سلام
اره من از nod32 استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم!
اپدیت های کم , سرعت بالا , کند نکردن سیستم و ....
اره من از nod32 استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم!
اپدیت های کم , سرعت بالا , کند نکردن سیستم و ....
سلام به بچز بازي سنتر
يه برنامه واسه mix فيلمها و صدا گذاشتن رو اونا سراغ ندارين؟ mer30
با سلام.خواهش مي كنم اگركسي نرم افزاري براي فعال كردن موس دربازيهاروداره يانرم افزارmouse aim V.2.0روداره لينكش روبذاره.باتشكر
راستش من این آنتی ویروس رو تست نکردم
من از خیلی وقت پیش که با مک آفی آشنا شدم دیگه از هیچ آنتی ویروسی استفاده نکردم (تقریبا 4-5 ساله) و مشکلی هم نداشتم
چون بحث امنیت اون هم تو این مرحله اصلا جای تست کردن نیست
اما از لینک زیر میتونین آخرین نسخه از آنتی ویروس NOD 32 رو دانلود کنین با حجم 11 مگ
Download
البته اگه دسترسی به اینترنت پرسرعت دارین همین الان دانلود کنین و تستش کنین و نظرتون رو هم بگین
اما اگه ندارین صبر کنین بقیه بچه ها هم نظرشون رو بگن
یکی از بچه ها (امین جان) که خیلی از NOD راضیه
از کی تا حالا آپدیت های کم شده دلیل برتری ِ آنتی ویروس ؟
اگه ممکنه جدیدترین درایور این کارت صدا هم برام پیدا کنید:[SIZE=-1]Avance AC'97 Audio[/SIZE]
عزیزم
منظورم این بود که حجم اپدیتهاش مثل norton زیاد نیست!
نوشته شده توسط Dr.XJ مشاهده گفتگو
راستش من این آنتی ویروس رو تست نکردم
من از خیلی وقت پیش که با مک آفی آشنا شدم دیگه از هیچ آنتی ویروسی استفاده نکردم (تقریبا 4-5 ساله) و مشکلی هم نداشتم
چون بحث امنیت اون هم تو این مرحله اصلا جای تست کردن نیست
اما از لینک زیر میتونین آخرین نسخه از آنتی ویروس NOD 32 رو دانلود کنین با حجم 11 مگ
Download
البته اگه دسترسی به اینترنت پرسرعت دارین همین الان دانلود کنین و تستش کنین و نظرتون رو هم بگین
اما اگه ندارین صبر کنین بقیه بچه ها هم نظرشون رو بگن
یکی از بچه ها (امین جان) که خیلی از NOD راضیه
دکتر اینو گفتی یاد خودم افتادم.
من یه Zone Alarm نصب دارم که فقط هر وقت میخوام از ورودی های کامپیوتر استفاده کنم روشنش میکنم . ( اینترنت- فلاپی- سی دی- حافظه فلش - و . . . )
ازش هم خیلی راضی بودم .
ولی حالا میبینم بعد از هر چند دقیقه ارتباطم با اینترنت قطع میشه . البته دیسکانکت نمیشم ها.
ولی وقتی ماوس رو میبرم روی آیکون کانکشن (پایین صفحه- سمت چپ- کنار ساعت) و قسمت received رو میبینم ، و چند دقیقه بعد هم همینکارو میکنم میبینم هیچ تغییری نکرده و سر یک عدد ثابت هنگ کرده.
پس دیگه چند وقته از زون آلارم استفاده نمیکنم و سیستمم بدون محافظ مونده.
حالا میخوام در مورد انتخاب آنتی ویروس و فایر وال ، با شما مشورت کنم :
خودم بین Bit Difender و McAfee دو دل هستم. (حالا شما گه پیشنهاد دیگه ای هم داری خوشحال میشم)
خوب من نمیخوام همه ی ملاک ها رو بگم . بالاخره خودتون میدونید یه آنتی ویروس-فایر وال خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه . . . ولی یکی دو مورد خاص رو میگم :
میخوام فایر والش مثل Zone Alarm و . . . ، یه همچین چیزی داشته باشه :
http://i14.tinypic.com/29qcy6g.jpg
و بار اولی که میخوای از هر نرم افزار استفاده کنی ، ازت سطح دسترسی که میخوای به اون نرم افزار بدی رو بپرسه. (مثلا من به بابیلون اجازه ی دسترسی به اینترنت رو نمیدم چون تابلو میشه کپیه و غیرفعال میشه)
نکته ی دیگه این که آپدیت هاش بصورت فایل باشن . یعنی چی؟ یعنی اینکه آپدیت ها رو بصورت فایل خودمون دانلود کنیم تا اگه ویندوز عوض کردیم و دوباره خواستیم از این نرم افزار استفاده کنیم ، نخوایم دوباره همون قدیمی ها رو دانلود کنیم.
مک آفی به نظرم خیلی خوب بود ولی از وقتی فهمیدم اطلاعات میدزده دیگه ریمووش کردم. شما خودت چجوری میتونی تحملش کنی؟
با تشکر
جان؟مک آفی به نظرم خیلی خوب بود ولی از وقتی فهمیدم اطلاعات میدزده دیگه ریمووش کردم. شما خودت چجوری میتونی تحملش کنی؟
ببین من 5 ساله از مک آفی استفاده میکنم و فقط یک بار ویروس Jeefo رو گرفتم
اگه خواستی بگو لینک نسخه جدید رو بدم
اما فایر وال
اصلا از McAfee راضی نیستم
یکمی باگ داره
به نظرم میشد بیشتر روش کار کنن
من تازه اون رو پاک کردم و دارم از Firewall plus از PC Tools استفاده میکنم
نرم افزار خوبه
کم حجم و سبک و راحت
به نظرم فعلا خوبه (البته از لحاظ امکانات اصلا به پای Zone alarm نمیرسه) ولی تو این زمینه خودم هم دنبال یه فایر وال خوب میگردم
مک آفی دقیقا همینطوریه و فایل های آپ دیت رو باید دانلود کنی
ولی داره روز به روز حجمش زیاد میشه و الان دیگه هر آپدیت رو باید با حجم حدود 15 مگ بگیری
راستی کرک بابیلونت مال کیه؟
مال دوست خوبم Soda از بچه های آنریل مشکل چک کردن آنلاین رو از بین میبره و میتونی به بابیلون هم اجازه بدی به اینترنت وصل شه و از امکانات آن لاین این دیکشنری هم بهرمند شی
به هر حال هر کدوم رو خواستی بگو لینک بدم
البته خودت هم تو این زمینه واردی، میدونم
جان؟
آنتی ویروسش یا فایروال؟
شما کجا این مطلب رو شنیدی؟
من فکر نمیکنم اینطوری باشه چون مک آفی یکی از پرطرفدار ترین نرم افزار های امنیتی هست که بزرگترین شرکت ها ازش استفاده میکنن
باز هم اگه توضیح بدی خیلی خوب میشه
سلام بر دکی و عوامل
به به مگه چیزی به نام انتی ویروس هم داریم . . والا من که یه 4 5 سالی میشه نصب نمیکنم . بجون خودم راس میگم
این ویروس ها گله ای میان میرن . اما سالی یه دفعه شایدم 2 دفعه نصب میکنم بعد عملیات پاک میکنم .
روش مصالمت آمیز در پیش گرفتم
راست میگه بنده خدا ! ویروس ها و میکروب ها و انگل ها و . . . با مهدی رفیقن !
برنامه که زیاده
برای دانلود میخوای؟