درخواست نرم افزار هاي كاربردي

امین جونم من dvd به vcd رو زدم و دی وی دی فرظ مثال sin city رو انتخاب کردم 2 تا فولدر یکی
AUDIO_TS و VIDEO_TS که اولی خالی و VIDEO_TS چندتا فایل اونی که تایمش از همه بیشتر بود رو انتخاب کردم و زیر نویس فارسی رو انتخاب کردم میخواستم بدونم الان با صدا داره تبدیل میشه یا نه
سرعت برنامه خیلی پایینه و کلا کل فیلم رو داره برام نشون میده اصلا برام مهم نیست فقط میخوام بدونم سرعت واقعیش همین قدره یا نه؟

امین جونم من dvd به vcd رو زدم و دی وی دی فرظ مثال sin city رو انتخاب کردم 2 تا فولدر یکی
AUDIO_TS و VIDEO_TS که اولی خالی و VIDEO_TS چندتا فایل اونی که تایمش از همه بیشتر بود رو انتخاب کردم و زیر نویس فارسی رو انتخاب کردم میخواستم بدونم الان با صدا داره تبدیل میشه یا نه
سرعت برنامه خیلی پایینه و کلا کل فیلم رو داره برام نشون میده اصلا برام مهم نیست فقط میخوام بدونم سرعت واقعیش همین قدره یا نه؟
سلام
اره با صدا تبدیل میکنه سمیر جان!
سرعت همه ی کانورترها این طوری یکم اعصاب خورد کنه;) من خودم وقتی چیزی کانورت میکنم میزارمش و میرم بیرون:)

من یک نرم افزار می خوام که بدونم باهش تو یک ساعت conectionام رو قطع کنم و با یک کانکشن دیگه بصورت اتوماتیک وصل شم.اگه کسی اسمش رو هم می دنه لطفا بگه

من یک نرم افزار می خوام که بدونم باهش تو یک ساعت conectionام رو قطع کنم و با یک کانکشن دیگه بصورت اتوماتیک وصل شم.اگه کسی اسمش رو هم می دنه لطفا بگه

با سلام من به دنبال برنامه Rapidhacker می گردم اگه کسی داره بذاره.(برای هک کردن سایت رپیدشی
10.gif
ر)

دكتر جون سلام .

ببين من زير خاكي نمي خوام ازت , مي شه Quicktime player آخرين ورژنش رو بدي ؟‌؟؟

بعدش يه خواهش ديگه . يه همچين نرم افزاري رو مي توني برام جورش كني ؟ خيلي معروفه .

the Calculus Toolkit

با تشكر قبلي ...
loveshower.gif

دكتر جون سلام .

بعدش يه خواهش ديگه . يه همچين نرم افزاري رو مي توني برام جورش كني ؟ خيلي معروفه .

the Calculus Toolkit

با تشكر قبلي ...
loveshower.gif

سلام

Quick Time 7.1.5

لینک دانلود

حجم 19.1 مگابایت

Code:
[LEFT]Reg Info:
Name: CORE MAFIA
S/N: DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3[/LEFT]

اینم Quick Time Alternative 1.80 (بدون نیاز به خود QT، فایل هاش رو برات پخش می کنه)

لینک دانلود

حجم 12.2 مگابایت

------------------------------------
ویرایش:
------------------------------------

نوشته شده توسط hassan_110:
بچه ها فرمت 3gp چه نوع فرمتی هست و اگه میشه یه نرم افزار بذارید که این فرمت رو اجرا کنه .

3GP همون 3GPP مخفف Third Generation Partnership Project هستش که در اصل ورژن ساده شده ای از MPEG-4 Part 14 هستش که برای کاهش حجم و پهنای باند مصرفی، مخصوص تلفن های همراه طراحی شده.

بهترین برنامه ی پخش کننده هم برای این فایل ها در محیط ویندوز همین Quick Time ی هستش که لینکش رو بالا دادم.

آخرین ویرایش:
با سلام من به دنبال برنامه Rapidhacker می گردم اگه کسی داره بذاره.(برای هک کردن سایت رپیدشی
10.gif
ر)

Download

Pass:
Code:
G@ZI

دكتر جون سلام .

the Calculus Toolkit

با تشكر قبلي ...
loveshower.gif

خوب کوییک تایم رو که احمد جان گذاشتن
این یکی رو نتونستم پیدا کنم :(
سایتی چیزی ازش نداری؟
اسم کاملش همینه؟
من MathServ Calculus ToolKit رو پیدا کردم همینه؟:confused:

سلام
بچه ها فرمت 3gp چه نوع فرمتی هست و اگه میشه یه نرم افزار بذارید که این فرمت رو اجرا کنه .
یا علی مدد
همونطور که احمد جان گفتن این فایل رو میشه با کوئیک تایم دید
البته اکثر Converter ها میتونن اون رو تبدیل به یه فرمت مثل MPEG بکنن
این فایل ها بیشتر برای استفاده در موبایل هست و حجم خیلی کمی داره
برای این جور موقع ها میتونی یه سرچ کوچولو تو گوگل برنی مثل 3GP Player یا 3GP Converter و ... ;) ;)

پاک کننده قوی ریجستری

سلام لطفا یه برنامه قوی تر از Registry Mechanic برای پاک کردن ریجستری بگذارید.

با تشکر از کلیه قلوه جیگر و... دوستان و اساتید

mer300000000000000000000000000000000000000000000

حمید جان بگو دقیقا برای چه کاری میخوای؟
برای از بین بردن مشکلات؟ Defrag کردن رجیستری؟ پاک کردن وتمیز کردن رجیستری؟ بهینه کردن رجیستری؟ ...؟

من MathServ Calculus ToolKit رو پیدا کردم همینه؟

مهرپويا جان من تنها اسمي كه ازش داشتم همون بود . خودمم سرچ كردم به MathServ Calculus ToolKit رسيدم . حالااگه همينو داري بده ديگه قربونت برم .

راستي مهر پويا يه خواهش ديگه , ببين عزيز Maple 11 رو مي توني يه سرچي كني ؟
ممنون .

خيلي متشكرم .

مهرپويا جان من تنها اسمي كه ازش داشتم همون بود . خودمم سرچ كردم به MathServ Calculus ToolKit رسيدم . حالااگه همينو داري بده ديگه قربونت برم .

راستي مهر پويا يه خواهش ديگه , ببين عزيز Maple 11 رو مي توني يه سرچي كني ؟
ممنون .

خيلي متشكرم .

Maplesoft Maple v11
M10Model.jpg

Download Part 1
Download Part 2

پس ورد:
Code:
maple

یا

Download Part 1
Download Part 2