در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

من چند روزی نبودم!اغا زاده ها
چطوری حاج حبیب،خوبی،خانم بچه ها...،چاقی چله ای؟:biggrin1:
خب بگذریم!
مثل ینکه با یه بازی خوب طرفیم انشاالله!
فقط یه چیزی بین حرفاتون! فقط یک مرحله هیجان انگیز؟
چندتا بذارین،یکسان نباشه!اینطوری بریم بالا پایین /___\---/___\---/___\----/___\---/--\
چشم. تمام تلاشمون رو می کنیم.

من چند روزی نبودم!اغا زاده ها
چطوری حاج حبیب،خوبی،خانم بچه ها...،چاقی چله ای؟:biggrin1:
به به حالت خوبه استاد نینجای عزیز؟:cheesygri
ور در مورد اسم بازی من یک چند تایی در نظر دارم
مثلا عبور از کویر اتش خوبه؟
:biggrin1::biggrin1:
در ضمن یک نکته کوچک به موسیقی و صدا زیاد توجه کنید مثل بازی های معروف وقتی همه چیز ارومه یک موزیک نسبتا اروم و وقتی جنگ میشه ناگهان اهنگ تند و جنگی بشه :biggrin1:
یعنی یک جوری بشه که اصلا طرف متوجه نشه این ها دوتا اهنگ متفاوت بودند:biggrin1:
انشا الله در کارهایتان موفق باشید:praying:

به به حالت خوبه استاد نینجای عزیز؟:cheesygri
ور در مورد اسم بازی من یک چند تایی در نظر دارم
مثلا عبور از کویر اتش خوبه؟
:biggrin1::biggrin1:
در ضمن یک نکته کوچک به موسیقی و صدا زیاد توجه کنید مثل بازی های معروف وقتی همه چیز ارومه یک موزیک نسبتا اروم و وقتی جنگ میشه ناگهان اهنگ تند و جنگی بشه :biggrin1:
یعنی یک جوری بشه که اصلا طرف متوجه نشه این ها دوتا اهنگ متفاوت بودند:biggrin1:
انشا الله در کارهایتان موفق باشید:praying:
فعلا برای اسم زوده. به اعتقاد خودم اگه اول ساخت بازی بخوای اسم بزاری برای کار محدودیت پیش میاد و باعث می شه آدم سعی کنه بازی به اسمش بخوه و ممکنه خیلی چیز ها حذف بشه. اسم رو وقتی بازی کامل شد و دموش رو گذاشتم دیدید می زاریم.:love:
این کویر آتش هم عالیه. البته عبور از کویر اتش برای بازی خوب نیست و به درد فیلم می خوره. کویر آتش چون کوتاه تره بهتره.

فعلا برای اسم زوده. به اعتقاد خودم اگه اول ساخت بازی بخوای اسم بزاری برای کار محدودیت پیش میاد و باعث می شه آدم سعی کنه بازی به اسمش بخوه و ممکنه خیلی چیز ها حذف بشه. اسم رو وقتی بازی کامل شد و دموش رو گذاشتم دیدید می زاریم.:love:
این کویر آتش هم عالیه. البته عبور از کویر اتش برای بازی خوب نیست و به درد فیلم می خوره. کویر آتش چون کوتاه تره بهتره.

میگم نظرتون با SOG چیه؟
soldier of God!:biggrin1:
عجب!
میتونید سه گانش رو بدین بیرون!:biggrin1::love:

راستی من مخالفم که عکس جلد بازی کپی بازی های خارجی باشه دیگه اینیکی خیلی تابلو میشه به نظر من برای عکس مثلا از همین نمادهای جنگ خودمون استفاده کنیم خیلی سنگین تره البته با عکسهای با کیفیت مثلا روی زمینه ی صحرا یک کلاش و یک جفت پوتینو چفیه ی خونی و چند تا گل لاله با یه دونه کلاه (البته مثل اکثر بازیهای دیگه بیریخت درست نکینید ها)
اگر Gears of War رو کپی کنیم یا CoD4 دیگه رومون نمیشه بریم اینو به دوتا خارجی نشون بدیم که

راستی من مخالفم که عکس جلد بازی کپی بازی های خارجی باشه دیگه اینیکی خیلی تابلو میشه به نظر من برای عکس مثلا از همین نمادهای جنگ خودمون استفاده کنیم خیلی سنگین تره البته با عکسهای با کیفیت مثلا روی زمینه ی صحرا یک کلاش و یک جفت پوتینو چفیه ی خونی و چند تا گل لاله با یه دونه کلاه (البته مثل اکثر بازیهای دیگه بیریخت درست نکینید ها)
اگر Gears of War رو کپی کنیم یا CoD4 دیگه رومون نمیشه بریم اینو به دوتا خارجی نشون بدیم که

منم موافقم!ولی باید یکم خشن باشه!
باید همه مشتری شن!
ایجوری!یه کلاش+کلاه سوراخ سوراخ!روش یه پس زمینه خاکی!ویکمی هم کدر!+اسم بازی با یه فونت بسیار جالب ونماد خاص!(مثل یه پلاک سوراخ پشت یا کنار اسم بازی!) و دیگر هیچ!
من دوست دارم این اولین بازی باشه که بشه به خارج هم صادرش کرد!
با تشکر

آخرین ویرایش:
با این گل لاله اصلا موافق نیستم !!!
یه جوری میشه !!!
SOG هم خیلی عالیه !!!
راستی قضیه ی صدای شخصیت اول چی شد ؟

هنوز به صداگذاری نرسیدیم.

در مورد تصویر روی جلد بازی هم نظراتتون رو به طراح می گم ببینم چی در میاره.:love:

به این قضیه ی باکسشات اهمیت بدین چون وقتی که یه کسی که بازی رو ندیده ( همه که او این فروم و این تاپیک نیومدن !!! ) ، وقتی یک باکسشات حرفه ای رو می بینه ، اونو می خره .
راستی ، به قضیه ی SN اهمیت بدین . چون وقتی کسی بازی رو می خواد نصب کنه ، وقتی بازی رو با هزار جور دردسر نصب می کنه ، نظرش نسبت به بازی از همون اول عوض میشه .
موفق باشید .

به نظرتون بازی محیطش که مثل زیره، اگه آسمونش طوفانی و با رعد و برق باشه چطوره؟ البته بارون نیاد. اینطوری جو بازی خیلی مخوف و هیجانی می شه؟ البته سرعت زیاد بازی رو هم برای هیجان این محیط اصافه کنید. و همچنین صحنه پر از آدم و درگیری و دود هستش در نسخه ی نهایی.
در ضمن این اول شروع بازی در مرحله ی اوله.

image.php
image.php

در مورد داستان هم تا گیم پلی تکمیل نشه نمی شه نظر داد. ما تو این بازی گیم پلی رو در اولویت قرار دادیم و با توجه به گیم پلی داستان می سازیم!!:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or