عزیزم Lime Wireسلام.....
یه برنامه ی کم حجم میخواستم که برام ویدیو و کلیپ و MP3 سرچ کنه بعد بشه باش دانلود کرد....
مثل تو سرچش بزنی Elvis بره 2 ساعت بگرده و کلیپ یا لایو از Elvis پیدا کنه
فقط تورنتی نباشه که خیلی ایراد داره...
یه چیز تو مابه های FaveZio ...
مرسی
دكي من تركوندم اين قدر نسخه برام پيچيدي ... اينبار ميشه يه Emule برام رديف كني ؟
آخرين ورژن باشه بعدشم خواهشا" سريال نخواد ...
خيليم اردات داريما ...
باشد که در Sabbath باشی با Ozzy.
http://www.download.com/JetAudio-Basic/3000-2167_4-10617379.htmlJet Audio رو میخوام, فقط یه جا باشه که Resume Support باشه.
مرسی.
یه نظر برو اینجامیگم بعد 5 ماه یادم اومد
برنامه درست و درمونی از . amv convertor .واسه mp4 player . سراغ ندارین 2 تا دارم اما خیلی سادن .
یه چیز دیگه همین جا بگم بهتره من 6 ماه پیش زحمت کشیدم فرمتش کردم حافظش از 2 گیگ شده 236 مگ الانم کار میکنه اما دیگه 2 گیگ نمیشه چون ضمانت نامه نداره نمایندگی سونی قبول نمیکنه درستش کنم راه داره حافظش بر گرده ؟ :confused:
دکتر جان این دفعه دیگه با تیم عملیاتیت برس به دادم :biggrin1:
Disk clean up ش کن. یا فلش مموریت رو فرمت کن. اگه بعضی از فایلها توش مونده که پاک نمیشه از برنامه Unlocker استفاده کن
jetAudio نیاز به کرک نداره:biggrin1:مرسی ولی منظور با ماست و نوشابه بود! (بخونید با کرک و کیجن).
با لینکش که مشکل نداری؟:biggrin1:ضمنا نسخه Proرو هم لطف کنید.
به من هیچ ربطی نداره باید خودت باشی و پیداش کنی!!هر کدوم رو خواستی دانلود کن امین هم کرکش رو برات پیدا میکنه حتما (دستش درد نکنه)
برنامه درست و درمونی از . amv convertor .واسه mp4 player . سراغ ندارین 2 تا دارم اما خیلی سادن .
من سایتشو نگاه نکردمهمه این کارا رو کردم نشد
دکتر جون mp4 فرمت تصویری فکنم در حد دی وی دی ( البته جسارته) جدیده اما نه برای mp4 player . فرمت amv هستش که خیلی خوبه و اکثرا با این خونده میشن خودم خیلی گشتم نیافتم چیز درستو درمونی .نمیدونم با اینهمه برنامه چرا احد واسه این برنامه کمه . بازم دستت درد نکنه از تیم عملیا تیت هم تشکر میکنم :biggrin1:
دکی دیگه پیر شده چشماش دیگه سو نداره . بمیرم واست دکی جون :biggrin1:
باز خوبه تیم عملیاتیش هنوز کار میکنه . امین این دومیه کار کرد .
بازم ممنون دکی جون :biggrin1: (چه ربطی به امین داشت )