در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
لطفا وقتی اطلاع نداری سریع ترول نکنن:
مقاله : مثلث عشقی مرگبار |Microsoft/IBM/Sony و حقایق پشت پرده ی نسل هفتم | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

این گفته طراح اصلی هر دو کنسوله...پس منبع از این معتبر تر پیدا نمیشه!!!! این بابا cell رو طراحی کرده ومیگه فرق چندانی ندارن..مگه اینکه شما بیشتر از طراح بدونی

خیر معتبر نیست. یعنی چی طراح 360 و Ps3 ؟!!!
اگه منظورت CPU هست که سر طراح های تیم Cell آقای Arnd Bergmann و David Krolak از IBM بودن. و سر طراح های تیم Xenon آقای Jeffrey Brown از IBM و Nick Baker از مایکروسافت.
این وسط یعنی J.Allard و کوتاراگی و اون همه تیم های سازنده و طراحی و معماری هم کشک بودن دیگه ؟!

اگه منظورت CPU هست که سر طراح های تیم Cell آقای Arnd Bergmann و David Krolak از IBM بودن. و سر طراح های تیم Xenon آقای Jeffrey Brown از IBM و Nick Baker از مایکروسافت.
این وسط یعنی J.Allard و کوتاراگی و اون همه تیم های سازنده و طراحی و معماری هم کشک بودن دیگه ؟!

خداییش اصلا منبع باز کردی بخونی؟!؟!؟!!؟ تمام جواب سوالات اونتو هست

اصلا 10 صفحه ترول از بیخ و بن بی معنی هست!الان فن های مایکرو همچین خوش حالن از این که رم پایین تر اومده که انگار یه سهامی تو شرکت مایکرو دارن!ینی بدتون میمد یک کنسول با رم 7 گیگی برای بازی بخرید؟ترجیح میدین رمش بیاد پایین و به دنبالش کیفیت بیاد پایین تا شما حرصتون رو خالی کنید؟کلا به نظرم فن بازی سر کنسول خیلی غیر منطقی هست!هر کدوم بهتر بودن خب ادم مسلما دلش بهتررو می خواد(مگه تو فلان شرکت کاره ای باشه که حرص و جوشش رو بخوره)!همه ی این فن بازیا هم فقط حرفه!تا قبل E3 فن های مایکرو نا امید شده بودن(کم بودن کسایی که ایکس 1 بخوان بگیرن)حالا هم یه سری از فن های سونی به سونی بی اعتماد شدن!اخرشم همه میرن اون بهتره رو میخرن(اولویت هم که هک شدن کنسوله)!فقط این جا 60 صفحه بحث میکنیم !اگه قرار بود یکی اون بهتره رو نخره وبا توجه به وفاداری به فلان شرکت کنسول نسل بعد رو انتخاب کنه نه تو سایت ها نظر سنجی میذاشتن(میزان فروش ps3=ps4 ,xb1=x360) نه دیگه اطلاعاتی بیرون میدادن!چون من نوعی باید میرفتم کنسول شرکت محبوبم رو می خریدم و بهتر بودنش و بدتر بودنش هم واسم مهم نیست!
حداقل بزارین اون کنسول مد نظر رو بگیرین اگه بهتر از کنسول رقیب بود بعد بیان قمپز در کنید!
پـ.ن:چه حالی میده سرنی تایید نکنه:دی

بچه ها خدایی حوصله دارید اینقدر بحس میکنید !
خوب این زیاد چیزه مهمی نیست وقتی اون کنسول ها با رم 512 تونستن خداهای گرافیکی مثل UNCHARTED 3 و GEARS OF WAR 3 رو به وجود بیارن دیگه والا 5 گیگ معلوم نیست میخوان چیکار کنن !
شما به تعداد رم کاری نداشته باشین کامپیوتر ها که مسخره ان فقط میخوان 16 گیگ رم داریم فلان رم داریم ولی هیچوقت تا آخرین جونشون از اون رم ها استفاده نکردن ! {لطفا نگید ما 60 فریم داریم شماها نه}
ولی کنسول بحسش جداست از آخرین جونش رو میکشن بیرون بهترین رو تحویل میدن !

