درخواست نرم افزار هاي كاربردي

درایور مودم
مدل : Symphony SY800C
نسخه 64 بیتی رو میخوام (برای ویندوز 7)
ممنون میشم اگر کسی بتونه برام پیدا کنه
(اگر هم جای این درخواست اینجا نیست، عذر میخوام);)

من لپتاپ dell مدل 4030 دارم وینوز اوریج داشت بعد اتفاقاتی ویندوزش پرید و یه ویندوز 7 دیگه ریختم بعد دیگه این دکمه های تنطیمات نور مانیتور و رنگ و نمایش باطری اینا که تو نوار بالایی کلید ها هست کار نمیکنه ین
چه برنامه ی برای این کار لازمه تا من بتونم دوباره به این تنظیمات سی داشته باشم؟

یک برنامه خوب میخوام بتونم فیلمهایی که پاک کردم و برگردونم !
قویترین برنامه ای که موجوده ( فقط میخوام فیلم برگردونم ) گفتم بگم علت درخواست واضح باشه !

نرم افزار تغيير در تصاوير بازي

دوستان سلام
يادمه قبلنا يه نرم افزار بود باهاش فايلهاي gat3.img در پوشه moddel جي تي آي 4 رو باز ميكردم و تصاوير درو ديوار بازي رو ميشد به جاش عكس خودتو باهاش بزاري
يه نرم افزار مشابهش پيدا كردم كه فقط رو pes جواب ميده اسمشم game graphic studio هستش اما كاريو كه نرم افزار من ميكرد رو نميكنه
اگه كسي اسم اون نرم افزار رو هم بده ممنونش ميشم

دوستان دستم به دامانتون یکی یک پلیر player توپ معرفی کنه تا بتونم یک فایل یک دقیقه ایی اچ دی به حجم 700 مگ رو تماشا کنم هر پلیری زدم فقط صدا نشون میده فایل mov هست .

سلام.اگه میشه اخرین نسخه Internet Download Manager رو بزارید.:)لطفا هماهنگ با فایر فوکس 7.0.1 باشه.:)
درود
http://dl.soft98.ir/soft/Internet.Download.Manager.6.07.Build.12.Retail.Final.rar
یا الله ...
این برنامه با کرک می خوام :
AKVIS Sketch
درود
این برنامه مستقل نیست. یه پلاگینه برای فوتوشاپ.
http://www.downloadha.com/1390/02/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-akvis-sketch-12-5-2261-7727-r-multilanguage/

سلام دوستان عزیز.
من یک دوربیت هندی کم هاردیسک دار دارم.
میخوام فیلم هایی رو که به اشتباه پاک کردم از هاردیسکش رو برگردونم.
چند تا نرم افزار RECOVERY امتحان کردم ولی جواب نداد.اگه میشه بهترین نرم افزار تو این ضمینه رو معرفی کنید.
با تشکر ازتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or