سلام و رحمت ایزدی بر شما باددرود
دوستان برای اینکه دسته ی پی اس 3 رو وصل کنیم به پی سی یه سری نرم افزار لازمه انگاری
لطف میکنید ؟
ممنون
درود برادردوستان فارسی ساز برای افیس 2010 اومده مثل افیس 2007؟اگه اومده لطفا لینک دانلودش رو بزارید>
سلام دوستان عزیز.
من یک دوربیت هندی کم هاردیسک دار دارم.
میخوام فیلم هایی رو که به اشتباه پاک کردم از هاردیسکش رو برگردونم.
چند تا نرم افزار RECOVERY امتحان کردم ولی جواب نداد.اگه میشه بهترین نرم افزار تو این ضمینه رو معرفی کنید.
با تشکر ازتون.
اين نرم افزار را دانلود كن EasyRecovery Professional 6.21 Retail ( پسورد : www.softgozar.com ) ان شااله كه مشكلت حل شود اين نرم افزار در نوع خودش بهترين استدوستــــــــــــــــــــــــان جواب مــــن رو هم بــــــــــدیــــــــــــــــــــد!
برای این کار میتونید از برنامه Skype یا برنامه Gizmo استفاده کنیدبرای تماس تلفنی از طریق اینترنت باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم ؟!
خدمت شماسلام.جدیدترین نسخه IDM رو میخواستم.ممنون
اینجا و اونجا کرک های جدید و مختلفی برای ویندوز شما رو گذاشتند که میتونید دانلود و تست کنیداین geniune ویندوز 7 - 64 بیت -سرویس پک یک ما پرید.
میتونید از برنامه LEC Power Translator استفاده کنید (خودم تستش نکردم)سلام یه برنامه مترجم میخواستم که به صورت آفلاین ترجمه کنه.
ممنون.
متاسفانه من برنامه ای ندیدم که با مودم ADSL چنین کارهایی رو انجام بده ، بازم ممکنه من اطلاعات کافی نداشته باشماستفاده ار منشی تلفنی و ضبط مکالمات تلفنی وقتی که مودم adsl داری اصلا میشه؟قبلا با دایال اپ میشد