درخواست نرم افزار هاي كاربردي

the file is corrupt
درود
یه بار دیگه دانلود کن!

آقا من دنبال نرم افزار Visual Thesaurus3 می گردم.
Visual Thesaurus 3.01 build 1222 Desktop Edition
این لینک هم مشکل داره !
لینک مشکلی نداره.
باید اکانت داشته باشی تا بتونی رزیوم دار دانلود کنی.
یه برنامه ی Recovery و یه برنامه ی Translate عالی میخوام !
Translate یه جوری باشه که جمله هم ترجمه کنه !
Recover My Files Pro v4.6.6.830
لینک دانلود " مترجم پارس 2.5"

آخرین ویرایش:
یک سری فیلم آموزشی دارم میخوام فرم به فرم ببینم! یک نرم افزار توپ میخوام در این ضمینه ! + اینکه بیشتر فرمت های ویدیوویی را پشتیبانی کنه :دی

دوستان میشه یه نرم افزار Converter برای فایل های ویدئویی معرفی کنید که بتونه زیرنویس فارسی با فرمت srt رو به فایل mkv یا avi بچسبونه؟ خودم با EM Total Converter کار کردم ولی خیلی زمان میبره تا تبدیل کنه ! ( مثلا 8 ساعت برای یه فیلم ، تازه مدت زمان تبدیل هم بیشتر از اینا طول میکشه ) .اگه میشه یه نرم افزار دیگه بگید که زمان تبدیل هم کم باشه. ممنون

این لینکاش مشکل دارن !
درود
پدیده 9 رو دانلود کن
دریافت
یک سری فیلم آموزشی دارم میخوام فرم به فرم ببینم! یک نرم افزار توپ میخوام در این ضمینه ! + اینکه بیشتر فرمت های ویدیوویی را پشتیبانی کنه
فرمت فایل ها چیه؟ :-/

دوستان میشه یه نرم افزار Converter برای فایل های ویدئویی معرفی کنید که بتونه زیرنویس فارسی با فرمت srt رو به فایل mkv یا avi بچسبونه؟ خودم با EM Total Converter کار کردم ولی خیلی زمان میبره تا تبدیل کنه ! ( مثلا 8 ساعت برای یه فیلم ، تازه مدت زمان تبدیل هم بیشتر از اینا طول میکشه ) .اگه میشه یه نرم افزار دیگه بگید که زمان تبدیل هم کم باشه. ممنون
جواب ما رو هم بدین لطفا !:(

سلام دوستان.
یکی از رفیق ها ازم 2 تا نزم افزار خواسته خیلی ممنون میشم کمک کنید!
1. یک نرم افزار که حجم ویدئو هارو کم کنه بدون افت زیاد کیفیت! مثلا کاری که یوتوب انجام میده!
2. نرم افزاری که تصویر ویدئو هارو بدون اون نوار مشکلی بالا و پایین تصویر در بیاره! و سایز تصویر رو بزرگتر کنه! گفت که 16*9 نباشه!
خیلی ممنون میشم کمک کنید!

یکی از بهترین نسخه های Bad Copy رو میخوام + سریال درست حسابی یا کرکی چیزی !
+ نرم افزاری بهتر و کاراتر اگه در ضمینه بازیابی سی دی های خش دار (مثل فیلم ها) میشناسید معرفی کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or