در ماه‌های آینده 8%درصد به GPU کنسول Xbox one اضافه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-amd.jpg

درود.

آقای Pete Dodd که یک شخص از داخل صنعت گیم می‌باشد، در صفحه توییتر خود اذعان کرد به احتمال قوی کنسول Xbox one در ماه‌های آینده درصد بیشتری از GPU خود بهره خواهد برد. این در حالی است که این دستگاه %10درصد از قدرت GPU خود را محفوظ نگاه داشته و طبق گفته Dodd این 10% درصد قرار است به 2% درصد کاهش یابد. وی در صفحه Twitter خود راجب این امر چنین گفت:

"به زودی آن 10% محفوظ نگاه داشته شده به 2%درصد کاهش میابد. از این 10% درصد، 8%درصدش برای بخش ویدئو و 2% دیگر نیز برای بخش صدا نگه داشته شده بود که قرار است آن %2درصد بخش صدا باقی بماند و %8درصد بخش ویدئو آزاد گردد و در اختیاز سازندگان قرار گیرد."

هنوز معلوم نیست این امر کی قرار است صورت گیرد و اینکه این 8%درصد چقدر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

هر کی میرسه یه لگدی به این xbox میزنه و میره بابا ول کنید بدبختو :D
به شخصه امیدوارم این جو برتری سخت افزاری PS4 باعث نشه نهایتا بازی های با کیفیت کمتری رو ببینیم!

اگه تو موج دوم بازیا مثل WD,MGSV:PP,ویچر3 و...ام این اختلافا باشه خود من دیگه 4 ترجیه میدم به وان تو بخش انحصاری که 100 درصد سونی برندست تو مولتیا هم اگه وان بخواد اینقدر اختلاف داشته باشه اصلا وضعیتش خوب نمیشه دکوری که واسه خونه نمیگیریم مطمئنم خیلیا هم همین نظرو دارن وان همین اول نسل اینجوری عقب افتاده تا آخر نسل خیلی بدتر میشه وضعیتش احتمالا مگه اینکه معجزه بشه که اون معجزه این 8 درصد نیست قطعا
خلاصه اینکه دیگه انتخاب اول خیلیا وان نیست باز یه چند وقت جو بهتر شده بود اما خبرای TR,WD خیلی دلسرد کننده بود

اخه کینکت چه مرگی بود از وقتی اومد نه رو 360 گیم خوبی داریم اونقدر مثل قبلش,اینم وضعیت وان! که افتادن به گدایی پرفرمنس.اونقدر واقعا فرقی ندارن این 2 تا دستگاه ها ولی قیمت و ضعف به هر حال هست.
این خیلی بده اگه Xbox حذف بشه سونی خون هممون رو توی شیشه میکنه این سونی خیلی بی جنبست یکم قدرت مطلق بشه مثل بلای اوایل PS3 رو سرمون میاره بعد یادش میفته هوای گیمرا هم داشته باشه.

الان هر چی زور دارن رو دارن رو میکنن که کنسول عقب نمونه. من موندم به حرف سازنده Witcher که گفته بود PS4 خودش GPU نهفته داره که جلوش باز نیست فعلا. اینا از الان دارن جلوی همه چیرو باز میکنن. چند سال بعد که سونی هم اومد جلوی GPU رو باز کرد باز همون آش و همون کاسه میشه. آقا این Xbox One درست بشو نیست :دی

این 10 درصدم نمیتونه جلوی ps4 کاری انجام بده ، ولی حداقل باز خوبه و دست سازنده ها باز تر میشه ،
و صاید دیگه انقدر ، 60 فریم جدیدا و 1080 تو سر این x1 نزنن.

الان هر چی زور دارن رو دارن رو میکنن که کنسول عقب نمونه. من موندم به حرف سازنده Witcher که گفته بود PS4 خودش GPU نهفته داره که جلوش باز نیست فعلا. اینا از الان دارن جلوی همه چیرو باز میکنن. چند سال بعد که سونی هم اومد جلوی GPU رو باز کرد باز همون آش و همون کاسه میشه. آقا این Xbox One درست بشو نیست :دی
انگار یادت رفته :d
07692490638050877671.jpg

کینکت صنعت گیم رو بجای اینکه ببره جلو برده عقب
اخه گیمر هاردکور کینکت به چه دردش میخوره

اینکه هر چی داشت توی زادروزش رو کرد.تا حالا همچین کاری توی کنسول سازی سابقه نداشته

سازنده Witcher کِی و کجا همچین حرفی زده؟:d من یادمه گفته بود کار با ابزار ساخت PS4 یمقدار پیچیده تر از XB1ـه. در مورد XB1 گفته بود مایکروسافت دسترسی کامل رو از اول نمیده.

حالا امسال اومدن و قدرت GPU رو یه ذره میکشن بالا با این کار. 4 سال آینده می خوان چیکار کنن؟

MS هر کاری از دستش بر میاد داره میکنه که این اختلاف رو کمتر بکنه ، از تغییرات آخرین لحظه ای در سخت افزار گرفته تا عقب نشینی از سیاست ها و برنامه هایی که داشتن ! مطمئنا این 10% هم واسه این رزرو نکرده بودن که چند ماه بعد از لانچ آزادش کنن ! در واقع مجبور شدن این کار بکنن ، چون خودشون هم فهمیدن که اختلاف بیشتر از اونی هست که بشه ازش چشم پوشی کرد و بیخیالش شد .
جالبه با این اوصاف هنوزم عده ای هستن که قبول ندارن کنسول X1 ضعیف تره !!

سازنده Witcher کِی و کجا همچین حرفی زده؟:d من یادمه گفته بود کار با ابزار ساخت PS4 یمقدار پیچیده تر از XB1ـه. در مورد XB1 گفته بود مایکروسافت دسترسی کامل رو از اول نمیده.
بخدا تو همین بخش اخبار زده بودن یادم میاد :دی هرچقدر فکر میکنم شاید اشتباه متوجه شدم نمیتونم :دی

او مای گاد،او مای گاد رکب زد بمون ماکرو:دی

الان اون 2 درصدو نگه داشتن واسه چی:))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or