در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

X شخصیت اصلی
Y شخصیت دوم
به نظر من بازی شامل دو بخش باشه
مثلا مرحله یک x وسط جنگ هست و مهمات کمی داره و خیلی کشته دادید و در هر صورت لشکر ایران در اون شکست می خوره و x و y اسیر می شن و حالا کنترل بازی میره روی y و بازیکن در نقش اون قرار می گیره .
حالا مرحله دیگه توی جنگ نیست و بازی مخفی کاری میشه ( تاکید روی کاور گیری ) و باید محافظ هارو بکشین ( اولی رو با دست و بعد اسلحه ی کلت ( صدا خفه کن داشته باشه ) رو بر میدارین و بقیه ی محافظ ها رو می کشین و میرید سراغ انبار مهمات و اسلحه میارید و با x فرار می کنین )
وقتی موفق به فرار از زندان شدید باز کنترل میره رو x و باید با سرعت و با استفاده ی زیاد از مهمات صورت بگیره
وقتی به اردو گاه رسیدین نقشه ی یک حمله ی بزرگ رو می کشین و باز کنترل میره رو y ، ماموریت اینه که برید و انبار مهمات دشمن رو نابود کنین
باز کنترل میره رو x و باید حمله ی بزرگ رو آغاز کنین .
تا اینجا به ذهنم رسید .
از نظر من :
x باید میانسال باشه ( نه پیر نه جوون )
y باید جوون باشه

ایده ی دو شخصیته واقعا عالیه. فعلا داریم رو یه مرحله کار می کنیم. حتما سعی می کنم یه طرح برای دو شخصیته کردن بریزم. مثلا با اولی که شروع می کنی داری جنگ می کنی و بعد به جای خاصی که رسیدی یا میمیری یا دستگیر می شه و دوربین با یه فلش منتقل می شه به نفر دوم. یا با دو نفر به همراه گروه هر نفر دشمن رو قیچی می کنید. البته اینها کلی اند و باید جزئیات هم پیاده شه.
اگه می تونیستید تصاویره آپلود کرده رو ببینید خیلی خوب می شد. اونجا تصویر منمطقه ی بازی رو کشیدم. من که نمی تونم از رپید شیر دان کنم فایل خودم رو چون خطا می ده!! هرکی می تونه دان کنه یه جای دیگه آپلود کنه.

به نظر من جوووووووووووووون باشه!از این تز هم استفاده کنید که اول یه سربازه ساده ست بعد هی ترقی میکنه و...
مثل سری cod باشه ولی نکنیش مثل سریوس سام! یکم بار هم داشته باشه!
ببین اینم خوبه ها:
دمو اولیه: تو ماشین نشستی،(مثل cod گیمر بتونه دوربین رو حکت بده) بعدش انفجار و بیرو افتادن!یه موجی شدن و یا علی....بزنش...اونور تانکه....!
عجب تخیلی دارما، یکی منو بگیره!
با تشکر
این طرحه از تو ماشین بازی شروع شدن واقعا عالیه. اگه تونستیم پیادش کنیم حتما این می شه.:p:cheesygri

اینم نقشه ی بازی:(شرمنده عکس های محیط رو نتونستم دان کنم)
get-7-2009-upload2world_com_ncynyz.JPG

اینم نقشه ی بازی:(شرمنده عکس های محیط رو نتونستم دان کنم)
get-7-2009-upload2world_com_ncynyz.JPG

جالبه
اگه اون قسمت که نوشتین در دست احداث رو به صورت حلال بزارین!(نیرو خودی میره تو مرکز حلال) اینجوری جالب تره، تعداد دوشیکا ها هم مثل اون مدال افتخار بزارین همینجور تیر بزنن! برا سنگر هم میشه از تانکهای سوخته دشمن استفاده کرد!
البته باید یکم سختش کنید که حسابی حال بیایم!
کسی حرفی از کوجیما زد؟؟؟:biggrin1:

اینم جدیدترین تصاویر از بازی:
شرمنده چون رزولوشن تصاویر Full HD بود نتونستم اینجا بزارم!! و به صورت فشرده گذاشتم.

