در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
اما دوستانی که دارن پست میدن یکم به فکر اون قلب خودشون باشن یعنی این چند وقته سونی با شما چیکار کرده ./:)

بابا بزارین قشنگ کنسول ها میان مشخص میشه هر کدام چی در چنته دارن . ;)
اخه ميدونيد چرا اين دوستان اينقدر ذوق زده شدن؟؟؟؟علتش سوني نبوده بلكه بعضي طرفداراي متعصب سوني بود كه خبر استفاده از ٧ گيگ رم ps4 رو هي هي كوبيدن سر طرفداراي ايكس باكس و همين اكثر دوستان كه اون زمان گفتن ديجيتال فاندري خبر دروغ نميذاره و تمام مشخصات ايكس باكس وان درسته و .....حالا خودشون منتظر تاييد خبر ديجيتال فاندري هستن.....:d

اگه اون روز اون دوستان درست برخورد مي كردن حالا هم همچين برخوردي نمي ديدن.....حالام دير نشده البته.... دوستان ول كنن اينكارا و فن بازي بيخودي نكنن واسه يه مقدار رم تا دفعه بعدم سر يه مساله ديگه بعضي كاربراي مشخص از يه كار مايكرو خرده نگيرن:">;)

.

من نگفتم چنين چيزي يه چالش براي سونيه ميگم وقتي برخي از دوستان نمي تونن چنين چيز ساده اي رو هضم كنن چطوري مي خوان با چالشاي پيچيده تر ( اونم نه تو زمينه بازي بلكه تو هر زمينه اي [2] ) رو به رو بشن!

در مورد يوروگيمر هم بنده نمي تونم چيز زيادي بگم ولي ميدونم كه چيز خارق العاده ايم نيست اونم يه سايته مثل بقيه سايت ها و ايجاد و شيوع شايعه هم در هر سايتي يه امر طبيعيه. حالا من نميگم اين خبر يقينا شايعس اما الان اين مسائلو متذكر شدم كه اگه فرداي روزگار تكذيب شد جنابعالي يه موقع شوكه نشي و دوباره به سمت سوني گرايش پيدا نكني!

به علاوه همون طور كه شما نمي تونيد خودتون رو گول بزنيد بنده هم نمي تونم سرمو بكنم زير برف و نديده حرف بزنم بنابراين از همون اول احتمالات رو در نظر گرفتم و حداقلش پيش خودم به اين نتيجه رسيدم كه اين خبر يه شايعس. حالا اينكه شما به خاطر يه خبري كه هنوز تاييدم نشده از سوني نميگذري و قصد تخريبش رو داري عقيده شخصي شماست و محترم.

البته امکان درست بودنش بیشتره به خاطر اینکه اول نسل نیازی به این همه رم نیست اتفاقا نظر من اینکه حتی اگه اول نسل 2 گیگ هم میدادن فرق زیادی نداشت به خاطر اینکه همه برای 2 گیگ خودشون آماده کرده بودن حالا شده 4 گیگ با توجه به صحبت های گوریلا .;)

البته بازم زیاد فرقی نداره اینجوری حساب کنید که وسط نسل سونی میتونه با آپدیت در صورتی که صلاح بدونه رم بیشتری در اختیار سازنده قرار بده .

در کل این رم 8 گیگ حذف نشده که محدود شده . همونجوری که همه میدونن میشه با آپدیت رم مورد نیاز دستگاه اصلاح کرد و رم بیشتری در اختیار سازنده قرار داد . بعضی ها این بخش درک نمیکنن .

اخه ميدونيد چرا اين دوستان اينقدر ذوق زده شدن؟؟؟؟علتش سوني نبوده بلكه بعضي طرفداراي متعصب سوني بود كه خبر استفاده از ٧ گيگ رم ps4 رو هي هي كوبيدن سر طرفداراي ايكس باكس و همين اكثر دوستان كه اون زمان گفتن ديجيتال فاندري خبر دروغ نميذاره و تمام مشخصات ايكس باكس وان درسته و .....حالا خودشون منتظر تاييد خبر ديجيتال فاندري هستن.....
yahoo_4.gif

اگه اون روز اون دوستان درست برخورد مي كردن حالا هم همچين برخوردي نمي ديدن.....حالام دير نشده البته.... دوستان ول كنن اينكارا و فن بازي بيخودي نكنن واسه يه مقدار رم تا دفعه بعدم سر يه مساله ديگه بعضي كاربراي مشخص از يه كار مايكرو خرده نگيرن
yahoo_9.gif
yahoo_3.gif

.

ببخشید اون صحبت ها بر مبنای شایعه ای بود که گفته شده بود کنسول PS4 1GB برای سیستم عامل مصرف میکنه درست مثل همین شایعه که میگه 2.5 اما به نظر خودت اون صحبت خنده دارتر بود یا اینکه بعضی ها میخواستن 8 گیگ DDR3 به اندازه + 32 ESRAM به اندازه 8 گیگ GDR5 کار کنه و پافشاری میکردن ؟

اون صحبت ها شایعه بود اینم شایعه هستش مورد بعدی اینکه سیستم عامل کامپیوتر شما با مولتی تسکین چقدر رم نیاز داره آیا 2.5 گیگ GDR5 نیاز ده که کنسول نسل بعد هر کاری هم بخواد بکنه نیازی به 2.5 گیگ GDR5 نداره مشخصه محدودیتی هستش که سونی خودش لحاظ کرده .

