کسی میتونه یه add-ons خوب واسه دانلود از یـــو تیوب واسه Firefox معرفی کنه !؟
سلام دوستان عزیز.
اگه میشه این دو تا برنامه رو واسم بذاریـــد.خواهشا از این 30 روزه ها نباشه کرک درستی داشته باشــه .پیشپیش ممنون.
Adobe Premiere Pro CS5
Adobe After Effects CS5
اینو دان کن بعدش خودش آخرین نسخه رو برات دانلود میکنه و نصب میکنه.دوستان گلم آخرین ورژن DirectX 11 رو میخوام! بعضی از دوستان لینک دادن ولی رفتم همش دروغ بود!!:d
نیاز به برنامه نیست که.دوستان یک هارد اکسترنال دارم و میخوام فرمت اونو از NTFS به FAT32 تغییر بدم ! بهترین برنامه ای که هست برای این کار که بدون دردسر باشه رو میخوام
( یه چیز نذارین بگه برو اورجیال تهیه کن )![]()
دست گلتون درد نکنه!یه نرم افزار خوب می خوام برای رایت همزمان 4 تا رایتر روی سیستم. چند تا نرم افزار میشناسم ولی می خوام بهترینش رو معرفی کنید.
یه نرم افزار خوب می خوام برای رایت همزمان 4 تا رایتر روی سیستم. چند تا نرم افزار میشناسم ولی می خوام بهترینش رو معرفی کنید.
ببخشید دوست من بابت تاخیردست گلتون درد نکنه!
یکی از برنامه های معتبر و کم حجم در این زمینه Acronis PartitionExpert هستدوستان نرم افزارهای کم حجم برای partition resize بهترین ها کدوم هستن؟
در توضیح برنامه Partition Magic اومده که این کار رو بدون از دست دادن اطلاعات انجام میده ، اما برای اطمینان از اطلاعاتت backup بگیربچه ها برنامه ایی هست که بدون پاک شدن اطلاعات هارد اکسترنال اونو از ntfs به fat32 تبدیل کنه؟