درخواست نرم افزار هاي كاربردي

با سلام.. مي شه آخرين نسخه msn messenger رو بزاريد؟
البته من يه نسخه قديميشو دارم ولي وقتي مي خوام آنلاين بشم مي نويسه به خاطر قديمي بودن ورود امكان پذير نيست...هر كاري هم مي كنم نمي تونم قسمت اپديتش رو پيدا كنم

آقا سلام!
این برنامه:
Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition
فقط نکته اش اینجاست که برنامه مجانیه ولی توی سایت مایکروسافت به صورت 2 مگ اینستالر هستش و حدود 90 مگ دیگه رو باید دانلود کنه من نمیتونم باید از جای دیگه دانلود کنم.
خب. کسی لینک اینستالر کاملش رو میتونه بده؟؟
ممنون.
پ.ن.: اگر احیانا لینکی واسه دانلود CD همراه کتاب Deitel & Deitel How to program with C++ sixth Edition پیدا کردین هم به کار میاد چون این برنامه رو توش داره.
به هرحال ممنون.

آقا سلام!
این برنامه:
فقط نکته اش اینجاست که برنامه مجانیه ولی توی سایت مایکروسافت به صورت 2 مگ اینستالر هستش و حدود 90 مگ دیگه رو باید دانلود کنه من نمیتونم باید از جای دیگه دانلود کنم.
ممنون.
پ.ن.: اگر احیانا لینکی واسه دانلود CD همراه کتاب Deitel & Deitel How to program with C++ sixth Edition پیدا کردین هم به کار میاد چون این برنامه رو توش داره.
به هرحال ممنون.
مهرپویا, تو سایت خوده Deitel رفتی؟ cd رو میشه از سایتش گرفت.

اگه اهله Piracy باشی, میتونی Visual Studio 2008 هم بخری.

مهرپویا شدم دیگه؟؟!!
نه ضمنا. لینک درست و درمونی توش پیدا نکردم...
دارم. من زیر حد مبتدیم واسم جواب نمیده. یه سری چیزا هست توی نسخه اکسپرس که تو نسخه‌ی معمولی نیست دیگه! وسه ما مبتدی ها!!

آخرین ویرایش:
بابا supermEhr, ما دیگه شما رو نشناسیم باید بریم ایکس بوکس بازی کونیم!

بگذریم ...
(منو یاده قدیمای BC میندازی)
من همچنان بهت پیشنهاده Visual Studio رو دارم, باز اگه نخواستی حرف منه پیر مرده ابله رو گوش بدی, من سیدی اون کتاب رو دارم, برات رایت میکنم. ولی لینکش هست رو نت.

چی Express داره که Professional نداره عمو جون؟

اون Visual Studioرو نصب کن, باهاش دست و پنجه نرم کن, بالاخره باید با همون کار کنی دیر یا زود.

همه جوره در خدمتیم, از سوال جوابه ++C تا تکثیر و توزیع دیسک های نا مربوط.

آقا سلام!
این برنامه:
ممنون.
به هرحال ممنون.

سلام
راستش من یکم سرچ کردم، جز نسخه تورنت که 64 مگ حجم داره و نسخه Visual Studio Express Edition که نزدیک 900 مگ حجم داره چیز دیگه ای پیدا نکردم.

مهرپویا, تو سایت خوده Deitel رفتی؟ cd رو میشه از سایتش گرفت.

اگه اهله Piracy باشی, میتونی Visual Studio 2008 هم بخری.
این الان جواب اون کامنت بود دیگه :دی :دی

با سلام من برای دانلود ویدئو کلیپ هایی که می خواستم از برنامه video get استفاده می کردم که برنامه خیلی خوبیه اما چند وقته ویدئو های بعضی از سایت ها رو نمی تونه دانلود کنه لطفا یه برنامه تو همین مایه و قویتر بدین
با تشکر

سلام دوستان
لينک دانلود جاوا ميخواستم سايتش خرابه
راپيد هم نباشه
اونی که حجمش زياده يکی ديگه هم داره حجمش کمه حدود 15 مگ بدرد نميخوره
ویندوز 7 نسخه 64 بیتی
بی زحمت لینک مستقیم
يه چای و قليون هم روش ميخوای:laughing::biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن