hassan_110
کاربر سایت
سلام4 تا پایین تر رو دیدی ؟؟؟؟؟؟
6008 !!!!
کوروش جان اگه میدیدم که پست نمیردم.:d
یا علی مدد
سلام4 تا پایین تر رو دیدی ؟؟؟؟؟؟
6008 !!!!
از اینجا http://www.mediafire.com/?9c0wah5afa9926wسلام
کوروش جان اگه میدیدم که پست نمیردم.:d
یا علی مدد
سلام یه مدته که KMPalyer هم درچار مشکل شده و بعضی از فایل های تصویری رو با نویز پخش میکنه،منظورم صداشونه! دنبال یه پلیر قوی دیگه میگردم که هم فیلم رو با کیفیت بالا پخش کنه و هم زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه و حدالمکان تنظیمات زیرنویش مثل KM باشه تا حال این دو تا رو پیدا کردم.نظری ندارید؟ Splash PRO Daum PotPlayer

سلام دوستان. من امروز یه فایل 6گیگی دانلود کردم ولی حالا که اکسترکتش کردم و میخوام بازی رو نصب کنم تا نصفه هاش میره و بعد مینویسه: currupted file iso
میخواستم ببینم برنامه ای هست که بشه باهاش این فایل iso رو ترمیم کرد؟ (با نرم افزار idm این فایل رو دانلود کرده بودم)
ممنون.![]()
ACDSee ورژن جدید
هماهنگ با وین 7
64 بیت
همراه سریال یا کرک :d
---------------------------------------
همینطور یک دیکشنری خوب .. که هم eng to per باشه هم per to eng !!
ببیلان خوبه
هماهنگ با 64 بیت وین 7 و سریال
------------------------------------------
hp solution center 14 رو هم لطف کنید
ممنون![]()
کرک ویندوزم پریده . اگه کرکی برای win 7 نوع 64 بیت سرویس پک 1 دارید بدید
یه لینک از نرم افزار Clone DVD کرک شده یا با سریال میخواستم. اگه ورژن های آخر باشه چه بهتر.
اینم یکی دیگه: Fileserve Wupload UploadingClone DVD 4 [Cracked] Full Version ممنون این فایل رو گرفتم موقع اکسترکت ارور میده. یکی دیگه ندارید؟
لینک از یه سایت دیگه میدی؟ اینا خیلی گیره:ئی
از این استفاده کنسلام یه مدته که KMPalyer هم درچار مشکل شده و بعضی از فایل های تصویری رو با نویز پخش میکنه،منظورم صداشونه! دنبال یه پلیر قوی دیگه میگردم که هم فیلم رو با کیفیت بالا پخش کنه و هم زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه و حدالمکان تنظیمات زیرنویش مثل KM باشه تا حال این دو تا رو پیدا کردم.نظری ندارید؟ Splash PRO Daum PotPlayer