درخواست نرم افزار هاي كاربردي

اره من از nod32 استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم!
اپدیت های کم , سرعت بالا , کند نکردن سیستم و ....

58.gif
58.gif

از کی تا حالا آپدیت های کم شده دلیل برتری ِ آنتی ویروس ؟ :)

فعال كردن موس دربازي ها

با سلام.خواهش مي كنم اگركسي نرم افزاري براي فعال كردن موس دربازيهاروداره يانرم افزارmouse aim V.2.0روداره لينكش روبذاره.باتشكر

سلام به بچز بازي سنتر
يه برنامه واسه mix فيلمها و صدا گذاشتن رو اونا سراغ ندارين؟ mer30

برنامه که زیاده
برای دانلود میخوای؟

با سلام.خواهش مي كنم اگركسي نرم افزاري براي فعال كردن موس دربازيهاروداره يانرم افزارmouse aim V.2.0روداره لينكش روبذاره.باتشكر

من برنامه خاصی رو سراغ ندارم که بتونه این کار رو بکنه (اصلا نیست )
اینهم برنامه Mouse Aim 2 برای Resident evil/Bio Hazard 4

آخرین ویرایش:
راستش من این آنتی ویروس رو تست نکردم
من از خیلی وقت پیش که با مک آفی آشنا شدم دیگه از هیچ آنتی ویروسی استفاده نکردم (تقریبا 4-5 ساله) و مشکلی هم نداشتم
چون بحث امنیت اون هم تو این مرحله اصلا جای تست کردن نیست ;)
اما از لینک زیر میتونین آخرین نسخه از آنتی ویروس NOD 32 رو دانلود کنین با حجم 11 مگ

Download

البته اگه دسترسی به اینترنت پرسرعت دارین همین الان دانلود کنین و تستش کنین و نظرتون رو هم بگین
اما اگه ندارین صبر کنین بقیه بچه ها هم نظرشون رو بگن
یکی از بچه ها (امین جان) که خیلی از NOD راضیه ;)

با تشکر از شما

عزیزم
منظورم این بود که حجم اپدیتهاش مثل norton زیاد نیست!

گلم
اونجوری باید میگفتی "آپدیت های کم حجم" . نه "آپدیت های کم"
( اگه نقل قول کنی میزنم توی سرت ها! :) )

نوشته شده توسط Dr.XJ مشاهده گفتگو
راستش من این آنتی ویروس رو تست نکردم
من از خیلی وقت پیش که با مک آفی آشنا شدم دیگه از هیچ آنتی ویروسی استفاده نکردم (تقریبا 4-5 ساله) و مشکلی هم نداشتم
چون بحث امنیت اون هم تو این مرحله اصلا جای تست کردن نیست
اما از لینک زیر میتونین آخرین نسخه از آنتی ویروس NOD 32 رو دانلود کنین با حجم 11 مگ

Download

البته اگه دسترسی به اینترنت پرسرعت دارین همین الان دانلود کنین و تستش کنین و نظرتون رو هم بگین
اما اگه ندارین صبر کنین بقیه بچه ها هم نظرشون رو بگن
یکی از بچه ها (امین جان) که خیلی از NOD راضیه

دکتر اینو گفتی یاد خودم افتادم.
من یه Zone Alarm نصب دارم که فقط هر وقت میخوام از ورودی های کامپیوتر استفاده کنم روشنش میکنم . ( اینترنت- فلاپی- سی دی- حافظه فلش - و . . . )
ازش هم خیلی راضی بودم . :cool:

ولی حالا میبینم بعد از هر چند دقیقه ارتباطم با اینترنت قطع میشه . البته دیسکانکت نمیشم ها.
ولی وقتی ماوس رو میبرم روی آیکون کانکشن (پایین صفحه- سمت چپ- کنار ساعت) و قسمت received رو میبینم ، و چند دقیقه بعد هم همینکارو میکنم میبینم هیچ تغییری نکرده و سر یک عدد ثابت هنگ کرده. :eek:

پس دیگه چند وقته از زون آلارم استفاده نمیکنم و سیستمم بدون محافظ مونده. :(

حالا میخوام در مورد انتخاب آنتی ویروس و فایر وال ، با شما مشورت کنم :

خودم بین Bit Difender و McAfee دو دل هستم. (حالا شما گه پیشنهاد دیگه ای هم داری خوشحال میشم)
خوب من نمیخوام همه ی ملاک ها رو بگم . بالاخره خودتون میدونید یه آنتی ویروس-فایر وال خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه . . . ولی یکی دو مورد خاص رو میگم :

