درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام دوستان

یک لطفی کنید یک نرم افزار Download Manger خوب برام بزارید ممنونتون میشم به جزءDAPهرچی بود ولی خواهشا خوب باشه کارش مرسی .

Crack اگه داره بزارید مرسی.

سلام دوستان

یک لطفی کنید یک نرم افزار Download Manger خوب برام بزارید ممنونتون میشم به جزءDAPهرچی بود ولی خواهشا خوب باشه کارش مرسی .

Crack اگه داره بزارید مرسی.

به شخصه انتخاب اولم هميشه DAP ــه اما نرم افزار Flashget هم دانلود منيجر قابليه :

dl_l_2.gif
dl_l_1.gif

سلام
یه نرم افزار میخاستم که مثل internet browser موبایل سایت هایی رو که فقط با موبایل باز میشن رو تو کامپیوتر باز کنه! (اگه همچین چیزی هست!!!)
با تشکر

سلام
به یه نرم افزار احتیاج دارم که بشه یه فیلم رو Edit کرد.حالت سانسور دیگه ولی نه مثلا شطرنجیش کنم یا....میخوام یه تیکه های فیلم رو Cut کنم.تشکر

سلام
به یه نرم افزار احتیاج دارم که بشه یه فیلم رو Edit کرد.حالت سانسور دیگه ولی نه مثلا شطرنجیش کنم یا....میخوام یه تیکه های فیلم رو Cut کنم.تشکر

برادر سمير , من توصيه مي كنم حتما" از Ulead Video Studio استفاده كني . هم كارايي خوب داره هم كار كردن باهاش بسيار راحت به خصوص در مورد همين cut كردن كه بهش نياز داري .

توصيه نمي كنم دانلود كني اگه خواستي cdش رو تهيه كن .

دانلود منجر توپ جدید باحال چی اومده ؟ :cheesygri

لطفا لینک دانلود و کرک :love:

یک دانلود منجر هم میخوام که سر ساعت که بهش میدم سیستمو روشن یا از استند بای در بیاره و دانلود رو شروع کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or