در ماه‌های آینده 8%درصد به GPU کنسول Xbox one اضافه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-amd.jpg

درود.

آقای Pete Dodd که یک شخص از داخل صنعت گیم می‌باشد، در صفحه توییتر خود اذعان کرد به احتمال قوی کنسول Xbox one در ماه‌های آینده درصد بیشتری از GPU خود بهره خواهد برد. این در حالی است که این دستگاه %10درصد از قدرت GPU خود را محفوظ نگاه داشته و طبق گفته Dodd این 10% درصد قرار است به 2% درصد کاهش یابد. وی در صفحه Twitter خود راجب این امر چنین گفت:

"به زودی آن 10% محفوظ نگاه داشته شده به 2%درصد کاهش میابد. از این 10% درصد، 8%درصدش برای بخش ویدئو و 2% دیگر نیز برای بخش صدا نگه داشته شده بود که قرار است آن %2درصد بخش صدا باقی بماند و %8درصد بخش ویدئو آزاد گردد و در اختیاز سازندگان قرار گیرد."

هنوز معلوم نیست این امر کی قرار است صورت گیرد و اینکه این 8%درصد چقدر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

من حیرانم از این فضا سازی ... مایکرو سافت تو تعداد انحصاری های با کیفیتت رو افزایش بده ببین بعدش کی اصلا اهمیت میده gpu و cpu کنسولت چیه ...

من جای مایکرو بودم میرفتم یه کنسول دیگه میساختم این تعداد کنسولی رو هم که فروخته رو هم از ملت بگیره یه جدید ـش رو بده :|
جلو ضرر رو هرجا بگیره منفعته :دی

واقعا من جای مایکروسافت بودم این حرف شمارو با آب طلا مینوشتم میزدم سردر شرکت مایکروسافت :دی

همون halo تضمین فروش کنسوله ، :d

:-&

شما اسم titanfall و quantum break و ... به گوشت خورده تا حالا ؟

تایتان فال که انحصاری xbone نیست. برا pc هم میاد. اشتباه نکنم (اگه اشتباه میگم اصلاحم کنین) این مورد هم فقط برا شماره 1اش صادقه.
QB هم اون اول یه چیزی نشون دادن و در رفتن قایم شدن. البته من خودم رمدی و ناتی داگ رو به یه اندازه دوست دارم. رایز که هیچی . منتها فقط به خاطر این بازی هم که شده xbone میگیرم. البته اگه تا اون روز برا PC هم نیاد.

این به در و دیوار کوبیدن های مایکرو واقعا در نوع خودش جالبه :دی

فردا پس فردا یه آپدیت میده سیستم عامل کنسول رو به DOS تبدیل میکنه تا فضای بیشتری از حافظه به بازی کردن اختصاص داشته باشه :lol:

اگر فقط به قدرت بود الان PS3 شونصت میلیون فروش می کرد و WII چهارتا

بخدا تو همین بخش اخبار زده بودن یادم میاد :دی هرچقدر فکر میکنم شاید اشتباه متوجه شدم نمیتونم :دی

نه فردين جان منم دقيقا يادم مياد ولي تاپيكشو هر چي گشتم پيدا نكردم
البته اين حرفو فقط سازنده ي ويچر نزده خود يوشيدا هم قبلا اشاره كرده بود كه يه سري سورپرايز دارن كه بعدا رو ميكنن كه اسمشم گذاشته بود Secret Sauce بعد هم اندرو هاوس توئيت كرده بود كه اختلاف درآينده بيشتر ميشه و از همه مهمتر سرني اشاره كرده بود كه يك سري شتابدهنده در PS4 وجود داره كه هنوز ازشون استفاده نشده و درآينده بهره گيري ميشن. تا اينجا هم ميدونيم كه يك گيگ از رم PS4 قفله و هنوز ازش استفاده نشده
همه ي اينا حرف تو رو تاييد ميكنه

تو اين منبع هم اشاره شده بخشي از قدرت PS4 حدود ده درصد كاملا مخفي و پنهانه

http://n4g.com/news/1395188/ps4-gpu...rease-in-gaming-power-could-be-an-update-away

مجمد عزیز کاملا درسته. قدرت همه چیز نیست. اصل مهم بازی هستش.
علت فروش بشتر نینتندو بازی های بچه گانشه که هم بزرگا باهاشون خاطره دارن و هم کودکان به سمتش جذب میشن.