حتی هم اگه نباشه و نیاز باشه این مقدار رم میشه با برنامه نویسی بهتر و با الگوریتم های بهینه تر و پچ این مشکل حل کرد و رم کمتری به سیستم عامل داد .

مورد بعدی همین خبر داره میشه 2.5 گیگ برای سیستم عامل 1 گیگ کنار گزاشتن و 4.5 در دست سازنده چیز عجیبی نیست .

آخرین ویرایش:
البته امکان درست بودنش بیشتره به خاطر اینکه اول نسل نیازی به این همه رم نیست اتفاقا نظر من اینکه حتی اگه اول نسل 2 گیگ هم میدادن فرق زیادی نداشت به خاطر اینکه همه برای 2 گیگ خودشون آماده کرده بودن حالا شده 4 گیگ با توجه به صحبت های گوریلا .;)

البته بازم زیاد فرقی نداره اینجوری حساب کنید که وسط نسل سونی میتونه با آپدیت در صورتی که صلاح بدونه رم بیشتری در اختیار سازنده قرار بده .

در کل این رم 8 گیگ حذف نشده که محدود شده . همونجوری که همه میدونن میشه با آپدیت رم مورد نیاز دستگاه اصلاح کرد و رم بیشتری در اختیار سازنده قرار داد . بعضی ها این بخش درک نمیکنن .

موقعی که مایکروسافت رو بالای رم ترول می کردید باید قبلش خوداتون به این درک می رسیدید، الان دیگه دیره ;)

داداش سره دره تاپیکت اولش بزن شایعه که ما الکی فکر نکنیم واقعا اینطوریه.

من نگفتم چنين چيزي يه چالش براي سونيه ميگم وقتي برخي از دوستان نمي تونن چنين چيز ساده اي رو هضم كنن چطوري مي خوان با چالشاي پيچيده تر ( اونم نه تو زمينه بازي بلكه تو هر زمينه اي [2] ) رو به رو بشن!

در مورد يوروگيمر هم بنده نمي تونم چيز زيادي بگم ولي ميدونم كه چيز خارق العاده ايم نيست اونم يه سايته مثل بقيه سايت ها و ايجاد و شيوع شايعه هم در هر سايتي يه امر طبيعيه. حالا من نميگم اين خبر يقينا شايعس اما الان اين مسائلو متذكر شدم كه اگه فرداي روزگار تكذيب شد جنابعالي يه موقع شوكه نشي و دوباره به سمت سوني گرايش پيدا نكني!

به علاوه همون طور كه شما نمي تونيد خودتون رو گول بزنيد بنده هم نمي تونم سرمو بكنم زير برف و نديده حرف بزنم بنابراين از همون اول احتمالات رو در نظر گرفتم و حداقلش پيش خودم به اين نتيجه رسيدم كه اين خبر يه شايعس. حالا اينكه شما به خاطر يه خبري كه هنوز تاييدم نشده از سوني نميگذري و قصد تخريبش رو داري عقيده شخصي شماست و محترم.

من حرفی از مقایسه دو کنسول نزدم که بگم رایم عوض شده . میگم عزیزم من این موضوع رو تو دموی سونی متوجه شدم ولی گفتم بیخیال . حالا که یه کاربر مثل من خودشو اون موقع گول زد و به موضوع پی برد چرا باید خبرشو تکذیب کنم ؟؟

کنسول سونی پر قدرته منم عاشقشم . کاری به کنسول ندارم حتی اگه رم کمتری هم اختصاص بده . درد من اینه که بدم میاد گوش مخملی گیمرا رو ببینن .

منطقیم شما هم لطفا منطقی باشید . بد نست دموها رو دوباره نگاه کنید . از دروغ گفتن بدم میاد .

یک نکته ای بسیار مهم دیگه ای هم که تو منبع از قول یکی از توسعه دهنده ها نوشته شده بود و کسی بهش دقت نکرد اینه هر دو کنسول پلی 4 و X1 دو تا از هسته هاشون به سیستم عامل اختصاص پیدا کرده و فقط 6 تا از هسته ها در دسترس توسعه دهنده های بازی هست

یه چیزی هم این وسط به نظرم هست که . اگه قبل از تغییر رم از 4 گیگ به 8 گیگ فقط 512 مگ رم برای سازنده ها در دسترس بوده . پس اون نمایشی که از کیلزون دیدیم توی مراسم رونمایی از PS4 با 512مگ رم ساخته شده نه 2 گیگی که خود گوریلا گفته بود . پس اگه یه همچون چیز خفنی با 512 مگ رم ساختن . احتمالا همین 4.5 تا 5.5 گیگ رم تا آخر نسل هم زیاد بیاد و خیلی استفاده ای ازش نشه .

