درخواست نرم افزار هاي كاربردي

ویرایش:یه چیز دیگه هم یادم اومد.ویندوز 64بیت نصب کردم حالا تو نصب FxVisor و فایرفاکس مشکل دارم.جریان چیه؟:d
ویرایش2: کم کم بیشتر دارم با این ویندوز 64بیت به مشکل میخورم.ubisoft game luncher واسه ویندوز 64بیت هم میخواستم:d
درود بر تو
FxVisor رو 64 بیتش رو نصب کن ببین مشکل حل میشه:
دریافت
GeForce Forceware 186.18 WHQL Win 7 | Vista (64-bit) download
Ubisogt Game Luncher با بازی ها هست :d
سلام

یه برنامه بدید بشه باهاش از Hotfile بدون مشکل دانلود کرد ...
نداریم...
از سایت های Leech استفاده کن.

سلام. دوستان من یه مشکلی دارم...

بعضی سایتهارو که باز میکنم احتیاج به فلش پلیر دارن تا باز بشن. ولی بعضی سایتهای دیگه نه ! مثلآ از بعضی سایتهای گیم که میخوام تریلر نگاه کنم میگن باید فلش پلیر روی سیستمت باشه، در صورتی که فلش پلیر رو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی سایتهارو باز میکنم ولی بعضی سایتها اینطوریه. از سایت خود Adobe.Com هم که میخوام دانلود کنم نمیشه و ارور میده به خاطر تحریم و اینا ! چیکار باید بکنم ؟

سلام. دوستان من یه مشکلی دارم...

بعضی سایتهارو که باز میکنم احتیاج به فلش پلیر دارن تا باز بشن. ولی بعضی سایتهای دیگه نه ! مثلآ از بعضی سایتهای گیم که میخوام تریلر نگاه کنم میگن باید فلش پلیر روی سیستمت باشه، در صورتی که فلش پلیر رو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی سایتهارو باز میکنم ولی بعضی سایتها اینطوریه. از سایت خود Adobe.Com هم که میخوام دانلود کنم نمیشه و ارور میده به خاطر تحریم و اینا ! چیکار باید بکنم ؟
شما باید آخرین ورژن رو دانلود كنی كه از سایت خودش نمیشه.
پس اینو بگیر كه یه جای دیگه آپ شده ;):d

http://www.mediafire.com/?8j69m29a2x8c3jf
معمولا با آخرین نسخه حل میشه مشكل :)

دستت درد نکنه ولی اینو یادت رفت
یه برنامه تایپ واسه موبایل میخواستم.یه چیزی تو مایه های word واسه گوشی.خودت بلدی دیگه:dواسه گوشی N82 باشه.
به علاوه فایرفاکس 64بیت:d
یوبی سافت گیم لانچر هم تو بازی ها نیست.32بیتی موجوده:d
درایئر کارت گرافیک هم الان 200 و خرده ای اومده.این که گذاشتی قدیمیه:d
چقدر پر رو ام!:d

سلام ي نرم افزار ميخواستم واسه جدا كردن موسيقي و دموي بازي هاي ps2 رو كامپيوتر كه بتونم همشونو داشته باشم براي ps1 هست براي ps2 ميخواستم تورو خدا بم معرفي كنيد

دوستان سلام !
الان بهترین برنامه واسه رایت دیسک همون نرو هسش یا چیز دیگه ؟
آخرین ورژن نرو اینه ؟ : http://www.sibdownload.com/nero-multimedia-suite-10-0-13200/

بعد الان به روزترین و کاملترین سایت واسه دانلود برنامه کدوم سایته ؟

به نظر من بهتر از NERO میتونی از Ashampoo استفاده کنی.

از اینجا دانلود کن

دوستان من یک ویروس کش میخوام! نمیدونم چی نصب کنم، NOD32 قبلاً داشتم و راضی هم بودم ولی اگز چیزِ بهتری سراع دارین لطفاً معرفی کنید.
Windows7 64bit

سلام. یک برنامه میخواستم واسه دانلود سایت بطور کامل با کرک لطفا!
این سایتی که میخوام دانلود کنم پر عکسه ومیخوام درست مثل صفخات سایتش دانلود شه:-s
برنامه webzip که آخر اشغاله. نشد. باهاش کار کردم.......:(

یه نرم افزار میخوام که بشه فایل های avi رو به دی وی دی تبدیل کرد و زیرنویس جدا رو هم با اون روی دی وی دی زد . این convert x to DVD که تعطیله ! یه بار زدم صدا از تصویر جلوتر بود ...!

درود- یه ویروس یا تروجان افتاده بجون سیستم تا به ت وصل میشم میره توی یه صفحه IE و یه صفحه مثل my computer ویندوز xp باز میشه-ویندوزم 7 هست:دی(از سوتی های اقای ویروس نویسه)
با NOD32 اپدیت هر کاری کردم رفع نشد- -بهترین انتی ویروس موجود رو بگید و لینک بدید +کد برای اپدیت- اعصابم قاطی شده:ا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or