فونت جالب!
حداقل اکه نخواستید به صورت شکل بزارین(نمیدونم چی میگم بهش)
در مورد صدا هم برا جوگیر شدن هم موسیقی خوب لازمه و هم صدای گلوله و دادوبیداد و... باکیفیت!
در کل منم با شما همنظرم
باتشکر

HUD خیلی ساده باید باشه. چون قصد دارم اونقدر تیر داشته باشید که مشکلی در این زمینه نداشته باشید. سیستم سلامتی بازی هم که مثل کا2-4-5 و اکثر بازی های جدید می باشد. یعنی تیر م خوری صفحه کم کم قرمز می شه و وقتی نمی خوری دوباری برمی گرده.

HUD خیلی ساده باید باشه. چون قصد دارم اونقدر تیر داشته باشید که مشکلی در این زمینه نداشته باشید. سیستم سلامتی بازی هم که مثل کا2-4-5 و اکثر بازی های جدید می باشد. یعنی تیر م خوری صفحه کم کم قرمز می شه و وقتی نمی خوری دوباری برمی گرده.

اره اینجری پر شدن جون خیلی حال میده!:biggrin1:
ولی بعد مردن یکاریش نکنید یه ساعت منتظر بمونیم تا دوباره بازی شروع شه!
یکم سریع باشه!
باتشکر

یه ایده ی دیگه : نقاط بدن تیر بخورن . یعنی که دست جدا تیر بخوره و شکم جدا و پا جدا و هر کدوم مقدار خاصی Damage داشته باشن . اگر منظورمو نفهمیدین بگید دوباره توضیح بدم .
HUD خیلی ساده باید باشه. چون قصد دارم اونقدر تیر داشته باشید که مشکلی در این زمینه نداشته باشید. سیستم سلامتی بازی هم که مثل کا2-4-5 و اکثر بازی های جدید می باشد. یعنی تیر می خوری صفحه کم کم قرمز می شه و وقتی نمی خوری دوباره برمی گرده.
چرا باید ساده باشه ( من نمی دونم اون چجور تیر هاییه شما گذاشتین ؟؟؟!!! بیشتر شبیه دارته !!! ) ؟
شما میگی اگر ساده نباشه تعداد تیر ها کم میشه ؟ ( یه بار دیگه پست خودتون رو بخونید )
در مورد سیستم سلامتی : اگر منظورتون آخرین لحظست که بد نیست ولی در بقیه ی موارد که مثلا آدم دستش تیر می خوره : یکی از هم تیمی ها بیاد و یه تیکه از لباس خودش یا لباس خودت ( این دو تا Random باشن ، برای جلو گیری از یک نواختی ) رو بکنه و دور جای زخم ببنده و از قمقمه ی خودت یا خودش ( این ها هم Random ) بهت آب بده تا سریعتر خوب بشی ، نه اینکه خود به خود خوب بشی .

یستم سلامتی : اگر منظورتون آخرین لحظست که بد نیست ولی در بقیه ی موارد که مثلا آدم دستش تیر می خوره : یکی از هم تیمی ها بیاد و یه تیکه از لباس خودش یا لباس خودت ( این دو تا Random باشن ، برای جلو گیری از یک نواختی ) رو بکنه و دور جای زخم ببنده و از قمقمه ی خودت یا خودش ( این ها هم Random ) بهت آب بده تا سریعتر خوب بشی ، نه اینکه خود به خود خوب بشی .

این هم ایده خوبی هست!:love:
ولی برا یه شوتر تند وسریع آدم رو خسته میکنه! هی باید منتظر باشی یکی بیاد کمکت!(انتظار نداری از آسمون یباره ظاهر بشه که؟:eek:)
ولی میشه اینجوریشم کرد که تا یه حد معینی خود به خود مثل cod پر بشه و بعد از اون نیاز به کمک داشته باشین(آخراش)یه چیزی مثل coop تو cod5 که میاد بهت آمپول میزنه!:(
باتشکر

ولی برا یه شوتر تند وسریع آدم رو خسته میکنه! هی باید منتظر باشی یکی بیاد کمکت!
تو جبحه ( درست نوشتم ؟ ) تعداد نفرات زیاده !!! در ضمن هر وقت که خواستی یکی کمکت کنه ، با موس بری روی اون طرف و روی Help کلیک کنی ( اینم یه ایده ی دیگه )

تو جبحه ( درست نوشتم ؟ ) تعداد نفرات زیاده !!! در ضمن هر وقت که خواستی یکی کمکت کنه ، با موس بری روی اون طرف و روی Help کلیک کنی ( اینم یه ایده ی دیگه )

عالیه امیر حسین جون
ولی با این موافق نیستی که بعد گذشتن از یه مقداری از جون بعدش این حالت پیش بیاد؟
با تشکر

به نظر من یک مرحله درست کنید که باید مستقیم بریم تو دل عراقیا بعضی وقتها هم تصویر اهسته میشه
راستی اگر مرحله شب داره حتما تاریک تاریکش کنید

اول در مورد سیستم تیراندازی و HUD و سیستم سلامتی بگم:
تو این بازی قصد داریم یه گیم پلی سریع رو ایجاد کنیم. پس طرف وقتی بازی می کنه نباید نگران تموم شدن تیر هاش باشه. یعنی بازی تاکتیکی نیست. در مورد HUD منظورم این بود که صحنه رو الکی اشغال نکنه و تعداد تیر و سلامتی با نارنجک نمایش داده شه بهتره. و اینکه این HUD که تو این تصاویر هست همش الکی و برای تست هست و لطفا در مورد اون نظر ندید. البته شاید یه تصویر کوچولو سمت چپ -پایین بزاریم که فرمانده داره باهات حرف می زنه و در جاهای خاص می گه چی کار کنید. سیستم سلامتی هم همونطور که گفتم اکشن بازی قراره سریع باشه ، پس این نظراتی که در مورد برگشتن خون دادید باعث می شه هم کلی زحمت بکشیم و هم آخرش تو نقد بازی کسی که داره نقد می کنه ایراد بگیره که اکشن سریع بازی رو صدمه می زنه. همون سیستم کال 4 خیلی خوبه.
در مورد نظر حاج حبیب برای زدن تو دل عراقی ها تصمیم ما اینه که مثل سری باز کال بیشتر مراحل اونجوری باشه. یعنی مرحله ی مخفی کاری هم سریع و کشت و کشتار زیاد باشه. درجه بندی اسرا برای بازی هم معلومه: M البته اگه ممنوع الفروش نشه!!:biggrin1:

خیلی خوبه فقط راستی همه ی اشیارو با همون شیدر نورمال مپ درست کنید
در ضمن تو اون بیابون بارون از کجا میاد مرحله ی طوفانی رو به نظر من طوفان شن بگذارید راستی درخشش صحنه رو خیلی بیشتر کنید این الانیه واقعی نیست البته هست ولی میثل عصر میمونه

چرا اشتباه برداشت می کنید ؟ من گفتم ظاهر HUD عوض شه !!!
در مورد سیستم سلامتی هم شاید شما درست می گید .
نظرتون در مورد این که تو یه مرحله باید بریم یکی از فرمانده های دشمن رو اسیر کنیم چیه ؟
اسم شخصیت اصلی بازی چیه ؟ چی قراره بشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or