X شخصیت اصلی
Y شخصیت دوم
به نظر من بازی شامل دو بخش باشه
مثلا مرحله یک x وسط جنگ هست و مهمات کمی داره و خیلی کشته دادید و در هر صورت لشکر ایران در اون شکست می خوره و x و y اسیر می شن و حالا کنترل بازی میره روی y و بازیکن در نقش اون قرار می گیره .
حالا مرحله دیگه توی جنگ نیست و بازی مخفی کاری میشه ( تاکید روی کاور گیری ) و باید محافظ هارو بکشین ( اولی رو با دست و بعد اسلحه ی کلت ( صدا خفه کن داشته باشه ) رو بر میدارین و بقیه ی محافظ ها رو می کشین و میرید سراغ انبار مهمات و اسلحه میارید و با x فرار می کنین )
وقتی موفق به فرار از زندان شدید باز کنترل میره رو x و باید با سرعت و با استفاده ی زیاد از مهمات صورت بگیره
وقتی به اردو گاه رسیدین نقشه ی یک حمله ی بزرگ رو می کشین و باز کنترل میره رو y ، ماموریت اینه که برید و انبار مهمات دشمن رو نابود کنین
باز کنترل میره رو x و باید حمله ی بزرگ رو آغاز کنین .
تا اینجا به ذهنم رسید .
از نظر من :
x باید میانسال باشه ( نه پیر نه جوون )
y باید جوون باشه
ایده ی دو شخصیته واقعا عالیه. فعلا داریم رو یه مرحله کار می کنیم. حتما سعی می کنم یه طرح برای دو شخصیته کردن بریزم. مثلا با اولی که شروع می کنی داری جنگ می کنی و بعد به جای خاصی که رسیدی یا میمیری یا دستگیر می شه و دوربین با یه فلش منتقل می شه به نفر دوم. یا با دو نفر به همراه گروه هر نفر دشمن رو قیچی می کنید. البته اینها کلی اند و باید جزئیات هم پیاده شه.
اگه می تونیستید تصاویره آپلود کرده رو ببینید خیلی خوب می شد. اونجا تصویر منمطقه ی بازی رو کشیدم. من که نمی تونم از رپید شیر دان کنم فایل خودم رو چون خطا می ده!! هرکی می تونه دان کنه یه جای دیگه آپلود کنه.
این طرحه از تو ماشین بازی شروع شدن واقعا عالیه. اگه تونستیم پیادش کنیم حتما این می شه.:cheesygriبه نظر من جوووووووووووووون باشه!از این تز هم استفاده کنید که اول یه سربازه ساده ست بعد هی ترقی میکنه و...
مثل سری cod باشه ولی نکنیش مثل سریوس سام! یکم بار هم داشته باشه!
ببین اینم خوبه ها:
دمو اولیه: تو ماشین نشستی،(مثل cod گیمر بتونه دوربین رو حکت بده) بعدش انفجار و بیرو افتادن!یه موجی شدن و یا علی....بزنش...اونور تانکه....!
عجب تخیلی دارما، یکی منو بگیره!
با تشکر