در ماه‌های آینده 8%درصد به GPU کنسول Xbox one اضافه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-amd.jpg

درود.

آقای Pete Dodd که یک شخص از داخل صنعت گیم می‌باشد، در صفحه توییتر خود اذعان کرد به احتمال قوی کنسول Xbox one در ماه‌های آینده درصد بیشتری از GPU خود بهره خواهد برد. این در حالی است که این دستگاه %10درصد از قدرت GPU خود را محفوظ نگاه داشته و طبق گفته Dodd این 10% درصد قرار است به 2% درصد کاهش یابد. وی در صفحه Twitter خود راجب این امر چنین گفت:

"به زودی آن 10% محفوظ نگاه داشته شده به 2%درصد کاهش میابد. از این 10% درصد، 8%درصدش برای بخش ویدئو و 2% دیگر نیز برای بخش صدا نگه داشته شده بود که قرار است آن %2درصد بخش صدا باقی بماند و %8درصد بخش ویدئو آزاد گردد و در اختیاز سازندگان قرار گیرد."

هنوز معلوم نیست این امر کی قرار است صورت گیرد و اینکه این 8%درصد چقدر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

[/COLOR][/URL][/RIGHT]
این یکی قسمت مورد علاقه ی من بود:dبقیه پستا یخرده تکراری شده:-"

متاسفانه نمیدونم چه وضعشه که پست های ما پاک میشن ولی پست های تنش زا نه. ولی ایشون هم هنوز نمیدونه بگه خوبه یا بده وان.

دیگه خوشحال‌ترین هواداری مایکروسافت هم باید فهمیده باشن اوضاع خیلی خرابه! نمی‌دونم وجود اون کینکت مزخرف تاثیر داشته توی این ایجاد این شرایط یا نه، ولی امیدوار بودم مایکروسافت به خاطر کینکت این نسل با سر بخوره زمین!
جالب این جاست که خجالت هم نمی‌کشن و همرو مجبور می‌کنن با هر کنسول یه کینکت هم بخرن!
با این که خیلی از IPـهای مورد علاقم انحصاری XBox هستن ولی این کنسول رو نمی‌خرم تا روزی که بفهمم مایکروسافت واسه شعور مخاطبش احترام قائله.

من نمیدونم کنسول ضعیفه ، باشه شما نخرید . بذارید ما با همون کنسول ضعیفمون حال کنیم. نه خودتون رو اذیت کنید نه مارو نه مدیران زحمت کش رو . نه بخش اخبارو به گند بکشونید .

دیگه خوشحال‌ترین هواداری مایکروسافت هم باید فهمیده باشن اوضاع خیلی خرابه! نمی‌دونم وجود اون کینکت مزخرف تاثیر داشته توی این ایجاد این شرایط یا نه، ولی امیدوار بودم مایکروسافت به خاطر کینکت این نسل با سر بخوره زمین!
جالب این جاست که خجالت هم نمی‌کشن و همرو مجبور می‌کنن با هر کنسول یه کینکت هم بخرن!
با این که خیلی از IPـهای مورد علاقم انحصاری XBox هستن ولی این کنسول رو نمی‌خرم تا روزی که بفهمم مایکروسافت واسه شعور مخاطبش احترام قائله.
افشین جان اون زمانی که مایکرو drm 24 ساعته گذاشته بود باز ملت طرفداری میکردن میخوای الان طرفداری نکنن؟
جالب اینجاست یک هزارمشونم این کنسولو ندارن ولی فقط منتظرن یه خبر بشه بریزن تو تاپیک ;))

من نمیدونم کنسول ضعیفه ، باشه شما نخرید . بذارید ما با همون کنسول ضعیفمون حال کنیم. نه خودتون رو اذیت کنید نه مارو نه مدیران زحمت کش رو . نه بخش اخبارو به گند بکشونید .
دوستان خیلی مهربونن نگران ما هستن دلشون میخواد ما PS4 بخریم:-":d

- - -ویرایش - - -

افشین جان اون زمانی که مایکرو drm 24 ساعته گذاشته بود باز ملت طرفداری میکردن میخوای الان طرفداری نکنن؟
جالب اینجاست یک هزارمشونم این کنسولو ندارن ولی فقط منتظرن یه خبر بشه بریزن تو تاپیک ;))
مگه تموم کسایی که از ps4 دارن تو این تاپیک طرفداری میکنن ps4 دارن؟

دوستان خیلی مهربونن نگران ما هستن دلشون میخواد ما PS4 بخریم
:-":d
پس نیت خیر دارن:dاز دوستان متشکریم ولی متاسفانه تصمیممون رو گرفتیم ما!:d

البته اون موقع خیلی از طرفدارای مایکروسافت تو سایت خودمون از این قضیه شاکی بودن، انصاف رو باید رعایت کرد :d

اگه اینجوری پیش بره پس فردا xbox one یکی از کلیه هاش رو هم میزاره واسه فروش کم نیاره:d

تو این چند وقته هر تاپیکی در مورد مایکرو بوده گلبارونش کردید بعد طرفدارای مایکرو منتظرن بریزن تو تاپیک؟
صفحه اول تاپیک های زیر رو بخونید:
http://forum.bazicenter.com/thread85663/
http://forum.bazicenter.com/thread85703/
http://forum.bazicenter.com/thread85760/

