در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
اگر هم تایید بشه همچین مسئله ای برای همیشه نیست و برای مدت کوتاهیه. مارک ثرنی هم چند رو پیش گفته بود سازندها ه این زودیها نمیتونن از تمام قدرت ps4 استفاده کنن. و به مرور زمان هست که ویژگی های ps4 برای همه علنی میشه. سونی مثلا تو psp و ps3 هم همین کار کرد که 75MB رو به سازندگان داد بعدها

بازم مایکرو مثل مرد اومد همون اول کار سیاست هاش رو عوض کرد و بنفع گیمر ها تغییر داد......اما سونی چی که با فریبکاری اومد گفت 7 گیگ واسه بازی اما الان که پیش فروش هاش رو کرده میگه 4.5.... سونی شرکت فریبکار ی بوده و هست

چسبوندن زوری کینکت به جعبه کنسول به نفع مشتری هاست ؟ 100 دلار اضافه بدیم تا مثلا زامبی ها رو هل بدیم ؟ یا پیتزا سفارش بدیم ؟

حالا که مایکروسافت به همین راحتی سیاست هاشو عوض کرده ، از کجا معلوم فردا پس فردا نیاد دوباره سیاست هاشو 180 درجه تغییر بده ؟

چسبوندن زوری کینکت به جعبه کنسول به نفع مشتری هاست ؟ 100 دلار اضافه بدیم تا مثلا زامبی ها رو هل بدیم ؟ یا پیتزا سفارش بدیم ؟

حالا که مایکروسافت به همین راحتی سیاست هاشو عوض کرده ، از کجا معلوم فردا پس فردا نیاد دوباره سیاست هاشو 180 درجه تغییر بده ؟
فک کنم 100 دلار دادن برای چیزی که ارزش 300 دلاره زیاد بد نباشه
اونم با اون همه امکاناتی که داره

اولا که سونی رسما تایید نکرده!
ثانیا قبلا شنیده بودیم 7 گیگ در اختیار بازی هست حالا شده 5.5 گیگ که فقط 1.5 گیگ تفاوت هست!
ضمنا به هر حال اگه راست هم باشه 0.5 گیگ بیشتر از وان هست و اون هم از نوع ddr5 که در مقایسه ها دیدیم که ddr3 وان حتی با esram ضعیفتر از رم پلی 4 هست!

البته طبق گفته DF مقدار اصلیش 4.5 گیگ ـه و این 1 گیگ اضافه برای ساخت application ها و محیط debug به کار میره:
Current PlayStation 4 dev kits have a "Game Memory Budget Mode" in the debug settings featuring two options: normal and large. The normal mode setting confirms that 4.5GB of memory is usable for game applications. The large mode increases this considerably to 5.25GB, but the docs are clear that the extra RAM here is only available for application development, presumably in order to house debugging data. From what we understand, the extra gig of flexible memory appears to work in addition to these allowances.

"همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد"
این قسمت هم که داره میگه امکان افزایش رم برای بازی از طریق کاهش رم مورد نیاز os هست و چون تو پلی 3 انجام گرفت رو پلی 4 هم باید منتظرش باشیم!
در کل فک کنم دوباره بشه همون 7 گیگ!

خنده دارترین نکته اینه که PS4 در ورژن اولیه خودش چقدر رم به بازیسازها میداده ؟! :دی چون اون زمان قرار بوده PS4 با 4 گیگ رم عرضه بشه ، پس 500 مگ به بازیسازها میرسیده ؟!! :دی کنسول نسل بعد با 500 مگ رم برای بازیسازی !!!
ولی کلاً در صورت واقعیت داشتن خبر ، اصلاً کار جالبی نکردن. یعنی مشخص میشه که درصد خیلی بالایی از افزایش رم به خاطر OS بوده ، نه بازی ها. اون هم به خاطر کارهای الکی مثل شبکه های فلان و چنان و مولتی تسکینگ و این جور چیزا. کنسول بازی میخریم که بازی کنیم ، ولی رم کنسول باید صرف کارهای جانبی بشه و نصفش هدر بره ! :|
یه چیزی هم این وسط به نظرم هست که . اگه قبل از تغییر رم از 4 گیگ به 8 گیگ فقط 512 مگ رم برای سازنده ها در دسترس بوده . پس اون نمایشی که از کیلزون دیدیم توی مراسم رونمایی از PS4 با 512مگ رم ساخته شده نه 2 گیگی که خود گوریلا گفته بود . پس اگه یه همچون چیز خفنی با 512 مگ رم ساختن . احتمالا همین 4.5 تا 5.5 گیگ رم تا آخر نسل هم زیاد بیاد و خیلی استفاده ای ازش نشه .

