test84
کاربر سایت
برای قرار دادن "عکسها" پشت سر هم, از همین windows movie maker هم میتونی استفاده کنی.يك برنامه براي ميكس ميخوام
برنامه آسون و كم حجم
و اينكه قصد اصليم اينه كه كسها رو پشت سر هم قرار بدم و يك موزيك هم روشون بذارم
تشكر
برای قرار دادن "عکسها" پشت سر هم, از همین windows movie maker هم میتونی استفاده کنی.يك برنامه براي ميكس ميخوام
برنامه آسون و كم حجم
و اينكه قصد اصليم اينه كه كسها رو پشت سر هم قرار بدم و يك موزيك هم روشون بذارم
تشكر
گشتم نبود نگرد نیست (همون مورد دوم) چون اصلا امکانش نیست به این دلیل که سیستم که خاموشه هیچ چیزی به جز باتری فعال نیست که بخواد سیستمو روشن کنه!سلام دوستان
من برنامه اي مي خوام كه بتونم با استفاده ازش هر روز در يك ساعن معين سيستم رو خاموش و در يك ساعت معين ديگه روشنش كنم
براي قسمت اول برنامه ي جداگانه دارم اما قسمت دوم...
ممنون
گشتم نبود نگرد نیست (همون مورد دوم) چون اصلا امکانش نیست به این دلیل که سیستم که خاموشه هیچ چیزی به جز باتری فعال نیست که بخواد سیستمو روشن کنه!
درودسلام دوستان
من برنامه اي مي خوام كه بتونم با استفاده ازش هر روز در يك ساعن معين سيستم رو خاموش و در يك ساعت معين ديگه روشنش كنم
براي قسمت اول برنامه ي جداگانه دارم اما قسمت دوم...
ممنون
درودیه نوع فایل فشرده هستش با پسوند 001 ,002 , 003 این نوع فایل هارو با چه برنامه ار حالت فشرده خارج کنم؟؟؟
درودیه نوع فایل فشرده هستش با پسوند 001 ,002 , 003 این نوع فایل هارو با چه برنامه ار حالت فشرده خارج کنم؟؟؟
سلام اگه میشه لینک یک نسخه کامل و سالم KM player رو بدیم:smile:
خودم یه نسخه دانلود کردم وقتی باش یه چیزی پخش میکنم دیگه stop play ایناش کار نمی کنه:d
مقسی ممنون