http://files.upload2world.com/get-7-2009-upload2world_com_diw54n4x.zip

عزیز عکسهاخرابن!نمیشه بازشون کرد!
(با وینرار باز کنید بعدش rapear بزنید درست میشه)
گفتید که گرافیکتون جای کار داره دیگه؟؟؟؟

سلام

سلام علیکم بالاخره ما از این کویر وحشت ثبت نام گذشتیم:wow:
راستش فقط بخاطر همین بازی شما من ثبت نام کردم اول اینکه خسته نباشی
خوب بریم سر اصل مطلب
اول اینکه من پیشنهاد میکنم شما و اون تیم مدل ساز و غیره تون حتما و ختما یک سری مطالعات در مورد لباس تدارکات و نحوه جنگیدن ارتش ایران و عراق داشته باشید این رو که میگم خیلی مهمه که سرباز ها به واقعیت جنگ نزدیک باشند توروخدا سر سهل انگاری خرابش نکنید این بازی های دیگه مثل عملیات انهدام و ولفجر حسابی ابروی جنگ بردند ادم جدا خجالت میکشه خوب اقا اگر دوست داشتی و اینکه میخوای جدا موفق بشی یکم به این ها نگاه کن و شاید خودت دیدی ولی باز هم نگاه کن و همچنین اون جیپ روسی اون وسط غیر عادیه چون زمان جنگ فکر میکنم ما بیشتر سلاح های امریکای داشتیم این چیزهاست که باید روش کار بشه وگرنه گرافیک چیز مهمی نیست تورو خدا یک چیز ابرو مند از اب دربیاریدش ما هم همه دعات میکنیم :biggrin1::mrgreen: خوب حالا عکس ها البته بگم اگر سوالی چیزی داشتی من پر از پیشنهاد هستم و ایده :book::bye:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b9/81mm-mortar-massa-italy.gif
http://extra.volkskrant.nl/oog/OogWeb/s07IranIraqWar.jpg
http://www.navideshahed.com/attachment/1387/05/124997.jpg
http://www.navideshahed.com/attachment/1386/05/53989.jpg
http://stpeteforpeace.org/Iran-iraq-war-gas-masks.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_mg7D3kYysfw/RoHspyxSM1I/AAAAAAAABp8/L5204grIp20/s400/IranIRaqWar.jpg
http://images.google.com/imgres?img...battlefield&gbv=2&ndsp=20&hl=en&sa=N&start=40
http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=133487
http://www.irandefence.net/showthread.php?t=24250
خوب اقا ادامه شو در پست بعدی میگم که قاطی نشه :) با تشکر که این هارو خوندید
من یکی که مطمئنم اگر به این توصیه های من و دوستان گوش کنید بازی عالی در میاد:smile:

