سلام
یک برنامه میخوام که بتونم از صفحه دسکتاپ با کیفیت HD فیلم بگیرم
یه عزیزی لطف کنه همچنین نرم افزاری رو به من معرفی کنه .سلام
یه نرم افزار میخوام که بتونم باهاش ویدئو های ظبط شده با هندی کم Full HD با فرمت mts رو به DVD تبدیل کنم . ( مثل فیلم ها یا سریال های DVD که menu دارن و از این حرفا )
سلام دوستان
یه نرم افزار می خوام که بتونه بعد از قطع شدن از اینترنت میزان Received رو نگه داره و بعد از وصل شدن دو باره به اینتر نت اونو ادامه بده
(این قابلیت توی خود کانکشنی که می سازی هست ولی بعد از قطع شدن اطلاعات پاک میشه و بعد از دوباره وصل شدن از نو شروع می کنه)
یه نرم افزار میخوام که بتونم باهاش ویدئو های ظبط شده با هندی کم Full HD با فرمت mts رو به DVD تبدیل کنم . ( مثل فیلم ها یا سریال های DVD که menu دارن و از این حرفا )
دوستان برنامه ای میخواستم که فایلهای ویدیوی را تبدیل کنه به فرمت mkv لطفا با کرکش باشه
ممنونم
بچه ها لطفا نود رو برام بذاريد با كرك
ممنونم
آخرین نسخه کرک شده از برنامه Ashampoo Burning Studio به همراه کرکش رو میخواستم . (Beta Version نباشه)
مرسی .
سلام، بهترین انتخاب NOD 32 هست، توی پست قبلی گذاشتم، میتونی دانلود کنیسلام
من یه ویروس اسکن کم حجم میخوام که خیلی سنگین نباشه و بشه روی سیستمهای ضعیف ازش استفاده کرد.یه چیزی که وختی نصبش میکنم سیستم رو کند نکنه و البته بشه اپدیتشم کرد
فعلا این 30 روز Trial داره، میتونی استفاده و آپدیت کنیبچه ها کسپر اسکی اینترنت سکیوریتی 2012 رو برای دانلود میذارید اگه اخرین اپدیت هم بذارین ممنون میشم.