در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

منم هم موافقم که دور مرحله رو نبدین مثلا مین گذاری باشه در ضمن بنظر من اگه میشه یه مرحله هم راجع به م ج ا ه د ی ن خ ل ق درست :sick: کن.

مین لازم نیست. یه چند تا تابلو خطر می زاریم و اگه یارو رفت دخلش با خمپاره میاد. حالا مشکل اینه شاید چیت استفاده کنه. درمون اون هم گذاشتن یک شی مخفی(شی ای مانند Plane) و دادن خاصیت برخورد به اون. در این صورت اگه از منطقه یه مقدار دورتر شد حتی اگه چیت بزنه نمیره بازم نمی شه از اون شی رد شد!! در اصل شی وجود داره ولی دیده نمی شه!!
این خاصیت تو اول بازی لطفعلی خان زند بود. همونجا که تا نکشتی دشمن ها رو نمی تونی وارد قصر بشی.

به نظرم بهترین راه برای سواری کردن مرحله ای باشه که با قایق موتوری از لابه لای نیزارها بریم و قایق های دشمن ها رو نابود کنیم. اینجوری تو فیلم ها هم زیاده و واقعی می شه. من این رو در همون اول طراحی بازی به عنوان دومین مرحله از بازی در نظر گرفتم ولی فعلا نظرم عوض شده و تصمیم داریم روی مرحله ی اول خیلی کار کنیم و چند مرحله رو تو همین مرحله ی اول دربیاریم.ولی یه داستان بهینه شده دارم:
اول بازی تو همین محیطی که داریم می سازیم شروع می شه و تا پشت خاکریز دشمن می رسیم و مرحله ی اول تموم می شه. بعد بازی با نفر دوم از مرحله ی دوم شروع می شه که همون قسمت سواری با قایق هستش. بعد تموم شدن اون مرحله دوباره بازی برمی گرده پشت خاکریز و با نفر اول مرحله ی سوم رو رد می کنیم. و بعد دوباره ی مرحله ی چهارم برمی گرده به نفر دوم و به همین ترتیب باید داستان رو یه مقدار به هم ربط بدیم تا در نهایت هردو شخصیت در انتهای بازی به هم برسند و در واقع مرحله ی آخر 2 انتخاب وجود داشته باشه و فقط بشه با یه نفر بازی رو تموم کرد. اینجوری آدم تشویق می شه بازی رو دوباره بازی کنه و با نفری که مرحله ی آخر رو رد نکرده رد کنه. البته با هر نفر بازی طوری دیگه تموم می شه!!
این داستان رو با جمع آوری تمام اطلاعات و نظراتی که دادید نوشتم!! پس ازتون ممنونم. حالا نظراتتون رو بدید.:smile:
داستان خوبه اگر میخوایهید تکراری نشه هم به نظر یک حالت جدا از داستان بگذارید که هی دشمن بیاد و مثل CoD:WaW رکورد بزنیم اگر مولتی بگذارید خیلی خوب میشه مخصوصا LAN بوت هم فراموش نشه :cheesygri
راستی خشونت بازیرو بالا ببرید

سلام
پستی که حاج حبیب نقل قول کردن رو من یادم نمیاد !!!
راستی رو باکسشات بازی زیاد کار کنین ( اگر مثل GEOW2 درست کنین خیلی خوب میشه ( چون پلاک هم داره به مشکلی برنمی خوره ) فقط رنگ محیط باکسشات رو از قرمز خالص به خاکی و آبی ( زمین و آسمون ) تغییر بدین و لباس و هیکل و صورت رو عوض کنین ( شخصیت دوم یاتون نره ))
ممنون

مین لازم نیست. یه چند تا تابلو خطر می زاریم و اگه یارو رفت دخلش با خمپاره میاد. حالا مشکل اینه شاید چیت استفاده کنه. درمون اون هم گذاشتن یک شی مخفی(شی ای مانند Plane) و دادن خاصیت برخورد به اون. در این صورت اگه از منطقه یه مقدار دورتر شد حتی اگه چیت بزنه نمیره بازم نمی شه از اون شی رد شد!! در اصل شی وجود داره ولی دیده نمی شه!!
این خاصیت تو اول بازی لطفعلی خان زند بود. همونجا که تا نکشتی دشمن ها رو نمی تونی وارد قصر بشی.