آخرین ویرایش:
:smile:
:biggrin1:
و در مورد نکات کوچیک ببینید شما لازم نیست گرافیکتون به خوبی CoD4 باشه در حد یک بازی خوش گرافیک PS2 هم باشه کافیه اما.... نکته دارد اینجا باید قشنگ از اب در بیاد مهم نیست اگر شما موتورتون خیلی تکنونلوژیش بالا نیست همین موتور رو شما با textureهای خوب نه اینکه خیلی بالا بلکه زیبا میتونید گرافیک بازیرو ببرید بالا به نظر من به گرافیک بازی یک سبک خاص بدید با اینم تنظیم نور و البته texture و اینها میشه درستش کرد ok?
مثلا این عکس که تقریبا به خاطر اینترنت عکس مشهوریه بهش دقت کنید
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/Chemical_weapon1.jpg
میبینید رنگ زرد رو؟ بی رنگ سرد و به فضای جنگ نزدیک به نظر من رنگبندی صحنه تونو تو بازی اینطور دربیارید خیلی خوب میشه مثلا اول بازی میدون بمباران شیمیایی سنگین میشه و شما و کاروانتون که با کامیون میایید یعنی بیست سی تا کامیون پر از سرباز و اینکه سرباز ها زنده به نظر بیان یعنی باهم حرف بزنند و اینها بعد همتونو با شیمیایی می زنند و هوا پیما بمب ول میده همچنین دقت کنید هواپیمایی که استفاده میکنید واقعا در جنگ توسط عراق به کار رفته باشه تا وافعی به نطر برسه خوب این هارو گفتم که بگم دید و رنگ و روی بازی مهی باشه مه شیمیایی مثلا زرد مایل به بی رنگی یا همین رنگ مایل به سبز یا ابی مثل metal gear solid شماره یک اما من به شخصه با بی رنگی و زرد یا سبز بودن تصویر موافقم به شدت... منطورمو درک میکنی که؟ اگر نه با عکس نشون بدم :) مثل اون مرحله ی برفی CoD4 که به ابی و سبز میزد نور صفحه
به هر حال چند نکته ریز هم هست که باید بگم :cheesygri:blushing: شرمنده خیلی طولانی شد
اول اینکه اگر امکان داره مثل CoD4 گلوله ها از اشیایئ که نازک هستند عبور کنه همجنین وقتی راه میری دقت اسلحه بیاد پایین و اینها و موقع دویدن تند اصلا نشه تیر زد و دوربن هم به شدت تکون بخوره و صفحه تار شه یکم
همچنین اگر تانگ میگذارید شده مدل هاشو از جای دیگه بردارید مدل دقیق بگذارید تانک T-72 از نوع عراقی دقت کنید که فرق داره حالا اگه نشد هم نشد اما تانک بی ربط نگذارید و موقعی که تانکه توپ میزنه و زمین و دوربین اگر نزدیکش باشی تا حدی بلرزه که یارو حساب کار دستش بیاد تانک شوخی نداره
و یک چیز دیگه لازم نیست دقیقا دور مرحله مسدود باشه میتونه مین گذاری باشه تازه به نظر من انقدر بزرگ بگذارید ادم دلش نگیره اما نتونه بره اگه بره برای مثال هلیگوتر عراقی بزنتش به نظر من این بهتره تا مسدود بودن البته شما بهتر میدونی چون در جریانی
و یک چیز دیگه جون ادم بازی از طریف قمقمه اب پر بشه به نظرم خوبه :biggrin1:
در ضمن به نطر من صدای اسلحه ها در حد امکان بلند باشه و انفجار ها هم پر دود و مخوف باشه
ادامه در پست بعدی:cheesygri:cheesygri:cheesygri
(در نطر داشته باشید که اینها همه پیشنهاده و با لحن دوستانه :cheesygri
و تصمیم گیری همه اش با شماست یعنی فکر نکنی من با لحن دستور اینهارو میگم امیدوارم نارات نشده باشی :cheesygri)

آخرین ویرایش:
در مورد شخصیت بازی به نظر من یک آدم ساده باشه نه مثل بعضی بازیا طرف پنجاه تا دکترا داره و اینها...
یک ادم عادی سبزه باشه مو مشکی یکم هم درشت باشه با ریش نه زیاد بلند( اخه تو جنگ کی فکر ریش تراشیدنه) ولی سیبیل حتما داشته باشه که قیافش به ایرانی ها بخوره صداش هم کلفت باشه (همون طوری که دوستان و خودتون گفتید) تازه اگر لباس استین بالا زده استفاده می کنید هیکل هرکولی استفاده نشه دستهاشم یکم پشمالو باشه اخه خیر سرش مرد ایرانیه دیگه اون هم تو جنگ
و در مورد داستان من یک ایده ای دارم به نظر بد نباشه برای داستان
مثلا عراقی ها شخصیت اولی رو که ادم ارتشی ای هست قد بلند و کمی هیکلی و خیلی هم مذهبی نیست برای شناسایی میره جلو و اسیر میشه بعد فرار میکنه ممثل این فیلم ها کل پادگان دشمنو به گند میکشه و نابود میکنه بعد فرار میکنه و بر میگرده (زنده) این مرحله اسارت شب باشه و وقتی پادگان میترکه با نور انفجار همه جا روشن میشه و عراقیا از خواب پا میشنو فرماندشون داره فوحشو میکشه به جون این سربازای عراقی (باید عربی حرف بزنن یعنی داد بزنند)فردای اون روز عراقیا با کماندو هاشون و هلیکوپتر و تانک
حمله میکنن و شما انقدر پشت همون خاکریز اولی مجنگید تا همتون میمیرید ولی اون ها هم شکست میخورند
ببخشید اگه ضایع بود:blushing::blushing::blushing::cheesygri

