در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:

eight gigs is not that much. the witness is 5 GB so far and its an indie game

for those asking 8GB seems like a lot if youre used to 512 but it really isnt that much for a modern pc
جاناتان بلو(ع)
ببخشید برای کسای که انگلیسیشون خوب نیست ترجمه میکنم که وقتی جواب میدم مشکلی پیش نیاد و متوجه تفاوت بشن .

8 گیگ چیز زیادی نیست. بازی witness تا حالا در حدود 5 گیگ رم استفاده کرده برای یک بازی indie چیز زیادی نیست برای یک کامپیوتر مدرن .

برای کسای که میگن 8 گیگ خیلی زیاده نسبط به 512 ای که استفاده میکردیم اما چیز زیادی نیست برای یک کامپیوتر مردن .

جواب استفاده رم هم مثل تمام کارها نیاز به دقت داره شما میتونی با چند خط برنامه یک CPU به قدرت I7 کاری کنی که بیچاره کم بیاره استفاده از رم هم همینه شما با بهینه سازی میتونی مصرف کم کنی شما میتونی هر جور خواستی هرچی خواستی بریزی تو رم و بگی آقا رم تمام شد دستگاه کشش نداره اما این دلیل نمیشه که شما بهترین استفاده از اون رم انجام داده باشی اگه اینجوری باشه که نظر خودت اینکه یک بازی مثل witness به کیفیت 2گیگی KILLZONE S هستش فقط داری خودت مسخره میکنی .

جالبه این تنها خبریه که ممکنه جَو منفی علیه PS4 درست کنه, خدا رو شکر عین بعضی کنسولا نیست از 10 تا خبر 10 تاشم مربوط به تغییر سیاست و گند کاریاشه

اوه اوه چه تاپیکی شده :دی همه مشغول بمباران کردن همدیگه هستن :دی خوبه ادامه بدید تا صبح یه 20 صفحه ای میریم جلو :-" :d

ما هم مثل بقیه دوستان منتظر تایید رسمی میمانیم :دی ولی از همون اول که گفتن 7 گیگ برام خیلی عجیب بود با این همه قابلیت فقط 1 گیگ رم واسه OS ؟؟ :دی

احتمالا همون 5.5 تایید میشه که در آینده با بهینه کردن OS این مقدار بیشتر خواهد شد

پ.ن:اینارو ول کن ND با 512 مگ رم یه بازی ساخت با متای 95 با 4.5 گیگ (5.5 :دی ) بازیشون میخواد متای چند بگیره :دی

فنهای عزیز سونی و مایکرو لطفا آرامش خودتونو حفظ کنید

تو این نسل دیدیم که این 2تا کنسول به هم چقدر نزدیکن (ps3 و 360)..cpu که ساخن ibm بود در صورتی که gpu هاشون رو دوتا شرکت مختلف زده بود {لطفا حرف تلو رو نیارید...چون مایکرو چیزی واسه رقابت با این بازی رو نساخته....این حرفی که می زنم واسه طراح ps3 و 360 هست اگر میخواین منبع هم میدم(تو سایت گیمفا هست))

تو نسل بعد که هم cpu و هم gpu رو یه شرکت ساخته (با کاستمایز مختلف) ...x1 و ps4 از ps3 و 360 به هم نزدیکترن...گول تبلیقات نخورید

در ضمن این مورد به بازیسازها مربوط میشه اونا باید بازیرو بهینه منن....ما ها که فقط بازی میکنیم :d

آخرین ویرایش:

جواب استفاده رم هم مثل تمام کارها نیاز به دقت داره شما میتونی با چند خط برنامه یک CPU به قدرت I7 کاری کنی که بیچاره کم بیاره استفاده از رم هم همینه شما با بهینه سازی میتونی مصرف کم کنی شما میتونی هر جور خواستی هرچی خواستی بریزی تو رم و بگی آقا رم تمام شد دستگاه کشش نداره اما این دلیل نمیشه که شما بهترین استفاده از اون رم انجام داده باشی اگه اینجوری باشه که نظر خودت اینکه یک بازی مثل witness به کیفیت 2گیگی KILLZONE S هستش فقط داری خودت مسخره میکنی .

اینارو من نگفتم ,آقای جاناتان بلو(ع) گفته ,این جواب رو با خود ایشون در میون بذارید.

تو این نسل دیدیم که این 2تا کنسول به هم چقدر نزدیکن (ps3 و 360)..cpu که ساخن ibm بود در صورتی که gpu هاشون رو دوتا شرکت مختلف زده بود {لطفا حرف تلو رو نیارید...چون مایکرو چیزی واسه رقابت با این بازی رو نساخته....این حرفی که می زنم واسه طراح ps3 و 360 هست اگر میخواین منبع هم میدم(تو سایت گیمفا هست))

تو نسل بعد که هم cpu و هم gpu رو یه شرکت ساخته (با کاستمایز مختلف) ...x1 و ps4 از ps3 و 360 به هم نزدیکترن...گول تبلیقات نخورید

در حد رقابت نبود که برای TLOU انگشت کوچیکه بشه . BTS هم هنوز مونده با GT6 و RAIN

تو بحث پردازنده که نسل قبل مایکرو اوت شد با پردازش CELL . حالا هم با GPU کاستومایز شده و فرکانس .

