در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
به نظرم انتقاد یا کلا مسخره کردن کارهای یه کمپانی به هیچ وجه غلط نیست.حالا شاید به مزاق طرفدار هاش خوش نیاد.ولی این کار باعث میشه کمپانی مربوطه ضعف هاش رو بهتر ببینه و برای رفع مشکلش کاری صورت بده.حالا باید منتظر موند دید جواب سونی در این مورد چیه.

مشکل اصلی این تاپیک اینه که اینجا شده جایی برای تصفیه حساب های شخصی و صحبت های شخصی تر.به نظرم بهتره بجای اینکه به مسائل شخصی بپردازیم بیایم ببینیم دلیل اصلی این همه استفاده از رم برای OS چی میتونه باشه.

باید دید دلیل استفاده این مقدار OS از رم چی میتونه باشه؟من تنها دلیل موجهی که میتونم براش ببینم share button میتونه باشه.ضبط کردن اون هم با کیفیت 1080p به مدت 15 دقیقه مسلما فشار زیادی به HDD میاره.اینجاست که این 2.5G رم میتونه به کمک بیاد.

و یا اجرای بازی ها همزمان با دانلود کردن اون ها هم نیاز به مقدار زیادی رم داره تا اختلالی در اجرای بازی صورت نگیره.

سوای اینکه تمامیه این برنامه ها بخشی از رم رو اشغال میکنه ولی باز 2.5G رم هم به نظر زیاد به نظر میرسه.حالا باید دید جواب سونی در این مورد چی میتونه باشه.

حالا فردا این خبر تکذیب بشه هممون Epic Fail میشیم :)) :دی اینوری ها که ترول میکردن، اونوری ها هم میگن 4.5 گیگ رم کافیه و فرقی با 7 گیگ نداره زیاد :دی البته درصد Epic Fail اینوری ها شدیدتره انصافا! :دی
==
sun_boyz
به نظر من همون 5 گیگ هم زیاده، خصوصا اینکه به مرور زمان سازنده با سخت افزار آشنایی بیشتری پیدا میکنه و میتونه خیلی بهتر منابع سیستم رو مدیریت کنه.
یعنی اگه اینطوری بشه ، خودم محمد خوب برات دارم
yahoo_4.gif
من تو این تاپیک پست ندادم ولی تا دلت بخواد ازتون بوکمارک جمع کردم
yahoo_4.gif
خدا اون روز رو نیاره
yahoo_4.gif
من که زیاد ترول نکردم، ها ها :دی

آخرین ویرایش:
حالا فردا این خبر تکذیب بشه هممون Epic Fail میشیم

یعنی اگه اینطوری بشه ، خودم محمد خوب برات دارم :d من تو این تاپیک پست ندادم ولی تا دلت بخواد ازتون بوکمارک جمع کردم :d خدا اون روز رو نیاره :d

اینجوری که من دارم می بینم.الآن هم سونی تکذیب کنه باحال کیشه،هم تایید کنه!!بدترین حالت هم سکوت محضه!!البته من که حال و حوصله این کنسول ها رو ندارم میرم Wii U.ولی اگه بخوام کنسول دوّمی ای بخرم کار سخت میشه!!!اینا هر روز داره اختلافشون نسبت به هم کم میشه دقّت کردید!اوه چند ماه پیش بود؟نمی دونم یه شخصی اومده بود گفته بود ما میخواهیم برای جبرانن اشتباهات گذشته تفاوت های بین کنسول ها را زباد تر کنیم!حالا نمی دونم کلّاً طلسم شده!!!!

اینجوری که من دارم می بینم.الآن هم سونی تکذیب کنه باحال کیشه،هم تایید کنه!!بدترین حالت هم سکوت محضه!!البته من که حال و حوصله این کنسول ها رو ندارم میرم Wii U.ولی اگه بخوام کنسول دوّمی ای بخرم کار سخت میشه!!!اینا هر روز داره اختلافشون نسبت به هم کم میشه دقّت کردید!اوه چند ماه پیش بود؟نمی دونم یه شخصی اومده بود گفته بود ما میخواهیم برای جبرانن اشتباهات گذشته تفاوت های بین کنسول ها را زباد تر کنیم!حالا نمی دونم کلّاً طلسم شده!!!!

تو این هوای گرم و داغ که مشابهش رو عزیزان سونی فن تو این سایت درست کرده بودن این خبر مثل یه استخر آب سرد بود که من پریدم توش!!:d

خوبی این خبر اینه که کار مایکرو برای اختصاص 3 گیگ رم برای سیستم عامل همچین کار عجیبی نبوده!!

از خط اخر خبر میشه پی برد خبر رو کی داده و چرا داده و چرا سوخته

با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

اينم احتمالا 15 دقيقه نخواهد بود و كمتر خواهد بود چون :

نه درست نیست.همون 15 دقیقه رو ضبط میکنه.

Neil Brown, head of Sony Computer Entertainment Europe’s R&D division, recently said that the PlayStation 4 uses a dedicated hardware encoder to record the console’s last “several minutes” of gameplay. The data is continuously recorded and subsequently forgotten, but in that “several minute” window, you can press the controller’s share button, which brings up the footage and allows you to edit, crop and then upload it to social media networks via UStream
.
Confusion arose when Brown’s comment was miss-heard, leading some reports to suggest the console would record specifically seven minutes of gameplay. A spokesperson has stepped forward and told CVG today that indeed, the console records not seven, but 15 minutes of gameplay. In comparison, the Xbox One records five minutes of gameplay

ظاهرا تازه پی بردید !:-/
چون قبل از این خبر PS4 دو برابر از One قوی تر بوده !

یادش بخیر زمانی که بازی رو مینداختیم تو PS2 و روشنش میکردیم و بازی میکردیم !
وقتی هم بدون دیسک کنسولو روشن میکردیم فقط یک صفحه میومد واسه تنظیمات مختصر سیستم عامل ! فکر کنم OS PS2 کلا 1 مگ بود :دی

چتون شده ؟! یکم به گذشته برگردید

برمی گردیم :d:d:d

51106867904523805884.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or