درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان عزیز لطف کنید یه win xp به همراه آخرین سرویس پک و آخرین آپدیت ها و رجیستر شده باشه لینک بدید (فقط یه چیز باشه ارجینال و اصلا دست کاری نشده باشه)
سپاسگزارم!
خوب کسی که منو تحویل نگرفت :دی بذار خودم خودمو تحویل بگیرم
از اینجا میتونید دانلود کنید البته من هنوز خودم نصب نکردم

یه نرم افزاری می خواستم که زیر نویس فیلم که انگلیسی است به فارسی تبدیل کنه
دوست عزیز پس اینهمه آدم که وقت میزارن زیرنویس ترجمه می کنن اسکولن:biggrin1:
اگه چنین برنامه ای بود خوب مرض نداشتن که بیان وقت بزارن بشینن زیرنویس ترجمه کنن.

یه نرم افزار می خواستم که بتونم شبا راحت بخوابم!چرا؟ چون باید تا 3 بیدار بمونم دانلود هامو از 3 به بعد انجام بدم.برای همین یه نرم افزار لطف کنید که بشه ساعت رو تنظیم کرد و خودش با دادن یوزر پسورد سرساعت آنلاین بشه و ما یه شب راحت سرمون رو بزاریم زمین بخوابیم:biggrin1:

دوست عزیز پس اینهمه آدم که وقت میزارن زیرنویس ترجمه می کنن اسکولن:biggrin1:
اگه چنین برنامه ای بود خوب مرض نداشتن که بیان وقت بزارن بشینن زیرنویس ترجمه کنن.

یه نرم افزار می خواستم که بتونم شبا راحت بخوابم!چرا؟ چون باید تا 3 بیدار بمونم دانلود هامو از 3 به بعد انجام بدم.برای همین یه نرم افزار لطف کنید که بشه ساعت رو تنظیم کرد و خودش با دادن یوزر پسورد سرساعت آنلاین بشه و ما یه شب راحت سرمون رو بزاریم زمین بخوابیم:biggrin1:
خوب فکر نکنم بشه سر ساعت خاصی بشه تنظیم کرد که آنلاین بشه ولی برای دانلود میتونی با idm اینکارو بکنی و لیست دانلوداتو درست کنی وبعد یه ساعتی تنظیم کنی اونوقت خودش از اون ساعت شروع به دانلود میکنه تا یه ساعتی که خودت تنظیم کنی یا بذاری که بعدش shut down بشه کامپیوتر ! ولی خو بدیش اینه که نمیشه اینطوری از رپید و امسال اون دانلود کنی!

درود
می تونید تنظیمات اینترنتو طوری بذارید که خودش همیشه وصل باشه. بعدشم با نرم افزار کامپیوتر رو مثلا ساعت 2:25 روشن کنید. بعدش IDM رو روی 2:30 تنظیم کنید که شروع کنه به دانلود تا ساعت 7 مثلا و بعدش خاموشش کنه! فک کنم بیدار شی سنگین تره:دی
خوب فکر نکنم بشه سر ساعت خاصی بشه تنظیم کرد که آنلاین بشه ولی برای دانلود میتونی با idm اینکارو بکنی و لیست دانلوداتو درست کنی وبعد یه ساعتی تنظیم کنی اونوقت خودش از اون ساعت شروع به دانلود میکنه تا یه ساعتی که خودت تنظیم کنی یا بذاری که بعدش shut down بشه کامپیوتر ! ولی خو بدیش اینه که نمیشه اینطوری از رپید و امسال اون دانلود کنی!
درود
نمی دونم چرا هیچکس از رپیدباز استفاده نمی کنه! 3 تومن 6گیگ 5تومن16 گیگ و همینطور به بالا! خیلی ارزونه سرعتشم عالیه.

خوب پس مشکل می مونه روشن کردن! که می تونی رشن بذاری یا از نرم افزار استفاده کنی که من هرکدومو تست کردم هیچ کدوم کار ندادن!
روشن فک نکنم بتونن ولی میتونن کامپیوترو خاموش بکنن وقتی کارشون تموم شد یا به ساعت خاصّی رسیدن.

