درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
بچه‌ها من NOD32 روی PC داشتم. هر روز هم آپدیت میشد ولی آخرش کامپیوترم ویروس گرفت. یه درخواست دارم.

یه آنتی ویروس می‌خوام که قدرتمند باشه و از همه مهمتر بتونم همیشه آپدیتش کنم. مثلا کاسپر را میشه آپدیت کرد یا اون هم مثل McCafee دردسر داره؟

سلام ، tune up 2009 با کرک

آخرین ورژن kmplayer

مرسی
TuneUp Utilities 2009

واسه کرک این رو تست کن!

The KMPlayer 2.9.4.1433

سلام
بچه‌ها من NOD32 روی PC داشتم. هر روز هم آپدیت میشد ولی آخرش کامپیوترم ویروس گرفت. یه درخواست دارم.

یه آنتی ویروس می‌خوام که قدرتمند باشه و از همه مهمتر بتونم همیشه آپدیتش کنم. مثلا کاسپر را میشه آپدیت کرد یا اون هم مثل McCafee دردسر داره؟
کاسپر نصب کن:دی

سلام

درود
کار خوبی می کنی نود 32 اصلا آنتی ویروس کارامدی نیست و به خاطر نداشتن ریجستری گارد و این حرفا افتضاحه:دی
کسپر نصب کن آپدیت می شه و برای کی ها هم www.kavkiskey.com هست که کارم می ده. برای اوردن این سایت باید اول کسپرو ببندی.
:دی

دوستان جديد ترين نسخه fire fox رو ميخواستم . الان از نسخه 3.0.5 استفاده ميكنم تو اين مدت چند ماهي

كه استفاده ميكنم چند باري دچار crash شده :eek:

دوستان جديد ترين نسخه fire fox رو ميخواستم . الان از نسخه 3.0.5 استفاده ميكنم تو اين مدت چند ماهي

كه استفاده ميكنم چند باري دچار crash شده :eek:
شما میتونید از منوی Help گزینه Check for updates رو انتخاب کنید تا خودش آپدیت بشه یا نسخه 3.0.10 رو از لینک زیر دانلود کنید:
ولی نباید ربطی به کرش بازیها داشته باشه

سلام خسته نباشید دوستان من direx 10 رو واسه xp میخوام میشه یه لینک دانلود بدین که کار کنه و اینکه وقتی نصبش کردم از کجا میشه فهمید که بازیرو با 10 اورده بالا یا سر کاریه با همون 9 اومده بالا مرسی

سلام خسته نباشید دوستان من direx 10 رو واسه xp میخوام میشه یه لینک دانلود بدین که کار کنه و اینکه وقتی نصبش کردم از کجا میشه فهمید که بازیرو با 10 اورده بالا یا سر کاریه با همون 9 اومده بالا مرسی
درود
ویندوز XP از DirectX10 پشتیبانی نمی کنه.

شرمنده پس فقط چارش vista دیگه !!با نرم افزارا مشکل نمیخورم تو ویستا من از اینکه خیلی از نرم افزارها و بازیارو ساپورت نمیکنه میترسم ! میشه بگین بهترین نسخه ویستا تو بازار الان چیه ؟

سلام
میخوام یه زحمت دیگه هم بهت بدم
یه برنامه میخوام که اهنگ هامو بهش بدم خودش لیریکس و البوم ارت ورک و بقیه اطلاعات اهنگ رو بگیره
ممنون
فکر کنم اگه آهنگ درست حسابی و معروف باشه با media player پخش کنی
خودش ميگرده تو اینرنت برات پيدا ميکنه;)

شما میتونید از منوی Help گزینه Check for updates رو انتخاب کنید تا خودش آپدیت بشه یا نسخه 3.0.10 رو از لینک زیر دانلود کنید:
ولی نباید ربطی به کرش بازیها داشته باشه

:laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri:eek: منظورم از كرش كردن اين بود كه خود firefox دچار كرش ميشه نه بازي ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or