BESAFA
کاربر سایت
ناامید شدیمدرود
برادرا یه برنامه ی خفن بود به اسمه PC Booster 2009 - Optmize Your pc in 1 Minute و از این چیزاکسی لینک دانلودش رو داره؟
![]()

ناامید شدیمدرود
برادرا یه برنامه ی خفن بود به اسمه PC Booster 2009 - Optmize Your pc in 1 Minute و از این چیزاکسی لینک دانلودش رو داره؟
![]()

آقا این فایل کرک picture to video رو چه جوری باید استفاده کرد؟ ممنون
سلام به همه دوستان عزیز. من نرم افزاری برای مونیتورینگ پهنای باندی مصرف شده. میزان ساعت اتصال. میزان سرعت و ... برای اینترنت رو می خواستم. ممنون میشم دوستان کمک کنند.
از این برنامه ی بومی خودمون استفاده کنسلام دوستان
كسي نرم افزاري براي restart كردن اتوماتيك كامپيوتر هر 6 تا 8 ساعت سراغ نداره؟
خيلي مهم
ممنون
درودآقا این فایل کرک picture to video رو چه جوری باید استفاده کرد؟ ممنون
این رو یه تست کن!كسي نرم افزاري براي restart كردن اتوماتيك كامپيوتر هر 6 تا 8 ساعت سراغ نداره؟
خيلي مهم
ممنون
صبر کن یکی از بچه ها بیاد و برنامه ای که میخوای بده یا اینکه برو اینجا و این برنامه ها رو تست کن:اين برنامه حداكثر روزي يه بار restart مي كنه
من يه چيزي مي خوام كه بتونم حداقل 3بار در 24 ساعت restart كنم
سلام
یک نرمازفار میخوام که از رپیدشر بتونم راحت دانلود کنم(حالا با رزیوم یا بی رزیوم)فقط زود.
(ضمنا اینو میدونم بهترین راه خرید اکانته ولی ضرورویه.)
ممنون

اینو یه تست کن نسبتا" خوبهسلام
اگه میشه یه برنامه ای که خودتون تست کردید و باهاش میشه از بازی با کیفیت عالی(حجم نهایی اصلا مهم نیست) فیلم برداری کرد یعنی طوری که فیلم نهایی مثل خود بازی باشه
برنامه هایی زیادی تست کردم ولی ریپ میزنن و هرچی فرم هاشون رو هم آخرین هد می زارم بازم مثل فیلم های آموزش نشون میدن
لطفا بهترین برنامه برای فیلم بردازی از بازی رو معرفی کنید که دقیقا مثل دموی بازی ها نشون بده
ممنون