اون موقع از تمام رم استفاده میکردن و OS الانی روی سیستم نبوده حتی نمایشها هم روی پی سی اجرا میشدن,اما الان باید یه جا هم برای مولتی تسکینگ بزارن پس خواهشا از این فکتا صادر نکنین که نمایش کیلزون با 512مگ رم بوده.

مایکروسافت هم بارها گفته بود که سیستم عامل هنوز بهینه نشده و بعدا با دادن اپدیت میزان رم مورد نیاز سیستم عامل رو کمتر میکنن و برای اوایل نسل همین 5گیگ کافیه مطمئنا سونی هم همینکارو میکنه.

خبر داغ گیم اسپات شده . غلغلست تو فرومش . همشونم فنای مایکرو ...

من هی میخوام از یه واژه ای استفاده کنم اما امکانش هست باز بابک بیاد اخطار بده!:دی ولی کلن اسمشو نبر روی دوستان زیاده ها!:دی دارن توی این ترد حسابی بالا و پایین میکنن. البته بدم نیست، یکم از اسمشو نبر از روتون برداشته میشه!:دی در کل هر وقت مایکروسافت جرات کرد مشخصات کنسولش رو رسما اعلام کنه میتونیم بشینیم رو این موضوع بحث کنیم.

دعا کنید سونی بیاد رسما تایید کنه اینو که 7 صفحه ترولی که کردید به خودتون برنگرده!:دی

هر وقت مایکروسافت جرات کرد مشخصات کنسولش رو رسما اعلام کنه میتونیم بشینیم رو این موضوع بحث کنیم
مایکروسافت حداقل این موضوع RAM ـی که الان بحثش هست رو شفاف اعلام کرد :دی

ببخشید اون صحبت ها بر مبنای شایعه ای بود که گفته شده بود کنسول PS4 1GB برای سیستم عامل مصرف میکنه درست مثل همین شایعه که میگه 2.5 اما به نظر خودت اون صحبت خنده دارتر بود یا اینکه بعضی ها میخواستن 8 گیگ DDR3 به اندازه + 32 ESRAM به اندازه 8 گیگ GDR5 کار کنه و پافشاری میکردن ؟

اون صحبت ها شایعه بود اینم شایعه هستش مورد بعدی اینکه سیستم عامل کامپیوتر شما با مولتی تسکین چقدر رم نیاز داره آیا 2.5 گیگ GDR5 نیاز ده که کنسول نسل بعد هر کاری هم بخواد بکنه نیازی به 2.5 گیگ GDR5 نداره مشخصه محدودیتی هستش که سونی خودش لحاظ کرده .

حتی هم اگه نباشه و نیاز باشه این مقدار رم میشه با برنامه نویسی بهتر و با الگوریتم های بهینه تر و پچ این مشکل حل کرد و رم کمتری به سیستم عامل داد .
من كه كاري با بحثاي فرعي و مولتي تسكين و اينا ندارم(در حوزه درسي و كاري من هم نيست كه بيام نظر بدم كه فلان چيز از فلان بالاتر يا پايينتر)
من فقط گفتم اون زمان خيلي ها سر 5 گيگ بودن ايكس باكس وان ترولش كردن و حالا همون ترولا داره به خودشون بر مي گرده(به قول معروف چيزي كه عوض داره گله نداره)منشا رو توضيح دادم:d
البته باز ميگم اين كارا از هيچ كدوم از طرفها جالب نيس و خوب كه دوست باشن با هم يه كنسول ارزش اينكارا رو نداره;)

موفق باشيد

.

من حرفی از مقایسه دو کنسول نزدم که بگم رایم عوض شده . میگم عزیزم من این موضوع رو تو دموی سونی متوجه شدم ولی گفتم بیخیال . حالا که یه کاربر مثل من خودشو اون موقع گول زد و به موضوع پی برد چرا باید خبرشو تکذیب کنم ؟؟

کنسول سونی پر قدرته منم عاشقشم . کاری به کنسول ندارم حتی اگه رم کمتری هم اختصاص بده . درد من اینه که بدم میاد گوش مخملی گیمرا رو ببینن .

منطقیم شما هم لطفا منطقی باشید . بد نست دموها رو دوباره نگاه کنید . از دروغ گفتن بدم میاد .
مگه من گفتم شما كنسولارو مقايسه كردي؟! بنده ميگم اين خبر نه تاييد شده و نه كسي در موردش چيزي گفته مشخصم نيست كه در آينده چه اتفاقي قراره بيوفته و برنامه سوني چيه. حرف من اينه كه شما از همين الان پيش داوري نكن و اجازه بده كه دونفر اين حرفو تاييد كنن بعد سوني و PS4ش رو به آتيش بكش. درك اين مطلب خيلي راحته عزيزم!

نمايش سونيم بنده دقيقا متوجه نشدم كه منظور شما چيه اگه شفاف سازي كنيد ممنون ميشم.

در مورد منطقم بحث نميكنم چون معتقدم كه بنده از راه منطقي با شما وارد گفت و گو شدم و در همين راستا تو پست قبليمم اشاره كردم كه گفته هاي شما نشأت گرفته از نظر شخصي شماست. نظري كه در جايگاه خودش محترمه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or