عزیزم Lime Wireسلام.....
یه برنامه ی کم حجم میخواستم که برام ویدیو و کلیپ و MP3 سرچ کنه بعد بشه باش دانلود کرد....
مثل تو سرچش بزنی Elvis بره 2 ساعت بگرده و کلیپ یا لایو از Elvis پیدا کنه![]()
![]()
فقط تورنتی نباشه که خیلی ایراد داره...
یه چیز تو مابه های FaveZio ...
مرسی![]()
دكي من تركوندم اين قدر نسخه برام پيچيدي ... اينبار ميشه يه Emule برام رديف كني ؟
آخرين ورژن باشه بعدشم خواهشا" سريال نخواد ...
خيليم اردات داريما ...![]()
باشد که در Sabbath باشی با Ozzy.
http://www.download.com/JetAudio-Basic/3000-2167_4-10617379.htmlJet Audio رو میخوام, فقط یه جا باشه که Resume Support باشه.
مرسی.
یه نظر برو اینجامیگم بعد 5 ماه یادم اومد
برنامه درست و درمونی از . amv convertor .واسه mp4 player . سراغ ندارین 2 تا دارم اما خیلی سادن .
یه چیز دیگه همین جا بگم بهتره من 6 ماه پیش زحمت کشیدم فرمتش کردم حافظش از 2 گیگ شده 236 مگالانم کار میکنه اما دیگه 2 گیگ نمیشه چون ضمانت نامه نداره نمایندگی سونی قبول نمیکنه درستش کنم راه داره حافظش بر گرده ؟ :confused:
دکتر جان این دفعه دیگه با تیم عملیاتیت برس به دادم :biggrin1:
Disk clean up ش کن. یا فلش مموریت رو فرمت کن. اگه بعضی از فایلها توش مونده که پاک نمیشه از برنامه Unlocker استفاده کن
jetAudio نیاز به کرک نداره:biggrin1:مرسی ولی منظور با ماست و نوشابه بود! (بخونید با کرک و کیجن).
با لینکش که مشکل نداری؟:biggrin1:ضمنا نسخه Proرو هم لطف کنید.
به من هیچ ربطی نداره باید خودت باشی و پیداش کنی!!هر کدوم رو خواستی دانلود کن امین هم کرکش رو برات پیدا میکنه حتما (دستش درد نکنه)
برنامه درست و درمونی از . amv convertor .واسه mp4 player . سراغ ندارین 2 تا دارم اما خیلی سادن .
من سایتشو نگاه نکردمهمه این کارا رو کردم نشد
دکتر جون mp4 فرمت تصویری فکنم در حد دی وی دی ( البته جسارته) جدیده اما نه برای mp4 player . فرمت amv هستش که خیلی خوبه و اکثرا با این خونده میشن خودم خیلی گشتم نیافتمچیز درستو درمونی .نمیدونم با اینهمه برنامه چرا احد واسه این برنامه کمه . بازم دستت درد نکنه از تیم عملیا تیت هم تشکر میکنم :biggrin1:
دکی دیگه پیر شدهچشماش دیگه سو نداره . بمیرم واست دکی جون :biggrin1:
باز خوبه تیم عملیاتیش هنوز کار میکنه . امین این دومیه کار کرد .
بازم ممنون دکی جون :biggrin1: (چه ربطی به امین داشت )![]()