میخوام فایر والش مثل Zone Alarm و . . . ، یه همچین چیزی داشته باشه :
http://i14.tinypic.com/29qcy6g.jpg

و بار اولی که میخوای از هر نرم افزار استفاده کنی ، ازت سطح دسترسی که میخوای به اون نرم افزار بدی رو بپرسه. (مثلا من به بابیلون اجازه ی دسترسی به اینترنت رو نمیدم چون تابلو میشه کپیه و غیرفعال میشه)

نکته ی دیگه این که آپدیت هاش بصورت فایل باشن . یعنی چی؟ یعنی اینکه آپدیت ها رو بصورت فایل خودمون دانلود کنیم تا اگه ویندوز عوض کردیم و دوباره خواستیم از این نرم افزار استفاده کنیم ، نخوایم دوباره همون قدیمی ها رو دانلود کنیم.

مک آفی به نظرم خیلی خوب بود ولی از وقتی فهمیدم اطلاعات میدزده دیگه ریمووش کردم. شما خودت چجوری میتونی تحملش کنی؟

با تشکر

دکتر اینو گفتی یاد خودم افتادم.
من یه Zone Alarm نصب دارم که فقط هر وقت میخوام از ورودی های کامپیوتر استفاده کنم روشنش میکنم . ( اینترنت- فلاپی- سی دی- حافظه فلش - و . . . )
ازش هم خیلی راضی بودم . :cool:

ولی حالا میبینم بعد از هر چند دقیقه ارتباطم با اینترنت قطع میشه . البته دیسکانکت نمیشم ها.
ولی وقتی ماوس رو میبرم روی آیکون کانکشن (پایین صفحه- سمت چپ- کنار ساعت) و قسمت received رو میبینم ، و چند دقیقه بعد هم همینکارو میکنم میبینم هیچ تغییری نکرده و سر یک عدد ثابت هنگ کرده. :eek:

پس دیگه چند وقته از زون آلارم استفاده نمیکنم و سیستمم بدون محافظ مونده. :(

حالا میخوام در مورد انتخاب آنتی ویروس و فایر وال ، با شما مشورت کنم :

خودم بین Bit Difender و McAfee دو دل هستم. (حالا شما گه پیشنهاد دیگه ای هم داری خوشحال میشم)
خوب من نمیخوام همه ی ملاک ها رو بگم . بالاخره خودتون میدونید یه آنتی ویروس-فایر وال خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه . . . ولی یکی دو مورد خاص رو میگم :

میخوام فایر والش مثل Zone Alarm و . . . ، یه همچین چیزی داشته باشه :
http://i14.tinypic.com/29qcy6g.jpg

و بار اولی که میخوای از هر نرم افزار استفاده کنی ، ازت سطح دسترسی که میخوای به اون نرم افزار بدی رو بپرسه. (مثلا من به بابیلون اجازه ی دسترسی به اینترنت رو نمیدم چون تابلو میشه کپیه و غیرفعال میشه)

نکته ی دیگه این که آپدیت هاش بصورت فایل باشن . یعنی چی؟ یعنی اینکه آپدیت ها رو بصورت فایل خودمون دانلود کنیم تا اگه ویندوز عوض کردیم و دوباره خواستیم از این نرم افزار استفاده کنیم ، نخوایم دوباره همون قدیمی ها رو دانلود کنیم.

مک آفی به نظرم خیلی خوب بود ولی از وقتی فهمیدم اطلاعات میدزده دیگه ریمووش کردم. شما خودت چجوری میتونی تحملش کنی؟

با تشکر

خیلی مخلصیم
راستش من قدیمی های آنتی ویروس رو خیلی تست کردم
Norton , McAfee , Panda و ...
ولی از همه بهتر به نظر من همون McAfee هستش
البته جدیدا آنتی ویروس ها رو تست نکردم
ولی اکثرا همه Kaspersky رو از همه بیشتر قبول دارن
اگه نخواستی از مک آفی استفاده کنی به نظرم از Kaspersky استفاده کنی خیلی بهتره
من تستش کردم نسخه 5 رو البته
ولی به نظر من McAfee از هر لحاظ قویتر هست (نسخه 6 رو هنوز تست نکردم)
مشکل اینه که همه از نسخه Professional مک آفی استفاده میکنن درصورتی که نسخه Enterprise نسخه قویتریه و امکانات زیادی داره
ببین من 5 ساله از مک آفی استفاده میکنم و فقط یک بار ویروس Jeefo رو گرفتم
اونهم چون مک آفی رو خودم خاموش کردم
مک آفی مخصوصا نسخه 8.5 خیلی امکانات داره و واقعا قویه
اگه خواستی بگو لینک نسخه جدید رو بدم
مک آفی خوبیش اینه که (البته بقیه آنتی ویروس ها هم کم و بیش دارن) میشه تنظیمش کرد تا بسته به مقدار امنیت مورد نیازت از سیستم استفاده کنه
میتونی بگی فایل های فشرده رو بگرده یا نه
میتونی بگی مثلا اگه اسکن یه فایل بیشتر از 20 ثانیه طول کشید از اسکن اون فایل صرف نظر کنه
کلا خیل خوبه

