درخواست نرم افزار هاي كاربردي

نرم افزاری برای دانلود از سایتهایی مانند youtube می خوام که قابلیت Resume هم داشته باشند!

اگه ممکنه سعی کنید که حجمش 2-3 مگابایت بیشتر نباشد

نرم افزاری برای دانلود از سایتهایی مانند youtube می خوام که قابلیت Resume هم داشته باشند!

اگه ممکنه سعی کنید که حجمش 2-3 مگابایت بیشتر نباشد

هاشم جان من مدتي با اين نرم افزار كار كردم :

http://www.download3000.com/download_19063.html

اما توصيه مي كنم به نرم افزار هاي اين جوري زياد تكيه نكني بيشتر از همون سايت هايي كه لينك براي دانلود بهت ميدن استفاده كني . مطمئن تره .

ida شنیدم میتونه از تو استند در بیاره ولی سرعتش به idm نمیرسه .

حالا اگه سیستم روشن باشه چه طوری میتونم دانلود رو استارت کنه ؟

بعد از نصب برنامه در پنجره اصلی ، Scheduler رو انتخاب کنید
در پنجره ظاهر شده دو تب با نامهای Schedule و Files in the queue می بینید

در تب مربوط به Schedule میتوان ساعت شروع پروسه دانلود ، روزهای انجام این عملیات ، ساعت پایان دادن به عملیات دانلود ، تعداد تلاشهای برنامه برای دانلود هر فایل و عملکرد نرم افزار بعد از خاتمه دانلود رو مشخص کرد ...
مثلا من پیشنهاد می کنم ساعت خاتمه رو 8 صبح انتخاب کنید چرا که تعرفه مخابرات از 9 شب تا 8 صبح نصف هست .

در تب مربوط به Files in the queue میتوان تعداد دانلودهای همزمان را تعیین کرد
همچنین می توان ترتیب دانلود فایل ها رو نیز مشخص کرد .

در پنجره اصلی برنامه دو انتخاب دیگر به نامهای start queue و stop queue وجود داره که
start queue فارغ از ساعت انتخاب شده در scheduler برای شروع دانلودها ، به انجام دانلود
فایل ها مشغول میشه و خوب Stop queue هم این انتخاب رو کنسل می کنه :biggrin1:

باز اگر سوالی هست در خدمتم

:biggrin1:
GUJHDE2PF4ZQFFGEQFED
GA2DMSUJ38ZUTU3TSSFT
GBIRE3EPFGRQWQGRYHZD
:biggrin1:

بازم هست اگه خواستی
با تشکر از دوستان!

آره! اما با این برنامه بالایی که بچه ها گفتن توی چندتا از DVD ها گیر کردم ، حالا اینی هم که شما گفتی میریزم ، مرسی!

هاشم جان من مدتي با اين نرم افزار كار كردم :

http://www.download3000.com/download_19063.html

اما توصيه مي كنم به نرم افزار هاي اين جوري زياد تكيه نكني بيشتر از همون سايت هايي كه لينك براي دانلود بهت ميدن استفاده كني . مطمئن تره .

دانته جان بالاخره ما نفهمیدیم اسم شریف شما چیه؟!:cheesygri:cheesygri

پس شما چه پیشنهادی به من میدید؟! آیا تجربه خراب شدن فیلم با این برنامه ها رو پس از دانلود داشتید؟!

آخرین ویرایش:
دانته جان بالاخره ما نفهمیدیم اسم شریف شما چیه؟!:cheesygri:cheesygri

پس شما چه پیشنهادی به من میدید؟! آیا تجربه خراب شدن فیلم با این برنامه ها رو پس از دانلود داشتید؟!

مخلص شما ... هر چي دوست داشتي بگو . ولي بچه ها سعيد صدام مي كنن .

آقا من خيلي از youtube دانلود مي كنم , كارم خيلي بهش ميافته اما از نرم افزاري استفاده نمي كنم .
شما بيا اينجا : http://keepvid.com يا http://you.dogtag.ir/index.php

كار كردن باهاشون معلومه . من اين طوري خيلي راحت ترم . دوميه قابليت Resume هم داره اما اكثرا" Down ــه .

راستي يه نكته ي اي ... در مورد اينكه ميگي بعضي فايل ها بعد از دانلود اجرا نمي شن . منم به اين مشكل برخوردم . شما اون فايل هايي كه موفع دانلود كردن فرمتشون رو زده : MS-DOS Application
دانلود نكن . چون اجرا نمي شن .

حالا باز ميل خودته ديگه , ببين چطور راحت تري ...

آره! اما با این برنامه بالایی که بچه ها گفتن توی چندتا از DVD ها گیر کردم ، حالا اینی هم که شما گفتی میریزم ، مرسی!

من چندین برنامه واسه این کار تست کردم و این بهترینش بوده و اینکه سرعتش خیلی خوبه و منو ها و اپشنهای ساده ای داره که کارباهاش اسونه!
در ضمن سعی کن وقتی میخوای فیلمی رو به divx تبدیل کنی اول از dvd امیج بگیر و امیجت رو باز کن و اون رو تبدیل کن تا درایو دستگاهت اسیب نبینه چون اینکار خیلی وقت گیره!

[FONT=&quot]نرم افزاری برای تبدیل ورد به [/FONT]PDF[FONT=&quot] میخوام که بشه زیر متن ها عکس انداخت. اگر [/FONT]MANUAL[FONT=&quot] بازیها رو دیده باشید بهتر منظورم رو می فهمید![/FONT]​

دوستان کسی testthebest (اریا) رو یادشه؟!:love: از بچه های قدیم بازی دات کسی یادشه..؟!

امین جان فکر نکنم کسی منو یادش باشه
ولی از امروز سعی میکنم براتون برنامه و همچنین برنامه های درخواستی تون رو بزارم
===========================================================
اینم از اولین برنامه امروز
یک برنامه پروتابل برای رفع غیبهای ریجستری و ویندوز و همچنین بقیه قسمتهای ویندوز من پیشنهاد میکنم این برنامه رو امتحان کنید
لینک دانلود : دانلود
1174977260_boxshot.jpg

این برنامه اخرشه هر کی دانلود نکنه از دستش رفته یک برنامه گرافیکی که در بالای صفحه مانیتور شما قرار میگره و سرعت سند و رسیو اصلاعات رو به شما نشون میده همچنین میزان دانلود و اپلود شما رو از من میشنوید حتما دانلود کنید
nemobar2.png

دانلود

این سایپ persianwarez چی شد ؟ بعد از اینکه سایه فیلبان روش افتاد کلا جمع کردن یا نه جای دیگه ای
رفتن

ادمینش از همشهری ها و دوستامه!
مثل اینکه دیگه ادامه نمیدن...
حیف شد کارشون خیلی عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or