غیر از خمپاره ،تکتیرانداز و نیربارچی هم بزارین!
داستان خوبه اگر میخوایهید تکراری نشه هم به نظر یک حالت جدا از داستان بگذارید که هی دشمن بیاد و مثل CoD:WaW رکورد بزنیم اگر مولتی بگذارید خیلی خوب میشه مخصوصا LAN بوت هم فراموش نشه :cheesygri
راستی خشونت بازیرو بالا ببرید

التماس میکنم! خواهش میکنم! دعاتون میکنم حتما این کارها رو بکنید!:praying:
منم هم موافقم که دور مرحله رو نبدین مثلا مین گذاری باشه در ضمن بنظر من اگه میشه یه مرحله هم راجع به م ج ا ه د ی ن خ ل ق درست :sick: کن.
ببخشید (عملیات مرصاد، آخر بزن بزنه و پیروزی!تعداد کشته های خودی خیلی کم بود):biggrin1:
سلام
پستی که حاج حبیب نقل قول کردن رو من یادم نمیاد !!!
راستی رو باکسشات بازی زیاد کار کنین ( اگر مثل GEOW2 درست کنین خیلی خوب میشه ( چون پلاک هم داره به مشکلی برنمی خوره ) فقط رنگ محیط باکسشات رو از قرمز خالص به خاکی و آبی ( زمین و آسمون ) تغییر بدین و لباس و هیکل و صورت رو عوض کنین ( شخصیت دوم یاتون نره ))
ممنون
آره خوبه!ولی الان بیشتر تیره جواب میده! یجور دلگیر کننده باشه...
راستی وقتی با تیربار سنگین شلیک زیاد میکنی مثل متال گیر داد بزنه جالب میشه :cheesygri
برای خوندن نظراتم هم متشکر
الله اکبر....
به نظر من حالا بریم سراغ مرحله 2!
نیزارها!

آخرین ویرایش:
در مورد نیزار ها بگم که تو یه سری مناطق دریاچه مانند رشد میکنند که بهشون حور میگن
که معمولا دارای عمقی حدوده 1.5 متره!
توی اون پر بوده از غواص ها و کوماندوهای عراقی والبته حضور تعدادی کم ایرانی!
فکر کنم بیشتر بدرد مخفی کاری بخوره!کمین کردن، با چاقو کشتن! رفتن به اسکله دشمن و منهدم کردن و فرار کردن!برا فرارش میتونید از قایق های تندرو عراقی استفاده کنید که دیگه ایجاد سروصدا مهم نیست!(میتونید قسمت مخفی کاریشو یه مرحله در نظر بگیرید وقسمت فرارش رو یکی دیگه!) بعد قایقای عراقی هم دنبالتن(یادم رفت بگم! مثل مرحله تکتیراندازی تو cod4 بود! یه آدمه با تجربه هم باهات باشه! مثلا میگه برو اونو بکش تا من اونو بکشمو از این جورچیزها) شماره 2 داره قایق رو هدایت میکنه و ما نشستیم و جالب اینکه قایق پر از مهماته وقایق های دشمن هم زیاد!!!دیگه باید حساب این بعثی ها رو برسونی!ولی قایق اونا هم پره آدم و تجهیزات باشه!(به پیشنهاد دوستمون امیر حسین جون اگه خواستید خواصیت انتخاب رانندگی یا تیراندازی رو هم براش بزارین خوبه)
ادامه دارد...
دوستان در مورد نظرات بنده هم نظر بدین!:biggrin1: میخوام ببینم استعداد دارم؟:sick:
با تشکر

ناتانی جان انگار پست هات دو تا شد !!! :دی
نظر هات هم خوبه
درکل اگر به تمام نظرات بها داده بشه بازی خوبی میشه
راستی بازی CO-OP هم داره ؟ یعنی برای اینکار برنامه دارین ؟ اگر بشه بعضی از عناصر Counter-Strike رو آورد تو بازی جالب میشه ( دقت کنید گفتم بعضی عناصر )

ناتانی جان انگار پست هات دو تا شد !!! :دی
نظر هات هم خوبه
درکل اگر به تمام نظرات بها داده بشه بازی خوبی میشه
راستی بازی CO-OP هم داره ؟ یعنی برای اینکار برنامه دارین ؟ اگر بشه بعضی از عناصر Counter-Strike رو آورد تو بازی جالب میشه ( دقت کنید گفتم بعضی عناصر )

امیر حسین جون پاکش کردم!
اگه co-op و مولتی داشته باشه که حرف نداره!

در مورد نظرات که 100 درصد مورد بررسی قرار می گیره و واقا ممنونم. چون کار طراحی که بر عهده ی من هست رو راحت می کنید!!
در مورد بخش مولتی و این چیز ها فعلا زوده و اگه قرار باشه اضافه شده خیلی زمان می بره.

دوستان شرمنده. من شاید تا یه مدت اینجا پست ندم و بخوابه. چون دیگه نظرات خیلی شده و اگه از این بیشتر شه باعث می شه نظرات قبلی فراموش شه. الان می خوام نظراتتون رو پیاده کنم و به همین خاطر فعلا نطر بسه تا وقتی قبلی ها اجرایی شد دوباره با یه تریلر از بازی میام.
بای.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or