اصلا 10 صفحه ترول از بیخ و بن بی معنی هست!الان فن های مایکرو همچین خوش حالن از این که رم پایین تر اومده که انگار یه سهامی تو شرکت مایکرو دارن!ینی بدتون میمد یک کنسول با رم 7 گیگی برای بازی بخرید؟ترجیح میدین رمش بیاد پایین و به دنبالش کیفیت بیاد پایین تا شما حرصتون رو خالی کنید؟کلا به نظرم فن بازی سر کنسول خیلی غیر منطقی هست!هر کدوم بهتر بودن خب ادم مسلما دلش بهتررو می خواد(مگه تو فلان شرکت کاره ای باشه که حرص و جوشش رو بخوره)!همه ی این فن بازیا هم فقط حرفه!تا قبل E3 فن های مایکرو نا امید شده بودن(کم بودن کسایی که ایکس 1 بخوان بگیرن)حالا هم یه سری از فن های سونی به سونی بی اعتماد شدن!اخرشم همه میرن اون بهتره رو میخرن(اولویت هم که هک شدن کنسوله)!فقط این جا 60 صفحه بحث میکنیم !اگه قرار بود یکی اون بهتره رو نخره وبا توجه به وفاداری به فلان شرکت کنسول نسل بعد رو انتخاب کنه نه تو سایت ها نظر سنجی میذاشتن(میزان فروش ps3=ps4 ,xb1=x360) نه دیگه اطلاعاتی بیرون میدادن!چون من نوعی باید میرفتم کنسول شرکت محبوبم رو می خریدم و بهتر بودنش و بدتر بودنش هم واسم مهم نیست!
حداقل بزارین اون کنسول مد نظر رو بگیرین اگه بهتر از کنسول رقیب بود بعد بیان قمپز در کنید!

پـ.ن:چه حالی میده سرنی تایید نکنه:دی

یعنی دارم میرم بخوابم فردا بیدار شم ببینم سرنی جون اومده و موضوع رو از بیخ و بن رد کرده :دی

این xbox فن هایی که ریختن تو تاپیک دارن خوشحالی میکنن،کنترلر ما تاچ پد داره،برا شما داره که اومدید به رم گیر میدید؟ :d

من فکر می‌کنم GPU/CPUـه نسل بعد یه جوری هست که به بیشتر از 5-5.5 گیگابایت رم احتیاجی نیست. حالا دوستان اهل فن بهتر می‌تونن نظر بدن.

باهات موافقم تقریبا ولی میشه یه سری انیمیشن اضافی برای کارکترها و فیزیک بهتر برای بازی با رم بیشتر ساخت و ارتقا داد.

من نمیدونم تا کی میخواد این صنعت تو زمینه فیزیک بازی و انیمیشن کارکترها درجا بزنه.

این موضوع گذشته از اینکه اصلاً چیز جالبی نبود و در عرض چند ساعت جو خیلی منفی ای بر علیه PS4 به پا کرد ، ولی یه نکته مثبت هم داشت ! PS4 از زمان معرفی تا امروز تقریباً همه اخبارش خوب و مناسب بود و واقعاً خبر منفی ای به اون شکل ازش پخش نشده بود و همه چیز بوی بهشت میداد !! :biggrin1: از درصد بالایی از گیمرها گرفته تا سایت ها و مجلات مختلف از PS4 فقط تعریف میکردن. ولی الآن این خبر باعث میشه مسئولین سونی حواس ـشون باشه که همیشه همه چیز بر وفق مراد نیست و باید منتظر روزهای سخت هم باشن و خیلی هم خیال ـشون راحت نباشه ! :biggrin1:
فقط من هنوز تو کف این هستم که آخه OS چرا باید این همه رم بکنه توی خرخره ـش ! :| نمیشد ادا اصول ها و کارهای جانبی OS رو کم کنن و به جاش رم رو بدن دست بازیسازها ؟! :|

خیلیها هستن دلشون میخواد بدونن یکیش هم من.این دو تا اصلا معلومه این همه رم رو چرا دارن صرف os میکنن؟
مگه چند تا app داره اجرا میشه؟
دیگه سنگینتر os دسکتاپ که نیست نهایت 1.5 گیگ بخواد .

دو تا از مهندسای آی بی ام بعدا یه کتاب نوشتن به اسم The Race for a new game machine تو این کتاب گفتن که تیمی که روی CPU ایکس باکس 360 کار میکرده از نتیجه کار R&D تیمی که روی سل کار میکرده خبر داشتن و از اون برای طراحی CPU ایکس باکس 360 استفاده میکردن.

[url]http://books.google.com/books/about/The_Race_for_a_New_Game_Machine.html?id=nVvAl2SHvfcC

[/URL]

قبل از آنونس کنسولها 4 گیگ رم برای خــیلی ها نهایت Fanboy Dream بود. بحث رم باشه درهمین شرایط کیفیت و حجم و سرعت ps4 بیشتره. مشکل خاصی هم نیست به مرور OS رو بهینه میکنن درست میشه این مسائل. با آپدیت میشه حجم استفاده از رم رو کم کرد ولی نمیشه به کنسول رم اضافه کرد. (if you know what i mean :دی).
درکل ضعف سونی در ساخت OS ماس‌مالی شدنی نیست.

