داداش من اگه حمل بر فضولی نباشه رفتم پروفایلت مشخصات PCت رو دیدم. مینت اسوسه که داخل CD خود مادربرد چند تا برنامه کاربردیه که اگه اشتباه نکنم یکی از برنامه های Fan Expert یا Al Suite قابلیت تنظیم دور فن رو داشته باشه.سلام یه برنامه خوب برای تنضیم سرعت فن cpu میخوام.ممنون![]()
ممنونم از جوابت ولی من از بایوس تنظیم کردم سرعت فن تغییر نمیکنهداداش من اگه حمل بر فضولی نباشه رفتم پروفایلت مشخصات PCت رو دیدم. مینت اسوسه که داخل CD خود مادربرد چند تا برنامه کاربردیه که اگه اشتباه نکنم یکی از برنامه های Fan Expert یا Al Suite قابلیت تنظیم دور فن رو داشته باشه.
بازم میگم مطمئن نیستم, امتحانش کن ضرری نداره. البته این کار از طریق بایوس هم امکان پذیره ولی من پیشنها نمیکنم. ولی اگه برنامه های خود مین جواب نداد برنامه زیر رو امتحان کن.
Kratus
.نرم افزار speed fan ,نرم افزار خود مادر برد رو نصب کردم ولی دور فن روی 22000rpm مونده

سلام
یه نرم افزار میخواستم که فیلم ها رو باهاش برش بزنم
بعد قسمت های برش خورده ی فیلم ها رو بهم وصل کنم
داریم اصن ؟ داریم؟ داریم؟ :d
سلام
دنبال نرم افزاری هستم که بتونه تک تک فریم های یک فایل ویدئو رو (mkv) استخراج کنه به صورت auto
ممنون
یه نرم افزار هست به نام MKV Merge ولی الان لینک ــش رو ندارم ، تو سایت های ایرانی هست ؛ اگه بگردی .سلام !
من دنبال نرم افزاری هستم که زیرنویس فارسی رو به فیلم بچسبونم بعدش تبدیلش کنم ...! (فرمت فیلم mkv هست)
یه نرم افزار رایت فیلم هم (با پشتیبانی از زیرنویس فارسی) معرفی کنید.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
اون زبان روسی نیست ، یعنی اشکال ـــه :d . برنامه ی vobsub رو بگیر ، بعد Subresync رو باز کن. 1. Open رو انتخاب کن 2. فایل زیرنویس رو وارد کن 3. برو تو قسمت Edit تو قسمت Font گزینه ی Default رو به Arabic تغییر بده و بعد هم Apply رو بزن ، فقط وقتی Save as رو زدی یادت باشه گزینه ی Unicode رو تیک ــش رو انتخاب کنی . بعد وقتی Save کنی دیگه درست میشه ... .یه برنامه میخوام که بشه بهش زیرنویس فارسی رو چسبوند و رایت زد و رئی dvd پخش بشه
زیرنویس فارسی بعد رایت به زبون روسی درنیاد
ESET NOD 32 Smart Securityسلام به همه دوستان
یک آنتی ویروس میخواستم که هم آپدیتش راحت باشه هم کرک کردنش و سرعت سیستم را هم به فنا نده .
اگه فقط اسمش را هم بگید کافی و اگه لینک هم بدید که دیگه گل کاشتین .
با تشکر