لینک زیر کرک برنامه رو (جداگانه) برای دانلود داره . دانلود و استفاده کنید، امیدوارم به دردتون بخورهسلام دوستان
کرک، سریال نامبر یا هر چیزی که باعث بشه این Ashampoo Burning Studio 12 هی نگه ریجستر کن رو میخواستم ...
تقریبا تمام برنامه های ریکاوری همین کاری رو که شما میخوای انجام میدندرود
دوستان یه برنامه ریکاوری میخوام که بهش علاوه بر درایو، فولدری رو هم مشخص کرد تا بازیابی کنه!
مثلا من تو Desktop یه پوشه دارم به نام Every Thing و فایل های حذف شدم از این فولدر ـه، یه ریکاوری میخوام که توش بتونم انتخاب کنم که فقط این پوشه رو ریکاوری کنه!

تو تاپیک زیر آموزش استخراج موزیک از بازی ها، بهمراه برنامه های مورد نیاز گذاشته شدهدوستان من بازی TEra رو گرفتم حالا میخوام موسیقی های بازی رو خارج کنم ولی فایل هاش با فرمت GPK هست هرچی گشتم روشی برای باز کردنشون پیدا نکردم نرم افزاری سراغ دارید ؟؟؟ فقط جان خودتون Fileviewr pro رو پیشنهاد ندید که اشغاله
حالا نمیدونم این نرم افزار چقدر کاربردیه که پستشو اینجا زدمولی جای بهتری نبود
![]()
طبق اطلاعات نرم افزاری که براتون میذارم،این برنامه میتونه کاری که شما میخوای رو انجام بدهدوستان میخوام یه فایل صوتی رو یه فیلم قرار بدم !
FormatFactory نمیدونم چرا وقتی شروع رو میزنم هنگ می کنه !
برنامه دیگه هست ؟ نمیخوام خیلی تخصصی باشه چون زمان هردو فایل یکی هست
برای بار هزارم تو این تاپیک:سلامی گرم به بچه های بازی سنتر.
من یه برنامه دانلود منیجر میخوام که به اصطلاح میگن سرعت اینترنتو در موقع دانلود میبره بالا.!!!
الان نت من 1 مگ هست و سرعت دانم باید بین 90 الی 130 باشه ولی تا بازی دان میکنم سرعتش میشه 35 الی 50 !!
برنامه دیگه ایی نیست که سرعت واقعی دریافت رو برام قرار بده تا بتونم سریع تر دان کنم.!
فقط برنامه ایی رو برام قرار بدین که هم کرک شده باشه(دیگه لازم به وارد کردن سی دی کی نباشه) و هم یه آموزش مفید و مختصر هم بدین.
ممنون
پایین اومدن سرعت ربطی به IDM نداره و به ISP مربوط میشه که وقتی زیاد دانلود میکنی سرعت دان پایین میاد(بدلیل کم شدن پهنای باند)IDM رو که خودمم دارم همیچین تاثیری درش ندیدم یه وقت هایی سرعت رو میبره بالا ولی یه وقت هایی هم سرعت رو اینقدر پایین میآره که دیگه از دانلود کردن خسته میشم.
برنامه بهتری نیست به جز IDm معرفی کنید.!