درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان فارسی ساز برای افیس 2010 اومده مثل افیس 2007؟اگه اومده لطفا لینک دانلودش رو بزارید>

درود
دوستان برای اینکه دسته ی پی اس 3 رو وصل کنیم به پی سی یه سری نرم افزار لازمه انگاری
لطف میکنید ؟ :)
ممنون
سلام و رحمت ایزدی بر شما باد:دی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27813
دوستان فارسی ساز برای افیس 2010 اومده مثل افیس 2007؟اگه اومده لطفا لینک دانلودش رو بزارید>
درود برادر
http://p30download.com/archives/utility/office/download_office_2010_persian_lip/

سلام دوستان عزیز.
من یک دوربیت هندی کم هاردیسک دار دارم.
میخوام فیلم هایی رو که به اشتباه پاک کردم از هاردیسکش رو برگردونم.
چند تا نرم افزار RECOVERY امتحان کردم ولی جواب نداد.اگه میشه بهترین نرم افزار تو این ضمینه رو معرفی کنید.
با تشکر ازتون.

دوستــــــــــــــــــــــــان جواب مــــن رو هم بــــــــــدیــــــــــــــــــــد! :(

• Like
Reactions: POOYA1989
برای تماس تلفنی از طریق اینترنت باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم ؟!
برای این کار میتونید از برنامه Skype یا برنامه Gizmo استفاده کنید

سلام.جدیدترین نسخه IDM رو میخواستم.ممنون
خدمت شما
IDM 6.7 build 12

پسورد فایل و منبع :
www.asandownload.com

• Like
Reactions: PAUSE
سلام
من خیلی واجب دنبال یه فایلی هستم که برای xbox مولتی پلیرشو رو آفلاین فعال میکنه که بتونی با خود دستگاه مولتی پلیر بازی کرد.
کسی میدونه اسم فایل چیسه و از کجا میشه پیداش کرد؟

این geniune ویندوز 7 - 64 بیت -سرویس پک یک ما پرید. :|
اینجا و اونجا کرک های جدید و مختلفی برای ویندوز شما رو گذاشتند که میتونید دانلود و تست کنید
و اما
حتما میدونید که بین آپدیت های ویندوز، فایلی هست که باعث از کار افتادن (به قول خودتون پریدن) کرک میشه
اگر کرک ویندوزتون بعد از آپدیت از کار افتاد ، مراقب باشید فایل (KB971033) رو به همراه آپدیت ها دانلود نکرده باشید
در صورتی که این فایل رو به همراه آپدیت ها نصب کرده بودید، باید قبل از کرک کردن اون رو پاک کنید
برای این کار
Programs and Features ویندوز رو باز کنید (برای اینکار وارد Control Panel بشید و وارد Programs بشید و گزینه Programs and Features رو انتخاب کنید)
از قسمت سمت چپ روی گزینه View installed updates کلیک کنید تا لیست آپدیت هاتون رو ببینید
حالا گزینه زیر رو پیدا و uninstall کنید
(Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB971033

سلام یه برنامه مترجم میخواستم که به صورت آفلاین ترجمه کنه.
ممنون.
میتونید از برنامه LEC Power Translator استفاده کنید (خودم تستش نکردم)
یا نرم افزار مترجم پارس رو از سایتش خریداری کنید

استفاده ار منشی تلفنی و ضبط مکالمات تلفنی وقتی که مودم adsl داری اصلا میشه؟قبلا با دایال اپ میشد
متاسفانه من برنامه ای ندیدم که با مودم ADSL چنین کارهایی رو انجام بده ، بازم ممکنه من اطلاعات کافی نداشته باشم

سلام دوستان عزیز.
اگه میشه این دو تا برنامه رو واسم بذاریـــد.خواهشا از این 30 روزه ها نباشه کرک درستی داشته باشــه .پیشپیش ممنون.

Adobe Premiere Pro CS5
Adobe After Effects CS5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or