مایکروسافت کلی استودیو داره که این چند ساله هیچ خبری ازشون به بیرون درز نکرده و مطمئنا مشغول ساخت بازین.

والا یکی از همین استدیوها که خبری ازش نبود همین چند وقت پیش بستنش حالا انشالله بقیه مشغول ساخت بازین :d;;)

والا یکی از همین استدیوها که خبری ازش نبود همین چند وقت پیش بستنش حالا انشالله بقیه مشغول ساخت بازین :d;;)
متن خبر مریوط به بسته شدن استودیو
Victoria :
این (بستن استدیو ویکتوریا) تصمیم آسانی نبوده اما برای رسیدن به خواسته مان که متمرکز کردن ساخت و توسعه(بازی ها) در استدیو های Vancouver است، لازم بود. ما در حال همکاری نزدیک با کارمندان این استدیو بوده و در حال پیدا کردن جای خالی برای آنان در دیگر استدیوهای خود میباشیم. ما همچنین به ادامه فعالیت خود در British Columbia پایبند خواهیم ماند.

منبع

نه فردين جان منم دقيقا يادم مياد ولي تاپيكشو هر چي گشتم پيدا نكردم
البته اين حرفو فقط سازنده ي ويچر نزده خود يوشيدا هم قبلا اشاره كرده بود كه يه سري سورپرايز دارن كه بعدا رو ميكنن كه اسمشم گذاشته بود Secret Sauce بعد هم اندرو هاوس توئيت كرده بود كه اختلاف درآينده بيشتر ميشه و از همه مهمتر سرني اشاره كرده بود كه يك سري شتابدهنده در PS4 وجود داره كه هنوز ازشون استفاده نشده و درآينده بهره گيري ميشن. تا اينجا هم ميدونيم كه يك گيگ از رم PS4 قفله و هنوز ازش استفاده نشده
همه ي اينا حرف تو رو تاييد ميكنه

تو اين منبع هم اشاره شده بخشي از قدرت PS4 حدود ده درصد كاملا مخفي و پنهانه

PS4 GPU has 128 'Hidden' Stream Processors - 10% Increase in Gaming Power Could Be an Update Away | N4G
اگه بگن مایکرو میخواد 10 درصد آزاد کنه میشه به این در اون در زدن مایکرو و بدرد نخور بودن کنسول و 4-5 فریم بیشتر.
اما ده درصد سونی میشه خفن ترین و بهترین آزادسازی که کنسولو از این رو به اون رو میکنه.
انصافا با خودتون چند چندین؟

آخرین ویرایش:
کنسولُ اقساط میده دست ملت :)) سال دیگه ام اون بخشای رم که گرفته واسه سیستم عامل رو هم آزاد میکنه , همینجوری پیش بره سالای آخر شگفتی می آفرینه :-j

تا حالا قبول نداشتن کنسولشون ضعیف تره الان که تابلو شده دارن فروش ps3 رو با wii مقایسه میکنن :d
به کجا چنین شتابان .....

تا حالا قبول نداشتن کنسولشون ضعیف تره الان که تابلو شده دارن فروش ps3 رو با wii مقایسه میکنن :d
به کجا چنین شتابان .....
اره ولی انگار شماها هنوز باورتون نشده پلی 4 قویتره که تو هر تاپیکی میاین هی میگین پلی 4 پلی 4 قدرت میکنین واسه ما:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or