درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام به نرم افزار بدید که مثل بچه ی آدم بشه روی فیلم انیمیشن صداگذاری کرد.....
الان چند وقته دو تا انیمیشن ساختم نمیتونم روشون صداگذاری کنم .. مثلا افکت و اینا هم خودش داشته باشه. حالا نداشت هم مساله ای نیست فقط بشه درست رو فیلم صداگذاری کرد.
ممنون
.

سلام به نرم افزار بدید که مثل بچه ی آدم بشه روی فیلم انیمیشن صداگذاری کرد.....
الان چند وقته دو تا انیمیشن ساختم نمیتونم روشون صداگذاری کنم .. مثلا افکت و اینا هم خودش داشته باشه. حالا نداشت هم مساله ای نیست فقط بشه درست رو فیلم صداگذاری کرد.
ممنون
.
Sony Vegas مثله اینکه چیز جالبیه.
نشد برو Adobe Premier.

سلام اگه میشه یه نرم افزار خوب برای قفل گذاری روی dvd معرفی کنید که قابل رایت و کپی نشه
=========================
یه نرم افزار خوب هم برای ساختن جعبه سی دی اگه میشه معرفی کنید از اینا که خروجیشون رو میشه داد برای چاپخونه تا چاپ کنن
نه از اینا که فقط عکس میدن تا تو سایتت بزاری

بابا supermEhr, ما دیگه شما رو نشناسیم باید بریم ایکس بوکس بازی کونیم!

بگذریم ...
(منو یاده قدیمای BC میندازی)
من همچنان بهت پیشنهاده Visual Studio رو دارم, باز اگه نخواستی حرف منه پیر مرده ابله رو گوش بدی, من سیدی اون کتاب رو دارم, برات رایت میکنم. ولی لینکش هست رو نت.

چی Express داره که Professional نداره عمو جون؟

اون Visual Studioرو نصب کن, باهاش دست و پنجه نرم کن, بالاخره باید با همون کار کنی دیر یا زود.

همه جوره در خدمتیم, از سوال جوابه ++C تا تکثیر و توزیع دیسک های نا مربوط.
در اصل Pro یه چیزایی داره که Express نداره.
من همینجوریشم شروع کردم توی فهم مفاهیم و توابع پایه‌ی C++ و استفاده از نسخه‌ی Express مشکل دارم! دیگه برم Pro هیچی دیگه!!
هان راستی رفتم Visual Studio Express رو از این بانک نرم افزارها خریدم. (این همینجوریشم برای کامپایل یه برنامه‌ی Sample باید 30 تا مرحله طی کنه!! قاطی میکنم خو... Pro میگرفتم چی میشد!!)
ممنون!

سلام
بچه ها شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم چون نمیدونستم کجا بپرسم.
آقا نرم افزار و یا راهی به صورت دستی وجود داره که History مرور گر های فایر فاکگس و یا IE 8 رو بست؟ یعنی دیگه نشه History رو پاک کرد؟
یا علی مدد

من ورژن 10 beta 3 دانلود کردم ولی گزينه توربو نميبينم
گوشه‌ی پایین سمت چپ در خدمتتون هست!
این لینک اپرا
http://www.filehippo.com/download_opera
اپرا توربو خوبه اما عیبش اینه کهیفیت عکس های توی صفحه کم میشه
خب خاصیت توربو همینه. تا وقتی دانلود نکنی عکس رو کیفیتش رو واسه لودسریعتر پایین میاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or