Wrath OF Joker
کاربر سایت
خوب کسی که منو تحویل نگرفت بذار خودم خودمو تحویل بگیرمدوستان عزیز لطف کنید یه win xp به همراه آخرین سرویس پک و آخرین آپدیت ها و رجیستر شده باشه لینک بدید (فقط یه چیز باشه ارجینال و اصلا دست کاری نشده باشه)
سپاسگزارم!
دوست عزیز پس اینهمه آدم که وقت میزارن زیرنویس ترجمه می کنن اسکولن:biggrin1:یه نرم افزاری می خواستم که زیر نویس فیلم که انگلیسی است به فارسی تبدیل کنه
خوب فکر نکنم بشه سر ساعت خاصی بشه تنظیم کرد که آنلاین بشه ولی برای دانلود میتونی با idm اینکارو بکنی و لیست دانلوداتو درست کنی وبعد یه ساعتی تنظیم کنی اونوقت خودش از اون ساعت شروع به دانلود میکنه تا یه ساعتی که خودت تنظیم کنی یا بذاری که بعدش shut down بشه کامپیوتر ! ولی خو بدیش اینه که نمیشه اینطوری از رپید و امسال اون دانلود کنی!دوست عزیز پس اینهمه آدم که وقت میزارن زیرنویس ترجمه می کنن اسکولن:biggrin1:
اگه چنین برنامه ای بود خوب مرض نداشتن که بیان وقت بزارن بشینن زیرنویس ترجمه کنن.
یه نرم افزار می خواستم که بتونم شبا راحت بخوابم!چرا؟ چون باید تا 3 بیدار بمونم دانلود هامو از 3 به بعد انجام بدم.برای همین یه نرم افزار لطف کنید که بشه ساعت رو تنظیم کرد و خودش با دادن یوزر پسورد سرساعت آنلاین بشه و ما یه شب راحت سرمون رو بزاریم زمین بخوابیم:biggrin1:
درودیه نرم افزار می خواستم که بتونم شبا راحت بخوابم!چرا؟ چون باید تا 3 بیدار بمونم دانلود هامو از 3 به بعد انجام بدم.برای همین یه نرم افزار لطف کنید که بشه ساعت رو تنظیم کرد و خودش با دادن یوزر پسورد سرساعت آنلاین بشه و ما یه شب راحت سرمون رو بزاریم زمین بخوابیم:biggrin1:
درودخوب فکر نکنم بشه سر ساعت خاصی بشه تنظیم کرد که آنلاین بشه ولی برای دانلود میتونی با idm اینکارو بکنی و لیست دانلوداتو درست کنی وبعد یه ساعتی تنظیم کنی اونوقت خودش از اون ساعت شروع به دانلود میکنه تا یه ساعتی که خودت تنظیم کنی یا بذاری که بعدش shut down بشه کامپیوتر ! ولی خو بدیش اینه که نمیشه اینطوری از رپید و امسال اون دانلود کنی!
روشن فک نکنم بتونن ولی میتونن کامپیوترو خاموش بکنن وقتی کارشون تموم شد یا به ساعت خاصّی رسیدن.خوب پس مشکل می مونه روشن کردن! که می تونی رشن بذاری یا از نرم افزار استفاده کنی که من هرکدومو تست کردم هیچ کدوم کار ندادن!
بعضی از مادربورد ها امکاناتی مثل Wake on Lan و Wake on modem رو دارن.خوب پس مشکل می مونه روشن کردن! که می تونی رشن بذاری یا از نرم افزار استفاده کنی که من هرکدومو تست کردم هیچ کدوم کار ندادن!
دروددست همه بچه های گلی که به ندای ما پاسخ دادن درد نکنه:biggrin1:
فکر کنم فلش گت هم چنین خاصیتی رو داشته باشه درسته؟که بشه کانکشنت رو مشخص کنی و سر ساعت کانکت بشه و دانلود رو شروع کنه.
بعد IDM یا فلش گت یه مشکلی دارن که من باهاشون کار نمی کنم اونم اینه که مثلا شما یه عالمه فایل نصف کاره دانلود دارید و بعدش ویندوزتون می پره.اون موقع هیچ کدون از اون فایل ها رو نمی تونید توی ویندوز جدیدتون ادامه بدید و دانلود کنید ولی برنامه ای که من باهاش کار می کنم مس دانلودر یه فایل بهت می ده می تونی یه سال دیگه ادامه دانلودت رو انجام بدی.فلش گت هم فایل می ده ولی همش الکیه و توی یه وین دیگه کار نمی کنه.