درخواست نرم افزار هاي كاربردي

فایل تصویری رو با هر نرم افزاری که دوست داری (ترجیحاً Media Player) اجرا کن
بعدش از توی windows task manager برو توی زبانه ی processes و از اونجا روی عنوان wmplayer.exe (برای مدیا پلیر اسم پراسس این میشه) راست کلیک کن و از توی منوی set priority توی صفحه ی باز شده، high یا real time رو انتخاب کن تا بتونه سیستم فیلم رو پخش کنه

پ.ن: می تونی برای اینکه خلی راحت به پروسه ی مورد نظر در زبانه ی پراسس برسی، بری توی زبانه ی applications و از اونجا روی برنامه که در حال اجراست راست کلیک کنی و گزینه ی go to process رو انتخاب کنی تا مستقیماً بری سراغ پراسس موبوطه ...

پ.ن.2: زبانه = Tab
جل الخالق !!!

پ.ن.3: سایت هایی مثل p30world و p30download رو بندازین تو سطل آشغال (تنها بدرد دانلود فونت های فارسی می خورن)
اینا همشون نرم افزارها رو از سایت هایی کش میرن که در صدر اونا 9down قرار داره
ضمناً نکته: این babylon ـی که سایت p30world گذاشته به لعنت خدا نمی ارزه، چون بعد از یه ماه اکسپایر میشه و ورژن های قبلی رو هم غیر فعال می کنه (این ورژن کلاً مشکل داره که از سایت 9down هم دزدیده شده) خود سایت 9down یه ورژن دیگه از این بابیلون 7 گذاشته که اون سالمه و خیلی راحت کار می کنه (من الان حدود 2 ماهه نصب دارمش و از online glossaries ـش هم دارم بدون مشکل استفاده می کنم) ... ضمناً اکسپایر شدن ش هم درست مثل همون مشکلیه که بهزاد داره و اینطوریه که باز می کنه نرم افزار رو، ولی نتایج رو نشون نمی ده و شکلش میشه دقیقاً همونی که بهزاد گذاشته بود

خودم هیج وقت تو کاره سایت فارسی نیستم مگه در مورد یه برنامه ای اطلاعی نداشته باشم برم اونجا رو ببینم!
کلا سایتهای فارسی سایتهای جالبی نیستن,من خودم بیشتر مواقع از 9down استفاده میکنم....

عجب ، احمد جان تا به حال برای فیلم از این کار استفاده نکرده بودم .!
ولی فکر کنم به بنیه سیستم هم مربوط باشه .
من قبلاً برای تسریع کپی اطلاعات ازش استفاده میکردم .

من یک تریلر HD از فیلم Ice Age دانلود کرده بودم این قدر سنگین بودش که سیستم همش روی ویـبره بودش .
اگه چیز سنگینی دیگه ای گیرم بیاد حتما تست میکنم .

در مورد سایت های دانلود فارسی از جمله اون سایت کذایی کاملا با شما موافق هستم . اصلا در حد اندازه های 9down
نیستش
امین جان شما در این جور موارد بهتره از سیرچ اینجین ها استفاده کنی مثلا : phazeddl
البته بگم که ف.ی.ل.ت.ر هستش .

تا بعد حق نگهدار

خب من یه جایی رو میخواستم که توضیحات فارسی داشته باشه که بدونم چی میخوام بدم ملت!:biggrin1: البته من خیلی کم از سایتهای فارسی لینک میدم معمولا تو گوگل سرچ میکنم و به نتیجه هم میرسم امروز هم تنبلیم اومد:-"
این سایتهایی هم که گفتی میشناسم و همیشه هم استفاده میکنم ازشون...

یه نرم افزار خوب میخوام برای رایتdvd ویدیو
با قابلیت ادیت منو و...
مرسی

حتی برنامه ای مثل nero هم می تونه فیلم dvd رو رایت کنه
ولی اون قسمت که مربوط به ادیت منوی dvd هست یه خورده به توضیح نیاز داره

اگر یه برنامه خیلی حرفه ای می خوای که 4 ماه یاد گرفتنش طول بکشه :biggrin1:
بر سراغ برنامه های شرکت adobe از photoshop گرفته تا dvdcore و غیره ........

اگر یه برنامه حرفه ای می خوای
من می گم یا Sony Vegas Movie Studio
یا DVD-Lab Pro (اینم وب سایتش)
که باز به نظر من dvd-lab خوشدست تره

اگر نه یه برنامه نسبتا ساده می خوای برو سراغ DVD Menu Studio (اینم وب سایتش)

اگر هم یه برنامه ساده کم حجم می خوای با کارایی معمولی .....
شرمنده اسمش یادم رفته :biggrin1:

امين من خودم توي اين سايت عضو هستم اين نرم افزاره هم تبديل به Srt مي كنه ولي خوب عملا كاري انجام نشده فقط تمام زيرنويس هارو به صورت عكس در مي ياره و يه فايل هم با فرمت Srt درست مي كنه و وقتي اونو ميزاري روي فيلم به جاي نمايش زيرنويس آدرس عكس مربوطه رو مي نويسه . اگه يه نرم افزار براي تبديل sup2sub خوب پيدا كني خيلي عاليه از اين سايت هم نزار چون چندتايي كه توي فورمش پيشنهاد داده بودن رو دان كردم كارايي نداشت . دستت درد نكنه . :)

امين من خودم توي اين سايت عضو هستم اين نرم افزاره هم تبديل به Srt مي كنه ولي خوب عملا كاري انجام نشده فقط تمام زيرنويس هارو به صورت عكس در مي ياره و يه فايل هم با فرمت Srt درست مي كنه و وقتي اونو ميزاري روي فيلم به جاي نمايش زيرنويس آدرس عكس مربوطه رو مي نويسه . اگه يه نرم افزار براي تبديل sup2sub خوب پيدا كني خيلي عاليه از اين سايت هم نزار چون چندتايي كه توي فورمش پيشنهاد داده بودن رو دان كردم كارايي نداشت . دستت درد نكنه . :)
چشم:biggrin1:
میلاد میشه یه فایل sup رو rar کنی و اپلودش کنی(اگه حجمش زیاد نیست) میخوام یه چیزی رو تست کنم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or