درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام . :love:

يه سلام مخصوص هم خدمت دوست قديمي Hashem جان عزيز و دوست داشتني . اگه وقت كردي يه PM بهم بزن كه خيلي باهات كار دارم ... چون يه مدتي به دليل برخود مزخرف بعضي از دوستان و مديران اين سايت و لقب ناشايستي كه به من داده شد قيد اينجارو زدم . البته اين امر ( مديريت نامناسب سايت ) بر اكثر دوستان پوشيده نيست . ولي خوب ... بعضي وقتا به اينجا يه سركي ميزينم اما ديگه فعاليت گذشته رو ندارم ... كلاً مثل اينكه سايت خيلي كم كار شده ...

بي خيال ...

در ضمن از دوست عزيز Console جان هم براي وقتي كه جهت آماده كردن اون پست ( عكس و توضيح و ...) گذاشتيد خيلي خيلي ممنونم .

اما :

بايد بگم من خودم از اين برنامه استفاده كردم اما نميدونم چرا وقتي ميخوام وارد برنامه بشم Capture رو متوقف ميكنه و تو بازي هم ( با استفاده از كليدهاي ميانبر ) اصلاً فيلم برداري نميكنه . در كل من كه نتونستم ازش استفاه كنم . اگه امكان داره يه برنامه ديگه رو معرفي كنين يا راه برطرف كردن اين مشكل رو بهم بگين لازم به ذكره كه من ميخوام از Gameplay بازي Call Of Duty 4 فيلم بگيرم ...

باز هم از وقتي كه گذاشتيد خيلي خيلي ممنونم ... :love:

بچه ها برنامه Jap رو میخوام.
مشکل اصلی اینه که این برنامه ذاتا فیل تر شده.
یعنی اینکه یکی اینو دانلود کنه و با یه اسم دیگه آپلود کنه قربون دستش!
باتشکر....

بچه ها برنامه Jap رو میخوام.
مشکل اصلی اینه که این برنامه ذاتا فیل تر شده.
یعنی اینکه یکی اینو دانلود کنه و با یه اسم دیگه آپلود کنه قربون دستش!
باتشکر....

محمد حسين اوني كه مي خواي اينه ؟!

4_JAP1.jpg

JAP makes it possible to surf the Internet anonymously and unobservably. Without Anonymization, every computer in the internet communicates using a traceable Address. That means the website visited, the Internet service provider (ISP), and any eavesdropper on the internet connection can determine which websites the user of a specific computer visits. Even the information which the user calls up can be intercepted and seen if encryption is not used. JAP uses a single static address which is shared by many JAP users. That way neither the visited website, nor an eavesdropper can determine which user visited which website

سلام
لطف کنید جدیدترین ورژن برنامه Skype لینک مستقیم! به همراه کرک

جدیدترین ورژن فایر فاکس لطفا این هم لینک مستقیم باشه!;);):love::love::love:
ممنون

اين آخرين ورژن هست ( Skype 3.6.0.216 ) اما به طبع هنوز كرك نشده . شايدم من نتونستم پيدا كنم .

Skype 3.6.0.216
Size: 21.5 Mb

Download Firefox
Free 2.0.0.10 for Windows, English - 5.7MB

اين آخرين ورژن هست ( Skype 3.6.0.216 ) اما به طبع هنوز كرك نشده . شايدم من نتونستم پيدا كنم .

Skype 3.6.0.216

Download Firefox

لينك جفت برنامه ها رو كه گذاشتم ...
Skype 3.6.0.216

Code:
http://files3.majorgeeks.com/files/a13ee157cbfa25711cca291d9dd43d58/messaging/SkypeSetup.exe

Download Firefox
Code:
[/B]
http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-2.0.0.10&os=win&lang=en-US

سلام
من برنامه بلوتوس میخام همونی که میشه وارد گوشی شد و آهنگایه گوشی طرف رو گوش داد یا بردش روی سایلنت نمیدونم اسمش چیه
ولی ممنون میشم یکی واسم بزاره
قربان شما:love::love::love::love::love:

سلام
من برنامه بلوتوس میخام همونی که میشه وارد گوشی شد و آهنگایه گوشی طرف رو گوش داد یا بردش روی سایلنت نمیدونم اسمش چیه
ولی ممنون میشم یکی واسم بزاره
قربان شما:love::love::love::love::love:

دوست عزيز در خواستتون رو اينجا ----------» موبايل اعلام كنيد .

اگه ممکنه دانته جان لینک مستقیم فایر فاکس بذار! چون می خوام با دانلود اکسلاتور دانلود کنم.
در ضمن این skype جدیدترین وژنش هست! چون می خوام 20 مگابایت با دایال آپ دانلود کنم! می خوام چیز خوبی از آب در بیاد!

نیاز شدید دارم به یه برنامه ای که کیفیت عکس رو ببره بالا !
ممنون میشم اگه سریع یه برنامه معرفی کنید ( فقط اسم اگه لینک هم باشه که دیگه ممنون تر میشم :دی )

اگه ممکنه دانته جان لینک مستقیم فایر فاکس بذار! چون می خوام با دانلود اکسلاتور دانلود کنم.
در ضمن این skype جدیدترین وژنش هست! چون می خوام 20 مگابایت با دایال آپ دانلود کنم! می خوام چیز خوبی از آب در بیاد!

هاشم جان اينو خودمم امتحان كردم :

Code:
http://mozilla.mtk.nao.ac.jp/pub/mozilla.org//firefox/releases/2.0.0.10/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0.0.10.exe

در مورد skype هم بله آخرين ( تاريخش 2007-11-16 ) ورژنش هست اما كركي براش نديدم .

نیاز شدید دارم به یه برنامه ای که کیفیت عکس رو ببره بالا !
ممنون میشم اگه سریع یه برنامه معرفی کنید ( فقط اسم اگه لینک هم باشه که دیگه ممنون تر میشم :دی )

فكر مي كنم اين برنامه كمك كنه : digikam

ِDownload

راستي شايد اين برنامه هم كمكي كنه :

Photozoom Pro 2.1.10
936c524970.gif

این برنامه برای تغییر سایز و بزرگ کردن عکس ها بکار میره
به گفته خودشون اکثر عکس های پزشکی و فضایی توسط این نرم افزار بزرگ میشن
این برنامه واقعا توانایی این رو داره که عکس های کوچیک شما رو به یه Wallpaper کامل تبدیل کنه
با متد های مختلف و با تنظیمات گوناگون
تا اونجایی که من میدونم این نرم افزار تنها نرم افزاریه که از S-Spline XL برای بزرگ کردن تصاویر بدون افت کیفیت استفاده میکنه

Download

Crack

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or