متاسفانه من اینترنت دایل آپ دارم و نمیتونم خیلی نرم افزار ها رو تست کنم
مک آفی یه نسخه داره به نام McAfee Total Protection که واقعا کامله در زمینه امنیت ولی من خودم تستش نکردم

اما فایر وال
اصلا از McAfee راضی نیستم
یکمی باگ داره
به نظرم میشد بیشتر روش کار کنن
من تازه اون رو پاک کردم و دارم از Firewall plus از PC Tools استفاده میکنم
نرم افزار خوبه
کم حجم و سبک و راحت
به نظرم فعلا خوبه (البته از لحاظ امکانات اصلا به پای Zone alarm نمیرسه) ولی تو این زمینه خودم هم دنبال یه فایر وال خوب میگردم
Mcafee Desktop Firewall هم شنیدم خیلی خوبه و برای سرور ها استفاده میشه مثل نسخه Enterprise آنتی ویروس
اون رو هم باید تست کنم ببینم چطوریه

مک آفی دقیقا همینطوریه و فایل های آپ دیت رو باید دانلود کنی
ولی داره روز به روز حجمش زیاد میشه و الان دیگه هر آپدیت رو باید با حجم حدود 15 مگ بگیری

راستی کرک بابیلونت مال کیه؟
مال دوست خوبم Soda از بچه های آنریل مشکل چک کردن آنلاین رو از بین میبره و میتونی به بابیلون هم اجازه بدی به اینترنت وصل شه و از امکانات آن لاین این دیکشنری هم بهرمند شی

به هر حال هر کدوم رو خواستی بگو لینک بدم ;)
البته خودت هم تو این زمینه واردی، میدونم ;)

جان؟
آنتی ویروسش یا فایروال؟
شما کجا این مطلب رو شنیدی؟
من فکر نمیکنم اینطوری باشه چون مک آفی یکی از پرطرفدار ترین نرم افزار های امنیتی هست که بزرگترین شرکت ها ازش استفاده میکنن
باز هم اگه توضیح بدی خیلی خوب میشه

آخرین ویرایش:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=254&page=31
سلام دکتر

خیلی چاکریم

ببین من 5 ساله از مک آفی استفاده میکنم و فقط یک بار ویروس Jeefo رو گرفتم

این Jeefo ی لعنتی همه رو خیلی آزار داده . من خودم چند بار این ویروس رو گرفتم و یکبارش میخواستم خودکشی کنم ! کلی از فایل هایی که با دایل آپ دانلود کرده بودم خراب شدن و . . .
(اگه میخواید آنتی ویروس ِ مخصوص این ویروس که حجم خیلی کمی داره و portable هست رو آپلود کنم براتون)

از این ویروس لعنتی خاطره زیاد دارم ! (یه خاطره ی خفنی هم بابام داره از جیفو ! ) :)

اگه خواستی بگو لینک نسخه جدید رو بدم

من اینا رو اکثرا دارم. (تا پا نشدم بیام تهران آدرستو پی ام کن! :) )

اما فایر وال
اصلا از McAfee راضی نیستم
یکمی باگ داره
به نظرم میشد بیشتر روش کار کنن
من تازه اون رو پاک کردم و دارم از Firewall plus از PC Tools استفاده میکنم
نرم افزار خوبه
کم حجم و سبک و راحت
به نظرم فعلا خوبه (البته از لحاظ امکانات اصلا به پای Zone alarm نمیرسه) ولی تو این زمینه خودم هم دنبال یه فایر وال خوب میگردم

در مورد فایر وال بگم که یکی دیگه از مشکلاتی که باعث شد مک آفی رو پاک کنم باز همین بود . . .