در ضمن این مورد به بازیسازها مربوط میشه اونا باید بازیرو بهینه منن....ما ها که فقط بازی میکنیم :d

طراح Ps3 و 360 ؟!!!! از همین معلومه چه منبع معتبری بوده !

5 میلیارد ترانزیستور مشکلش چیه؟:-/ یعنی دروغ گفته یا چی؟:-/
مثل اینکه از یکی بپرسی ماشینت چیه؟ طرف بگه 220 اسب بخاره. الان شما میتونی بگی به ما نوع و مدل ماشینش چیه؟
---
تو و ممد (Frobary) خوب خودتون رو خالی کردید توی این ترد. یه کلاس اموزشی بود برای ماها تا به وقتش نشون بدیم مثل بعضیها نیستیم :).

پ.ن. میگید گف ترکیده ولی تردش توی 100 تا تاپیک اولم نیست !! :دی.

آخرین ویرایش:
یعنی تاپیک ها دیگه شده انتقام گیری از هم دیگه
خدایی این بحث سخت افزار رو ازش بکشید بیرون

اینارو من نگفتم ,آقای جاناتان بلو(ع) گفته ,این جواب رو با خود ایشون در میون بذارید.

این جواب به شما میدم وقتی از مطلبی اطلاعی نداری با نقل قول کردن پستی و چسبوندن اینکه این میزان رم کمه خودتو مسخره خاص و عام میکنی و هم اون کسایی که پستت و لایک میکنن از نظر اینکه از چیزی اطلاع ندارین فقط به عنوان طرفدار میخواین یک چیزی گفته باشین همین .

مورد بعدی jomathon blow گفته 5 گیگ رم چیز زیادی نیست برای یک PC مدرن اما نگفته بازی من هم دقیقا داره بهترین استفاده از 5 این گیگ انجام میده پس لطفا نظر های خنده دار خودتون به مطلبی که jomathon blow گفته نچسبونین به خاطر اینکه واقعا شک میکنم حتی 2% هم مطلبی که گفته متوجه شده باشی .

نگفته ما نیاز بیشتری داریم به رم که 5 گیگ کمه گفته 5 گیگ برای یک کامپیوتر مدرن چیز زیادی نیست . تفاوت این صحبت با منظر شما مثل تفاوت شب و روز میمونه .

5 میلیارد ترانزیستور مشکلش چیه؟:-/ یعنی دروغ گفته یا چی؟:-/

اشکالش رو قبلا گفتم. 5 میلیارد ترانزیستور و Infinite power of the cloud و 40 برابر بیشتر از X360 با Cloud و اینا یعنی ول دادن آمار "عمله خفه کن"، مخاطب رو فلان فرض کرده. شما به من بگو چرا مایکروسافت دقیق نمیاد سخت افزارش رو اعلام کنه؟

5 میلیارد ترانزیستور :-j مونده بودم مایکروسافت چه فکری کرده بود همچین چیزی رو اعلام کرد، مثل اینایی که 10 سال پیش میپرسیدن گرافیکش چیه؟ میگفتن 64!!!

پ.ن. تو و ممد (Frobary) خوب خودتون رو خالی کردید توی این ترد. یه کلاس اموزشی بود برای ماها تا به وقتش نشون بدیم مثل بعضیها نیستیم :).
به به جناب U Turn :دی شما یاد بگیر اگه با کسی مشکل شخصی داری این قدر تابلو خودت رو تابلو نکنی، در ضمن همین شما با اون رفتار قشنگت باعث شدی وضعیت بخش اخبار به این روز بیفته، فلذا رطب خورده حق نداره منع رطب کنه! 2 ماه هست به کمک رفقات نابود کردید بخش اخبار رو الان به خاطر 2 تا کامنت همتون مدعی شدید؟ :))

پ.ن: امیدوارم سونی همین الان شایعه رو تکذیب کنه، من جدا نگران یه عده شدم!

این موضوع گذشته از اینکه اصلاً چیز جالبی نبود و در عرض چند ساعت جو خیلی منفی ای بر علیه PS4 به پا کرد ، ولی یه نکته مثبت هم داشت ! PS4 از زمان معرفی تا امروز تقریباً همه اخبارش خوب و مناسب بود و واقعاً خبر منفی ای به اون شکل ازش پخش نشده بود و همه چیز بوی بهشت میداد !! :دی از درصد بالایی از گیمرها گرفته تا سایت ها و مجلات مختلف از PS4 فقط تعریف میکردن. ولی الآن این خبر باعث میشه مسئولین سونی حواس ـشون باشه که همیشه همه چیز بر وفق مراد نیست و باید منتظر روزهای سخت هم باشن و خیلی هم خیال ـشون راحت نباشه ! :دی
فقط من هنوز تو کف این هستم که آخه OS چرا باید این همه رم بکنه توی خرخره ـش ! :| نمیشد ادا اصول ها و کارهای جانبی OS رو کم کنن و به جاش رم رو بدن دست بازیسازها ؟! :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or