r10ronaldinho
کاربر سایت
سلام من یه برنامه می خوام که بشه باهاش روی فولدرا پسورد گذاشت یعنی وقتی روش کلیک می کنی پسورد بخواد
چیزی نبود؟
سلام من یه برنامه می خوام که بشه باهاش روی فولدرا پسورد گذاشت یعنی وقتی روش کلیک می کنی پسورد بخواد
چیزی نبود؟
کدک دارم. Kmp تقریبا هر فایلی را میتونه باز کنه.شما داری فیلم HD دانلود میکنی و برای پخشش باید یه کدک نصب داشته باشی!!
با تشکر مشکل همین چند تکه بودن فایل هست(یعنی بود:cheesygri).فایل اصلی رو تکه تکه کرده اند ، با HJSplit اونها رو به هم وصل کنید.
از اینجا میتونید دانلود کنید :http://www.brothersoft.com/hjsplit-69140.html
پ.ن : خیلی جالبه که سایت اصلی برنامه یعنی freebyte فـــیلـــتر شده
حجم فایل : 1.3 Mb
Folder Lock 3.6
Platforms: 2003 Server, XP and 2000
Lock Folder Xp 3.6 Crack AT4RE.
خیلی ممنون ولی ویندوز من ویستاس و اینکه این برنامه روی فایل پسورد میزاره یا اینکه هاید مبکنه؟
برنامه هست ولی سر کاریه تو خیلی موارد جواب نمیده. پیش نباشمن یه فایلی با پسوند zip دانلود کردم حالا دیدم که پاسورد میخواد برنامه ای هست که حتما اینو باز کنه، طول
بکشه هم اشکالی نداره.
ببین این کارتو راه میندازه:برنامه ی Geographic information system ( GIS ) رو میخوام، البته میخوام رو Vista اجرا شه.
مثل audio cd منظورته؟! فکر نمیکنم چنین چیزی امکان پذیر باشه سعید جان:confused:يه در خواست ...
من يه نرم افزاري مي خوام كه يه سري MP3 هايي كه تو هاردم دارم رو به صورت Audio بتونم Save كنم تو هارد ...
ميشه اين كار رو كرد ديگه ؟
مي تونم Mp3 هايي كه مي خوام Audio Cd شون كنم رو جمع و جور كنم بعد روي Cd رايت كنم ديگه ؟!
يعني بدون اينكه تو هارد save ــشون كنم . . .
ميشه اين يكي ؟!
کسی نبود جواب منو بده تویه gameone هم یه بار نشونش داد .کسی اسم این برنامرو میدونه که باهاش عکسو اینجوری میکنن؟؟؟؟