پ.ن: امیدوارم سونی همین الان شایعه رو تکذیب کنه، من جدا نگران یه عده شدم!
وضعیت ما با توجه به کنسول Infinite power of Cloud ـه شما الحق نگران کننده ست.
hmm, quite impressive :thinking:
برای کسی که 6 ماهه داره فقط کامنت های نئوگف رو به فارسی ترجمه میکنه میگذاره واقعا تحسین برانگیز بود.
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل. حالا باز ما چهارتا خبر از گف میزاریم بهتره تا مثل بعضی ها با امثال علی سولاخ و اینا سرکله بزنیم :دی.

دو تا از مهندسای آی بی ام بعدا یه کتاب نوشتن به اسم The Race for a new game machine تو این کتاب گفتن که تیمی که روی CPU ایکس باکس 360 کار میکرده از نتیجه کار R&D تیمی که روی سل کار میکرده خبر داشتن و از اون برای طراحی CPU ایکس باکس 360 استفاده میکردن.

Google

تیم رو میدونم. مساله سر این بود که دوستمون گفتن طراح 360 و Ps3 یکی بوده ! دیگه CPU تنها که بماند

5.5 GB واقعا خوبه.فکر میکنم مثل همین نسل با پیشروی بیشتر سونی با اضافه کردن برخی محدودیت ها به OS دسترسی رم بیشتری به سازنده ها بده.
هر چند من هنوز برام سواله آیا اصلا سازنده ها میتونند از 5.5GB رم بصورت بهینه استفاده کنند تا به رم بیشتری نیاز داشته باشند؟

وضعیت ما با توجه به کنسول Infinite power of Cloud ـه شما الحق نگران کننده ست.
شما همونی نبودی که برای سونی آرزو کردی به سرنوشت Sega دچار بشه ؟:-/

اون موقع از تمام رم استفاده میکردن و OS الانی روی سیستم نبوده حتی نمایشها هم روی پی سی اجرا میشدن,اما الان باید یه جا هم برای مولتی تسکینگ بزارن پس خواهشا از این فکتا صادر نکنین که نمایش کیلزون با 512مگ رم بوده.

مایکروسافت هم بارها گفته بود که سیستم عامل هنوز بهینه نشده و بعدا با دادن اپدیت میزان رم مورد نیاز سیستم عامل رو کمتر میکنن و برای اوایل نسل همین 5گیگ کافیه مطمئنا سونی هم همینکارو میکنه.
لطفا صرف اظهار نظر مطلبی ننویسید . مقداری اندیشه و سپس نتیجه گیری . من کجا فکت صادر کردم . آریا جان یه نظریه ای رو مطرح کرد . من هم روی سخنم با ایشون بود و فرضی که ایشون گذاشته بود . فرض برین بود که تا قبل از تغییر رم 500 مگ در دسترس سازندگان بوده . من هم گفتم این فرض نتیجه میدهد گرافیک فوق خفن کیلزون .
چیزی که شما میگی فکت محسوب میشه برای اینکه جمله تون خبریه . گفتین اون موقع از تمام رم استفاده می کردن و os الانی روی سیستم نبوده . اینی که شما گفتین میشه فکت . لطفا یه کلمه رو خوب یاد بگیرین بعد بصورت مکرر ازش استفاده کنید .

من کار به اینش ندارم که رمش رو کم کرده یا نه.هرچند میدونم سونی بیش از اینا به بازی بها میده تا کارهای جانبی کنسولش و غیره.
ولی اینم ببینید که تو این نسل چه بازیای سنگینی با 512 مگ رم داد بیرون که مخ همه سوت کشید.
بازیایی مثل هوی رین و آنچارتد و آخرین بازمانده و ماورا که تو راه هست کم بازی نبودن.کمتر pc میتونه اجراشون کنه.حالا هم که بخواد اجراشون کنه و بتونه/واسش نمیدن.حالا ایکس باکس که جای خود داره.
حالا با 5-6 گیگ رم چه چیزایی میخواد بکنه که بعید میدونم بخواد کم کنه رمشو!
از من به شماها نصیحت:آمار و ارقام رو ول کنید که فلانش بیشتره یا غیره.مهم لذت بازیایی هست که میچشید.سونی هم همیشه ثابت کرده تو سخت افزار و بازی غول و انحصاری هیچی کم نمیذاره!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or