سلام علیکم
علیک سلام عزیز، خوش اومدی
حتما و ختما یک سری مطالعات در مورد لباس تدارکات و نحوه جنگیدن ارتش ایران و عراق داشته باشید این رو که میگم خیلی مهمه که سرباز ها به واقعیت جنگ نزدیک باشند توروخدا سر سهل انگاری خرابش نکنید
اگه بخواین من حاضرم اطلاعت رو جمع آوری کنم! با کمال میل قبول می کنم!
اون جیپ روسی اون وسط غیر عادیه چون زمان جنگ فکر میکنم ما بیشتر سلاح های امریکای داشتیم
نو روسی هم بوده(کلاشنیکف یکیش) ولی ضایع است جیپ روسی دیگه!
وگرنه گرافیک چیز مهمی نیست
به نظر من بازی باید همه چیزش خوب باشه!(البته نظر منه)
و در مورد نکات کوچیک ببینید شما لازم نیست گرافیکتون به خوبی CoD4 باشه در حد یک بازی خوش گرافیک PS2 هم باشه کافیه اما....
آره مثلا در حد بلک!:biggrin1:
به نظر من به گرافیک بازی یک سبک خاص بدید با اینم تنظیم نور و البته texture و اینها میشه درستش کرد ok؟
بسیار پیشنهاد خوبیه
اول اینکه اگر امکان داره مثل CoD4 گلوله ها از اشیایئ که نازک هستند عبور کنه همجنین وقتی راه میری دقت اسلحه بیاد پایین و اینها و موقع دویدن تند اصلا نشه تیر زد و دوربن هم به شدت تکون بخوره و صفحه تار شه یکم
همچنین اگر تانگ میگذارید شده مدل هاشو از جای دیگه بردارید مدل دقیق بگذارید تانک T-72 از نوع عراقی دقت کنید که فرق داره حالا اگه نشد هم نشد اما تانک بی ربط نگذارید و موقعی که تانکه توپ میزنه و زمین و دوربین اگر نزدیکش باشی تا حدی بلرزه که یارو حساب کار دستش بیاد تانک شوخی نداره
یک چیز دیگه لازم نیست دقیقا دور مرحله مسدود باشه میتونه مین گذاری باشه تازه به نظر من انقدر بزرگ بگذارید ادم دلش نگیره اما نتونه بره اگه بره برای مثال هلیگوتر عراقی بزنتش به نظر من این بهتره تا مسدود بودن البته شما بهتر میدونی چون در جریانی
منم موافقم
و یک چیز دیگه جون ادم بازی از طریف قمقمه اب پر بشه به نظرم خوبه
مخالفم: فکر کنم به همون صورت cod پر بشه بهتره
در ضمن به نطر من صدای اسلحه ها در حد امکان بلند باشه و انفجار ها هم پر دود و مخوف باشه
واقعی هم باشه! صدای ضربه زدن به قابلمه نباشه!:biggrin1:

در مورد شخصیت بازی به نظر من یک آدم ساده باشه نه مثل بعضی بازیا طرف پنجاه تا دکترا داره و اینها...
یک ادم عادی سبزه باشه مو مشکی یکم هم درشت باشه با ریش نه زیاد بلند( اخه تو جنگ کی فکر ریش تراشیدنه) ولی سیبیل حتما داشته باشه که قیافش به ایرانی ها بخوره صداش هم کلفت باشه (همون طوری که دوستان و خودتون گفتید) تازه اگر لباس استین بالا زده استفاده می کنید هیکل هرکولی استفاده نشه دستهاشم یکم پشمالو باشه اخه خیر سرش مرد ایرانیه دیگه اون هم تو جنگ
دیگه بیسواد هم نباشه دیگه!،اتفاقا خیلی تمیز بودن!البته نه تو خط مقدمیا! ولی ریششون رو از ته نمیزدن!به نظر من اگه ارتشیه که ته ریش و اگه سپاهیه یکم بلندتر!نه زیادها!بابا هیکل هرکولی ضایه است،یه هیکل رو فرم خوبه!راستی آستینشم تا آرنج بزنید بالا خیلی با حال میشه!(پشمالو....؟) راستی براش دو تا پلاک بزارین،اونیکی پلاک مال دوستشه که شهید شده و فکر میکنه که تو شهید شدنش مقصره....
و در مورد داستان من یک ایده ای دارم به نظر بد نباشه برای داستان
مثلا عراقی ها شخصیت اولی رو که ادم ارتشی ای هست قد بلند و کمی هیکلی و خیلی هم مذهبی نیست برای شناسایی میره جلو و اسیر میشه بعد فرار میکنه ممثل این فیلم ها کل پادگان دشمنو به گند میکشه و نابود میکنه بعد فرار میکنه و بر میگرده (زنده) این مرحله اسارت شب باشه و وقتی پادگان میترکه با نور انفجار همه جا روشن میشه و عراقیا از خواب پا میشنو فرماندشون داره فوحشو میکشه به جون این سربازای عراقی (باید عربی حرف بزنن یعنی داد بزنند)فردای اون روز عراقیا با کماندو هاشون و هلیکوپتر و تانک
حمله میکنن و شما انقدر پشت همون خاکریز اولی مجنگید تا همتون میمیرید ولی اون ها هم شکست میخورند
ببخشید اگه ضایع بود.
:biggrin1:(خودت بفهم)، به نظر این حقیر سر تا پا تقصیر یکم مذهبی هم باشه!