راست میگی اصلا چه وضعشه کینکت به مردم میدن. من دست دارم تو کنسولم دسته هم نباشه خودم دسته جدا بخرم
بی خیال این حرفا بشید کینکت رو استاندارد کنسول کردن حالا قیمت بالاتر رفته اشکالی نداره هر کسی دوست داره میخره هر کسی نداره نمیخره

ایشون خبر اورکلاک دوباره ی XO رو بشکل خیلی مسخره ای اعلام کرده !
GPU مگه رم سیستمه که فلان قدرش ازقبل برای سیستم عامل و فلان قدرش برای بازی کنار گذاشته بشه ؟ بعد اگه انقدر محفوظ بوده چرا مجبور شدن دفعه ی قبل اورکلاک کنن فرکانس GPU رو بجای اینکار ؟!
پردازش موزیک که هیچی ویدیو درحالت عادی و غیر 4K قرار نیست همزمان با اجرای بازی پردازش بشه که 8 درصد باید جدا گذاشته بشه براش ! اگرهم برای 4K انقدر پردازش نیازه که هیچوقت 4k دیدن و بازی کردن همزمان اتفاق نمی افته ... درکل با عقل جور درنمیاد این حرفا و فقط نمیخواد اقرار کنه بازم داره این کنسول ضعیف رو اورکلاک میکنه

راست میگی اصلا چه وضعشه کینکت به مردم میدن. من دست دارم تو کنسولم دسته هم نباشه خودم دسته جدا بخرم
بی خیال این حرفا بشید کینکت رو استاندارد کنسول کردن حالا قیمت بالاتر رفته اشکالی نداره هر کسی دوست داره میخره هر کسی نداره نمیخره
بعد دقیقاً این استاندارد جدید کاربردش چیه !؟ :-/ یه جوری میگی استاندارد کنسول کردن و همرده ی دسته اش کردی انگار تو همه ی بازی ها 80% کنترل با کینکته :دی
حالا قیمت بالاتر رفته اشکالی نداره !؟ :| :-o دافاک !؟!؟ پس چی میتونه اشکال داشته باشه !؟ بعد یه قیمت هست که میدن دست مشتری یه قیمت هست که به پاشون تموم میشه ، متاسفانه این وسیله ی بی مصرف باعث شد جفت این قیمت ها بالا بره ، ولی اشکالی نداره :bighug:

به خدا بعضی وقت ها هیچی نگیم خیلی بهتره :دی

همین حرفا رو مایکرو فن ها بعد از E3 میزدن که آقا هرکس بخواد میخره هرکس هم نخواد میدفینگر و این حرفا

حاصلش هم شد اینی که میبینین :dهرقدر One خودشو به PS4 نزدیک تر کنه , سونی هم PS4 رو از وان دورتر میکنه

آقا یه عده اصلا دوست دارن به شعورشون مایکروسافت توهین بکنه بازم به خاطر بازیاش کنسول مایکروسافت رو بخرن ! مشکلی ایجاد میشه ؟!!!!!
جو سایت رو کلا رادیکال کردین رفته ! از ترول و مسخره بازیم گذشته ... احترام به نظر های همدیگه هم از بین رفته .

چون آف تاپیک نشه : حتی اگه این 8 درصد هم آزاد بشه احتمال زیاد باز هم تو عناوین مولتی پلتفرم اختلاف خواهد بود , دلیلی هم نداره دو کنسول پا به پای هم برن جلو
هر کدوم بازار خودشونو دارن و دو تا هدف جداگانه ... همه چیز سخت افزار نیست

افزايش كلاك CPU از ghz 1.6 به 1.75 ghz
افزايش كلاك هر cuي gpu به ميزان 6% كه موجب شد gpu كنسول مايكروسافت از 1.23 ترافلاپ به 1.32 ترافلاپ افزايش پيدا كنه
افزايش پهنا باند حافظه ي 32مگابايتي ESRAM به ميزان بيش از 90% (تقريبا دو برابر )از 108 GB/s به 204 GB/s
و الان هم كه قراره 8 % از gpu اين كنسول كه مربوط به نرم فزار هاي كنسول ميشد از اين بخش گرفته بشه ودر اختيار بازيسازان قرار بگيره ، اين ها اور كلاك ها و اپگريد هايي هست كه مايكرو بعد از معرفي كنسولش در 21 مي انجام داده سه تاي اولي رو كه خيلي وقته انجام داده و مربوط به زمان e3 ميشه اين چهارمي رو هم كه طبق خبر همين تاپيك جديدا انجام داده يا ميخواد به زودي انجام بده.
ودر مقابل سوني بعد از معرفي كنسولش در 20 February هيچ گونه افزايش كلاك در gpu و CPU و يا رم رو تا الان انجام نداده !!(فقط يه سري خبر ها متعدد از بازي سازان در مورد اين هست كه ps4 امكان اپگريد در CPU و gpu ش رو داره كه تا الان نخواسته استفاده كنه ) و با همه اين شرايط كه گفتم باز هم شاهد اختلاف عجيب و غريب در رزولوشن و فريم ريت بين دو كنسول هستيم!!!
-------------------------------------------------------

پ.ن: راستي داشت يادم ميرفت اگر به موارد بالا تغيير سياست در مورد حضوري زدن هر 24 ساعت در لايو و اجراي بازي هاي دست دوم رو هم اضافه كنيم كلا ديگه چيزي از اون كنسولي كه روز 21مي معرفي شد نمونده.
بايد يه مراسم معارفه ديگه مايكرو برگزار كنه :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or