میخواستم از zone alarm در کنار مک آفی استفاده کنم . ولی مک آفی این اجازه رو نمیداد ! :) و میگفت وقتی مک آفی نصبه حق نداری از این چرتو پرتا نصب کنی ! :biggrin1:

مک آفی دقیقا همینطوریه و فایل های آپ دیت رو باید دانلود کنی
ولی داره روز به روز حجمش زیاد میشه و الان دیگه هر آپدیت رو باید با حجم حدود 15 مگ بگیری

خوب یعنی مثلا وقتی یک آپدیت رو نصب میکنی ، به همه ی آپدیت های قبلی بی نیاز میشی دیگه ؟
پس یعنی یه آپدیت خودش آپدیت های قبلی رو هم داره.
درست نمیگم؟
اگه اینجوریه هیچ راهی نیست که فقط مواردی که توی آپدیت قبلی نبودن رو نصب کنه ؟

راستی کرک بابیلونت مال کیه؟
مال دوست خوبم Soda از بچه های آنریل مشکل چک کردن آنلاین رو از بین میبره و میتونی به بابیلون هم اجازه بدی به اینترنت وصل شه و از امکانات آن لاین این دیکشنری هم بهرمند شی

من بابیلون رو کرک نکردم و فقط از طریق enter licence فعالش میکنم. حالا این وقتی وصل میشه به نت ، و میبینه اون سریال قبلا رجیستر شده ، میفهمه نسخه ی ما تقلبیه و غیر فعال میشه .
ممنون میشم اگه کرک رو بذاری ( نسخه = 6.0.0 )

به هر حال هر کدوم رو خواستی بگو لینک بدم

نه. دست شما درد نکنه. من از مک آفی اینا رو دارم :

McAfee AntiSpyware 2.1.112
McAfee 2006
McAfee AVERT Stinger 3.0.2
McAfee QuickClean 6.0 2006
McAfee VirusScan Enterprise 8.0i
McAfee Firewall 2006
McAfee Internet Security Suite 8.0 2006

طبق فرمایش شما Enterprise رو نصب میکنم . در کنارش آخری رو هم داشته باشم بد نیست . نه ؟

البته خودت هم تو این زمینه واردی، میدونم

من که شاگرد شما هستم .

جان؟
آنتی ویروسش یا فایروال؟
شما کجا این مطلب رو شنیدی؟
من فکر نمیکنم اینطوری باشه چون مک آفی یکی از پرطرفدار ترین نرم افزار های امنیتی هست که بزرگترین شرکت ها ازش استفاده میکنن
باز هم اگه توضیح بدی خیلی خوب میشه

اگر اشتباه نکنم قدیم مدیما توی کلیک خوندم . دقیقا یادم نیست چی نوشته بود . ولی کلا این رو میگفت :

گفته بود نورتون و مک آفی که بزرگترین شرکت های آنتی ویروس سازی! هستن ، از محبوبیتشون سوءاستفاده میکنن و اطلاعات کاربران رو روی سرور های خودشون آپلود میکنن.
( در کل چیز جدیدی نیست. خیلی از نرم افزار های این کار رو میکنن . شاید شاخ در بیارید وقتی بفهمید Office هم اینکارو میکنه ! :) )

راستی من وقتی که مک آفی داشتم هم اصلا یادم نمیاد ازم پرسیده باشه که به فلان برنامه اجازه ی دسترسی به اینترنت میدی یا نه . . . .

===================================
ویرایش
نقل قول از پست بعدی :

سلام بر دکی و عوامل

به به مگه چیزی به نام انتی ویروس هم داریم . . والا من که یه 4 5 سالی میشه نصب نمیکنم . بجون خودم راس میگم
این ویروس ها گله ای میان میرن . اما سالی یه دفعه شایدم 2 دفعه نصب میکنم بعد عملیات پاک میکنم .
روش مصالمت آمیز در پیش گرفتم

راست میگه بنده خدا ! ویروس ها و میکروب ها و انگل ها و . . . با مهدی رفیقن ! :)

آخرین ویرایش:
سلام بر دکی و عوامل :biggrin1:

به به مگه چیزی به نام انتی ویروس هم داریم . :) . والا من که یه 4 5 سالی میشه نصب نمیکنم . بجون خودم راس میگم :biggrin1:
این ویروس ها گله ای میان میرن . اما سالی یه دفعه شایدم 2 دفعه نصب میکنم بعد عملیات پاک میکنم .
روش مصالمت آمیز در پیش گرفتم :biggrin1:

ویرایش فوری :

راست میگه بنده خدا ! ویروس ها و میکروب ها و انگل ها و . . . با مهدی رفیقن !

راس میگه من تایید میکنم . نمونش خود ش!! :biggrin1: .دکتر جان بازی سنتر آنتی انگل نداره ؟؟:biggrin1: :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or