در کل این نظرات بنده بود که اکثرا هم موافقم، فکر کنم ایشون بیشتر به واقعی بودن بازی تکیه دارن! که منم دوست دارم
با تشکر از حاج حبیب
سید ناتان
باتشکر

آخرین ویرایش:
خیلی متشکرم از نظراتتون جناب حاج حبیب و ناتان:p:cheesygri
در مورد تانک و وسایل داخل بازی چون فعلا هزینه اش نیست از مدل ها ی آماده استفاده می شه. ولی حتما سعی می شه عراقی یا ایرانی باشه نه روسی و اون جیپ روسی هم حذف می شه یا حداقل رنگش باید خاکی باشه!!
در مورد نشانه گیر هم برنامه نویس بازی دقیقا نشانه گیر کال4 رو درآورده . عینا شبیه اونه و خیلی خوب دراومده. یعنی وقتی راه می ری یا شلیک می کنی هدف ها از هم دور می شن و دقت میاد پایین.
صدای اسلحه به نظرم نرم باشه بهتره. چون بازی هایی که صدای بلندی داره تفنگاشون، خیلی رو اعصابند!!
در مورد گرافیک هم موتور بازی نسل جدیده و راحت می شه گرافیک رو بالا برد ولی ما متوسط نگه می داریم تا مشکلی برای اجرای بازی برای همگان نباشه. من خودم هم دقیقا به رنگ نور و محیط اهمیت می دم و اون رنگ خاکستری یا زردی گه گفتید راحت می شه با افکت Noise به بازی اضافه کرد که من خودم تست کردم عالی بود. تم محیط رو راحت به زمان جنگ یا قدیم بر می گردونه.
از بابت عکسها هم ممنون. من خیلی دنبال عکس بودم. یعنی در حقیقت این عکس ها و فیلم های زمان جنک محیط بازی رو بهم فهموند.
حالا من خودم قصدم اینه رو گیم پلی کار کنم. چون می ترسم خوب در نیاد و مثل بازی های دیگه ی ایرانی خشک باشه. از نظر باگ چون موتور بازی با فیزیک عمل می کنه خیلی کم پیش میاد کارکتر جایی گیر کنه و اگه گیر کنه سریع می کشه یا میاندازه بیرون. فعلا من قصدم اینه صحنه رو اکتیو کنم و برای این کارها باید رو اسکریپت نویسی کار کنم. همچنین لرزش دوربین که باید خودم در بیارم چون برنامه نویس بازی زیاد اهل بازی نیست شاید نتونه خوب در بیاره.

در مجموع از نظراتتون ممنونم و هر روز پیشرفت کار رو می زارم. اگه اجازه داشتم دموی بازی رو می زاشتم ولی چون نباید موتور بازی لو بره نمی تونم. اگه می شد خیلی خوب بود. حالا سعی می کنم فیلم و تریلر ازش بگیرم.