کاری به پستای مضحک بعضیا ندارم ولی اگه خبر صحت داشته باشه خودم اولین نفری خواهم بود که این حرکتو ترول میکنم .

یعنی چه 5.5 ؟؟ گفته 7 . چرا خودتو قانع کنی ؟ چرا با ایکس بکس مقایسه میکنید ؟ سونی در صورت واکنش مثبت به ما بی احترامی کرده کاری به فلان کنسول نداشته باشید .
مقايسه؟! من خودم دارم ميگم مقايسه نكنيد! :d
بنده ميگم اول اجازه بديد سوني تاييدش كنه اگه تاييد شد بعدش جد و آباد سوني رو به آتيش بكشيد! هنوز نه به باره نه به داره اونوقت دوستان عزيزمون ريختن تو تاپيك و بساط ترولشون رو پهن كردن.

وقتي عقايدتون انقدر سسته كه با يه خبر كه هنوز تاييدم نشده اينجوري تغيير جناح ميديد و زمين و زمان رو به آتيش ميكشيد چطوري مي خوايد با چالشاي بزرگ تر ( نه فقط در زمينه بازي تو هر زمينه اي ) رو به رو بشيد؟!

فعلا که فقط در حد شایعه ـست، نه بیشتر. اگه تایید هم بشه به احتمال خیلی خیلی زیاد تا آخر نسل این مقدار بیشتر میشه.

مقايسه؟! من خودم دارم ميگم مقايسه نكنيد! :d
بنده ميگم اول اجازه بديد سوني تاييدش كنه اگه تاييد شد بعدش جد و آباد سوني رو به آتيش بكشيد! هنوز نه به باره نه به داره اونوقت دوستان عزيزمون ريختن تو تاپيك و بساط ترولشون رو پهن كردن.

وقتي عقايدتون انقدر سسته كه با يه خبر كه هنوز تاييدم نشده اينجوري تغيير جناح ميديد و زمين و زمان رو به آتيش ميكشيد چطوري مي خوايد با چالشاي بزرگ تر ( نه فقط در زمينه بازي تو هر زمينه اي ) رو به رو بشيد؟!

چالش نه ، اسمش چالست . یورو گیمر کم خبرگذاری ای نیست . میدونه اگه دروغ بگه چه بلایی سرش میاد .

من از واقعیت متاسفانه نمیتونم فرار کنم چون عقیده قوی دارم خودمو گول نمبزنم . پاشم هستم . از سونی هم نمیگذرم سر این حرکت .

اولا که سونی رسما تایید نکرده!
ثانیا قبلا شنیده بودیم 7 گیگ در اختیار بازی هست حالا شده 5.5 گیگ که فقط 1.5 گیگ تفاوت هست!
ضمنا به هر حال اگه راست هم باشه 0.5 گیگ بیشتر از وان هست و اون هم از نوع ddr5 که در مقایسه ها دیدیم که ddr3 وان حتی با esram ضعیفتر از رم پلی 4 هست!
شما کجا دیدی؟؟ نکنه خودت تو خونه مقایسه کردی :d پهنای باند ddr3 + esram = ۱۹۲ گیگابایت برثانیه ......... پهنای باند gddr5 = 170

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or