نرم اقزار Deamon tools با یک کرکی که کار کنه رو میخواستم!
مرسی
این برنامه DVD رو ساپورت نمیکنهدوست عزیز میشه با این نرم افزار فیلم DVD رو ویرایش کرد ؟ منظورم همون سانسور خودمون هست :d
و اینکه برنامه ای هست که فیلم های HD که فرمتش MKV هست از این 500 - 600 مگابایتی ها میگم ها ، بشه سانسور کرد و نرم افزار به طور اتوماتیک زیرنویس قسمت حذف شده رو هم برداره ؟ ( فایل زیرنویس جدا هست دیگه )
اقا وجدانا یکی، یکی از ورپن های تقریبا جدید hp solution center رو بذاره !!
ما وین 7 ریتخیم دیگه این ورژن سی دیش خیلی قدیمیه قبول نمیکنه !
سلام
دنبال یه برنامه هستم که با یه درایو نسبتاً ضعیف بتونم یه دیسک نسبتاً خش دار رو بخونم، مسلما در حالت عادی درایو از وسطای دیسک رو نمیتونه بخونه، بیشتر بدلیل رایت با سرعت بالای دیسک بوده. قدیما برنامه ای به اسمه BlindRead بود که با نسب درایور های دیگه ای جز درایور های معمول ـه ویندوز، امکان خوندن به نحوه های دیگه رو میداد و بعضاً میتونست در همچین شرایطی موفق عمل کنه (کاری ندارم که کاربرد اصلی اون نرم افزار چی بود)، میخواستم ببینم کسی همچو برنامه ای سراغ داره؟
ممنون.
من خودم به شخصه Clone cd رو باهاش کار کردم و جواب گرفتم و تونستم بازی که با سوزن کشیده بودن رو image بگیرم یه تست کن البته الکل هم بد نیست
همون دیگهسایت خود HP که برای دانلود نذاشته بود.
گفته از اینجا استفاده کنید مدل بزن ، درایور ها رو میاره .
البته خود ویندوز 7 هم به اینترنت وصل باشی ، زمانی که device وصل میکنی خودش میشناسه اکثرا.
یه پتچ هم بود برای فیکس کردن همین solution center دیدم اون برای زمانی که قبلا ویستا داشتی ولی رو 7 دیگه کار نمیکنه.
خود solution center تو خود برنامه گزینه ای برای اپدیت نداره ؟
اگر تو سایت زدی درست نشد، مدلشو بگو شاید چیزی پیدا کردم.
یه عکس از اون پیغامی که موقع اجرا میده هم تونستی بده.