در مورد تانک و وسایل داخل بازی چون فعلا هزینه اش نیست از مدل ها ی آماده استفاده می شه.
اگر یک کم دقت کنین اینجور چیز ها برای بازیکنان ایرانی جز مهم ترین چیز ها هستن ، پس به وقت گذاشتنش می ارزه .
اگر تونستین یک مرحله رو هم برای استفاده از وسایل نقلیه بزارین :
یا تانک یا :
1- شما موتور رو میرونین و عقبی با آر پی جی تانک هارو می زنه
2- یکی موتور رو میرونه و شما باید تانک هارو بزنین
اگر خواستین از ایده ی موتور استفاه کنین ، مثل GEOW2 خود شخصیت انتخاب کنه که کدوم باشه .
ممنون

اگر یک کم دقت کنین اینجور چیز ها برای بازیکنان ایرانی جز مهم ترین چیز ها هستن ، پس به وقت گذاشتنش می ارزه .
اگر تونستین یک مرحله رو هم برای استفاده از وسایل نقلیه بزارین :
یا تانک یا :
1- شما موتور رو میرونین و عقبی با آر پی جی تانک هارو می زنه
2- یکی موتور رو میرونه و شما باید تانک هارو بزنین
اگر خواستین از ایده ی موتور استفاه کنین ، مثل GEOW2 خود شخصیت انتخاب کنه که کدوم باشه .
ممنون

باز هم سلام
طبق اطلاعات من، اینجور کاری که یکی موتور برونه و دیگری با آرپیجی شلیک کنه اون زمان وجود نداسته!به 2 دلیل:
1. قدرت زیاد آرپیجی 11 و ارپیجی 7 (الآن فکر کنم دست کاری شده!چون آتش پشتش خیلی کمتره!حالت عادی سی متر پشت رو براحتی میسوزونه!)
2.الان فقط دوساله که سپاه و ارتش ایران دارن این کارو میکنن(تنها نیرو تو دنیا!!!)
ولی هلیکوپتر هم خوبه! بریم نجات مردم هلبچه!(نمیدونم درگیری داشت یا نه)یا همچین چیزی! مثل نجات یه فرمانده که برا جمع کردن اطلاعات رفته بوده ولی الان گیر کرده و...
راستی شما هم از این جملات شخصیت های بزرگ تو گوشه و کنار بازی استفاده کنید،مثل در تمام دوران زندگی انسانها فقط250 سال جنگ نبوده!
موفق باشید
با تشکر

به نظرم بهترین راه برای سواری کردن مرحله ای باشه که با قایق موتوری از لابه لای نیزارها بریم و قایق های دشمن ها رو نابود کنیم. اینجوری تو فیلم ها هم زیاده و واقعی می شه. من این رو در همون اول طراحی بازی به عنوان دومین مرحله از بازی در نظر گرفتم ولی فعلا نظرم عوض شده و تصمیم داریم روی مرحله ی اول خیلی کار کنیم و چند مرحله رو تو همین مرحله ی اول دربیاریم.ولی یه داستان بهینه شده دارم:
اول بازی تو همین محیطی که داریم می سازیم شروع می شه و تا پشت خاکریز دشمن می رسیم و مرحله ی اول تموم می شه. بعد بازی با نفر دوم از مرحله ی دوم شروع می شه که همون قسمت سواری با قایق هستش. بعد تموم شدن اون مرحله دوباره بازی برمی گرده پشت خاکریز و با نفر اول مرحله ی سوم رو رد می کنیم. و بعد دوباره ی مرحله ی چهارم برمی گرده به نفر دوم و به همین ترتیب باید داستان رو یه مقدار به هم ربط بدیم تا در نهایت هردو شخصیت در انتهای بازی به هم برسند و در واقع مرحله ی آخر 2 انتخاب وجود داشته باشه و فقط بشه با یه نفر بازی رو تموم کرد. اینجوری آدم تشویق می شه بازی رو دوباره بازی کنه و با نفری که مرحله ی آخر رو رد نکرده رد کنه. البته با هر نفر بازی طوری دیگه تموم می شه!!
این داستان رو با جمع آوری تمام اطلاعات و نظراتی که دادید نوشتم!! پس ازتون ممنونم. حالا نظراتتون رو بدید.:smile:

منم هم موافقم که دور مرحله رو نبدین مثلا مین گذاری باشه در ضمن بنظر من اگه میشه یه مرحله هم راجع به م ج ا ه د ی ن خ ل ق درست :sick: کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or