سلام یه برنامه برای ترجمه ی تصویر میخوام.
یه برنامه ی قوی هم برای ترجمه متن به صورت حرفه ای میخوام .
ممنون.
کاملترین و فوق العاده ترین برنامه ای که تو این زمینه دیدم. در ضمن علاوه بر بازی از دستکتاپم میتونی فیلم و عکس بگیریسلام
یه برنامه می خواستم که از داخل بازی بشه فیلم گرفت... بدون افت سرعت فریم هم در همون لحظه ی بازی هم بعد از اتمام و پلی کردن کلیپ...
یعنی یه برنامه ی مخصوص. برنامه های زیادی رو امتحان کردم ولی نشد. اگه کسی برنامه ی خاصی میشناسه معرفی کنه... (با یه آموزش جزیی) ممنون...!!!
ممنون اما رمز فایل فشرده اش چیه؟
لینکی که براتون گذاشته شده از سایت پرند هست!یکی بگه رمز این فایل چیه؟
من یک دیکشنری رایگان براتون میذارمسلام !
من دنبال یک دیکشنری انگلیسی به فارسی خوب آفلاین میگردم ... نمیدونم چی دانلود کنم ، کسی میتونه یکی معرفی کنه !
تشکر.
کاملترین و فوق العاده ترین برنامه ای که تو این زمینه دیدم. در ضمن علاوه بر بازی از دستکتاپم میتونی فیلم و عکس بگیری
Mirillis Action! 1.12.0.0 + Portable - فیلمبردار از محیط بازی | دانلود رایگان نرم افزار
خوب سیستمت رو Lock کن دیگه اینم کاری داره قربونش؟!:dصبح ها من از خونه 6 میرم بیرون ولی سیستم تا 8 روشن میمونه و دانلود میکنه با IDM.
نرم افزاری هست که سیستم رو قفل کنه تو این دو ساعت کسی نره سرش؟
سلام.
من یه فیلم full hd دارم. حجمش حدود 8 گیگ هست. فرمتش mkv و تلویزیون پخشش نمیکنه. حالا میخوام با freemake video converter فرمتشو عوض کنم . مینویسه بعد از عوض کردن حجمش میشه 1.6 گیگ که فکر کنم کیفیتش کم میشه. نرم افزاری هست کیفیتشو پایین نیاره؟