درخواست نرم افزار هاي كاربردي

من در كمال شرمساري اين پست رو مي زنم . چون جايي كه آقا احمد عزيز و مهرپوياي خبره و امين گل حضور دارن ادب حكم مي كنه از نرم افزار چيزي نگم .

فقط خواستم اين نرم افزار رو معرفي كنم كه زحمتش رو ميلاد عزيزم تو cinenuts كشيده بود و چون من خيلي خيلي بهش احتياج داشتم گفتم اينجا بگذارم تا اگه كسي مثل من محتاجشه حتما" استفاده كنه .

Rapid down
1.8 MB

اين نرم افزار قابليت دانلود كردن فايل هاي رپيد رو داره , بدون استفاده از مرورگر و هم با استفاده از مرور گر . در يك كلام نرم افزار ساده و كارا .

.......................

مهر پويا جان من كه ديگه روم نميشه بگم " ممنون" . ديگه لغتي براي تشكر پيدا نمي كنم .

000200C0.gif

آقا من دنبال یه برنامه واسه تبدیل rm به Mp3 هستم.
اینو پیدا کردم, یا سریال/کرک همینو بدین, یا لطفا برنامه بهتر معرفی کنین.

به نظر برنامه خوبی میاد, ماله همون Xilisoftه که عشقه امینه.
سریالش رو میزارم, میدونم که جاش اینجا نیست!
Name: www.serials.ws
Serial: DECFC72B055A2D64EE74DAA8-3468-9C0C-B6C9

راستی جالیبیش این بود که تبدلات رو میتونه همزمان انجام بده. (کار شاقی نیست ولی خوب!)

آخرین ویرایش:
آقا من دنبال یه برنامه واسه تبدیل rm به Mp3 هستم.
اینو پیدا کردم, یا سریال/کرک همینو بدین, یا لطفا برنامه بهتر معرفی کنین.

به نظر برنامه خوبی میاد, ماله همون Xilisoftه که عشقه امینه.
سریالش رو میزارم, میدونم که جاش اینجا نیست!
Name: www.serials.ws
Serial: DECFC72B055A2D64EE74DAA8-3468-9C0C-B6C9

راستی جالیبیش این بود که تبدلات رو میتونه همزمان انجام بده. (کار شاقی نیست ولی خوب!)
سلام
پس خودت پیدا کردی دیگه؟:biggrin1:
کس نخارد پشت من جز انگشت من...:cheesygri
جدیدا با Xilisoftحال نمیکنم ولی اگه میگشتم لینک همین Xilisoft رو میدادم بهت بالاخره برنامه ی معروفیه..

سلام به گنده های این تاپیک:)
یه دیکشنری میخوام که بتونه جمله های اینگلیسی رو به فارسی ترجمه کنه برای کلمه نمیخوام جمله
جان من بیشتر از 20 مگ نباشه اگه همچین چیزی هست لینکشو بزارید هر چی دانلود کردم فقط کلمه رو ترجمه میکنه خیلی ممنون

پاک کردن وتمیز کردن رجیستری

mr300000000000000000000000000000000000

شرمنده اگه یه ذره دیر جوابت رو دادم

mer3000000000000000000000000000000000000

Last edited by a moderator:
سلام به گنده های این تاپیک:)
یه دیکشنری میخوام که بتونه جمله های اینگلیسی رو به فارسی ترجمه کنه برای کلمه نمیخوام جمله
جان من بیشتر از 20 مگ نباشه اگه همچین چیزی هست لینکشو بزارید هر چی دانلود کردم فقط کلمه رو ترجمه میکنه خیلی ممنون

http://www.p30download.com/archives...padideh_full_text_english_persian_translator/

;)

0day جان! برنامه Rapiddown که گذاشتی کار کرد و دانلود میکنه, مشکلش اینه که فایلایی که میگیره رو نمیشه باز کرد, مثلا من 2تا RAR مختلف گرفتم باهاش ولی WinRAR میگه فایلا خراب هستن درحالیکه با Browser که دانلود کردم, درست بودن.
روم به دیوار, اشکال از کرک شما که نیست؟

0day جان! برنامه Rapiddown که گذاشتی کار کرد و دانلود میکنه, مشکلش اینه که فایلایی که میگیره رو نمیشه باز کرد, مثلا من 2تا RAR مختلف گرفتم باهاش ولی WinRAR میگه فایلا خراب هستن درحالیکه با Browser که دانلود کردم, درست بودن.
روم به دیوار, اشکال از کرک شما که نیست؟
برنامه Fake هست و اصلا ازش استفاده نکن
من کرکم فقط یه روز روی اینترنت بود ولی روی حداقل 2 تا E-mail دارم
این برنامه کلا بدرد نمیخوره و فقط روی سیستم شما دزدی اطلاعات میکنه
با تشکر - 0DAY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or