در ماه‌های آینده 8%درصد به GPU کنسول Xbox one اضافه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-amd.jpg

درود.

آقای Pete Dodd که یک شخص از داخل صنعت گیم می‌باشد، در صفحه توییتر خود اذعان کرد به احتمال قوی کنسول Xbox one در ماه‌های آینده درصد بیشتری از GPU خود بهره خواهد برد. این در حالی است که این دستگاه %10درصد از قدرت GPU خود را محفوظ نگاه داشته و طبق گفته Dodd این 10% درصد قرار است به 2% درصد کاهش یابد. وی در صفحه Twitter خود راجب این امر چنین گفت:

"به زودی آن 10% محفوظ نگاه داشته شده به 2%درصد کاهش میابد. از این 10% درصد، 8%درصدش برای بخش ویدئو و 2% دیگر نیز برای بخش صدا نگه داشته شده بود که قرار است آن %2درصد بخش صدا باقی بماند و %8درصد بخش ویدئو آزاد گردد و در اختیاز سازندگان قرار گیرد."

هنوز معلوم نیست این امر کی قرار است صورت گیرد و اینکه این 8%درصد چقدر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

بعید نیست از Performance کینکت بزنن بدن به کنسول (اگر ممکن باشه!:d)

من جای مایکرو بودم میرفتم یه کنسول دیگه میساختم این تعداد کنسولی رو هم که فروخته رو هم از ملت بگیره یه جدید ـش رو بده :|
جلو ضرر رو هرجا بگیره منفعته :دی

من جای مایکرو بودم میرفتم یه کنسول دیگه میساختم این تعداد کنسولی رو هم که فروخته رو هم از ملت بگیره یه جدید ـش رو بده :|
جلو ضرر رو هرجا بگیره منفعته :biggrin1:
#:-s
خدایی خیلی خوبه که جاشون نیستی :دی
بعید نیست از Performance کینکت بزنن بدن به کنسول (اگر ممکن باشه!:d)
کلاً بکننش بندازنش دور :-"

چنین چیزی ممکن نیست! همینطوریش به خاطر افزایش کلاک هسته پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی کیزان گرمای تولید شده کنسول خیلی بالا رفته و ممکنه به برد دستگاه اسیب برسونه . حالا این 8% هم که مسلما میتونه فشار زیادی به فن کنسول بیاره و به نظر من یه جور بلوف رسانه ای برای جذب هواداره!

همینطوریش کنسول مایکروسافت کلی علامت سوال داره! مثل قضیه 8 گیگابات حافظه مورد استفاده ای که فقط 5 گیگ اش در دسترسه! نه برارد من این کارا فایده نداره ..... ! از سونی و کنسولش عقب میمونید به هرحال! قضیه افزایش کلاک رو هم اینجا توضیح دادم که داستانش چی بود!

افزایش قدرت CPU و بهبود حافظه در Xbox One

:|
بده وان بهتر از اینی که هست باشه ؟:-/ نکنه سهام مایکرو رو داری :-/
من تو خونه بابام هم سهامِ هیچی رو ندارم :دی
بدی نیست ، ولی چیزی که تو میگی خیلی بده :-" :دی
کاری به هیچ چیز دیگه ی اینی که گفتی ندارم که چقدر میتونه حرکت داغونی باشه ، ولی فکر کن یکی تو ایران One خریده ، به نظرت یکم براش سخت نیست که بخواد کنسولش رو به فروشنده های ایرانی پس بده و به جاش کنسول جانشین رو بگیره !؟ :دی

من تو خونه بابام هم سهامی هیچی رو ندارم :دی
بدی نیست ، ولی چیزی که تو میگی خیلی بده :-" :دی
کاری به هیچ چیز دیگه ی اینی که گفتی ندارم که چقدر میتونه حرکت داغونی باشه ، ولی فکر کن یکی تو ایران One خریده ، به نظرت یکم براش سخت نیست که بخواد کنسولش رو به فروشنده های ایرانی پس بده و به جاش کنسول جانشین رو بگیره !؟ :دی
مثل این میمونه که یه بنده خدایی کنسول بخره ولی خراب باشه الان مشکله کیه؟:دی
وقتی تو ممکلت ما لانچ ندارن یعنی به اونا ربط نداره این مسائل ... حالا انگار مایکرو کنسول جدید داده بیرون داره با من بحث میکنه 8-|:دی

خوبه که کمی تفاوت قدرتها کمتر از چیزی که هست میشه!
با اینکه زیاد نیست ولی به قول معروف بهتر از هیچیه! البته به شرطی که عواقبی در دراز مدت برا سخت افزار کنسول ایجاد نکنه! البته اگه واقعا این امر صورت بگیره!
تو این چند ماهه که از معرفی ایکس وان میگذره همواره خبرهایی شنیدم در مورد افزایش قدرت بخش های مختلف این کنسول به هر روش ممکن و این یعنی اینکه قدرت این کنسول رضایت بخش نیست!

" از این 10% درصد، 8%درصدش برای بخش ویدئو و 2% دیگر نیز برای بخش صدا نگه داشته شده بود"

آدم ناراحت میشه وقتی میبینه کاری رو که قرار بود بعد 4-5 سال بکنن تا طرفدارانشون سورپرایز بشن مجبور شدن قبل از جشن تولد 1 سالگیش انجام بدن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or