خوب پس مشکل می مونه روشن کردن! که می تونی رشن بذاری یا از نرم افزار استفاده کنی که من هرکدومو تست کردم هیچ کدوم کار ندادن!
بعضی از مادربورد ها امکاناتی مثل Wake on Lan و Wake on modem رو دارن.
میتونید ساعت 3 صبح یه زنگ به کامپیوتر بزنید و روشنش کنید :دی
همچنین برای مودم گزینه ای هست به نام Allow this device to bring the computer out of standby برای مواقعی که سیستم رو خاموش نکردید و اسنتد بای هست :دی
(جدا از شوخی، من که نتونستم اما شنیدم که میشه)

البته یه گزینه ای هم هست که برای قطع برق استفاده میشه که میپرسه بعد از قطع برق سیستم به حالت قبلی برگرده(اگه روشن بوده روشن شه و اگه خاموش بوده خاموش بمونه)، روشن شه یا خاموش بمونه.
دو تا سیم سر لخت بزنید به پریز و بکشید تا رختخواب، ساعت یک یا دو این دو تا سیم رو بزنید به هم که فیوز برق رو قطع کنه(بپایید خودتون رو با سیم ها اتصال ندید :دی) ساعت 3-4 یکی از اعضا خانواده از خواب بیدار میشه و میره فیوز رو وصل میکنه و کامپیوتر روشن میشه و شروع به دانلود میکنه :laughing::laughing::laughing::laughing:

همون سیستم رو روشن بذارید، IDM بعد از دانلود کردن فایل ها و اتمام صف یا رسیدن به ساعت خاصی دانلود رو متوقف میکنه و اگه بخواید IDM رو میبنده یا سیستم رو خاموش میکنه.

دست همه بچه های گلی که به ندای ما پاسخ دادن درد نکنه:biggrin1:
فکر کنم فلش گت هم چنین خاصیتی رو داشته باشه درسته؟که بشه کانکشنت رو مشخص کنی و سر ساعت کانکت بشه و دانلود رو شروع کنه.
بعد IDM یا فلش گت یه مشکلی دارن که من باهاشون کار نمی کنم اونم اینه که مثلا شما یه عالمه فایل نصف کاره دانلود دارید و بعدش ویندوزتون می پره.اون موقع هیچ کدون از اون فایل ها رو نمی تونید توی ویندوز جدیدتون ادامه بدید و دانلود کنید ولی برنامه ای که من باهاش کار می کنم مس دانلودر یه فایل بهت می ده می تونی یه سال دیگه ادامه دانلودت رو انجام بدی.فلش گت هم فایل می ده ولی همش الکیه و توی یه وین دیگه کار نمی کنه.

دست همه بچه های گلی که به ندای ما پاسخ دادن درد نکنه:biggrin1:
فکر کنم فلش گت هم چنین خاصیتی رو داشته باشه درسته؟که بشه کانکشنت رو مشخص کنی و سر ساعت کانکت بشه و دانلود رو شروع کنه.
بعد IDM یا فلش گت یه مشکلی دارن که من باهاشون کار نمی کنم اونم اینه که مثلا شما یه عالمه فایل نصف کاره دانلود دارید و بعدش ویندوزتون می پره.اون موقع هیچ کدون از اون فایل ها رو نمی تونید توی ویندوز جدیدتون ادامه بدید و دانلود کنید ولی برنامه ای که من باهاش کار می کنم مس دانلودر یه فایل بهت می ده می تونی یه سال دیگه ادامه دانلودت رو انجام بدی.فلش گت هم فایل می ده ولی همش الکیه و توی یه وین دیگه کار نمی کنه.
درود
والا! مگه ویندوز خرگوشه که بپره؟!!:دی اون مشکل IDM نیست که ویندوزتون می پره!:دی

اون مشکل حل شد!
ولی یه سریال یا کی جن برای Mass Downloader 3.7 می خواستم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.

درود
والا! مگه ویندوز خرگوشه که بپره؟!! اون مشکل IDM نیست که ویندوزتون می پره!
دوست عزیز من منظورم چیز دیگه ای بود پست رو درست بخون می فهمی

يك برنامه براي ميكس ميخوام
برنامه آسون و كم حجم
و اينكه قصد اصليم اينه كه عكسها رو پشت سر هم قرار بدم و يك موزيك هم روشون بذارم
تشكر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or