درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام

من هر چند وقت یه بار خورده ریز هایی که روی هاردم از اینور اونور جمع میشه و زیاد لازمشون ندارم (ولی میخوامشون ) رو روی DVD رایت میکنم .
بعد الان تعداد این DVD ها خیلی زیاد شده و وقتی به یه چیزی احتیاج پیدا میکنم باید کلی DVD رو بگردم.

یه نرم افزاری میخوام که بتونه مثلا محتوای DVD ها رو بصورت درختی فهرست و ذخیره کنه ، مثله همون explorer ـه ویندوز بشه توی فولدر ها و فایل ها گشت و گذار کرد و چیزی که میخوایم رو پیدا کنیم.
اطلاعاتی که میخوام فهرست کنه هم شامل فایل ها و پوشه ها با همون ساختار درختی شون ، اطلاعات فایل ها مثل حجم و پسوند و اسم! و مثلا اگه آهنگ بود آرتیست و بیت ریت و اینا ، و اگه بتونه از عکس ها هم یه thumbnail نگه داره دیگه خیلی محشر میشه ! :دی

چنین نرم افزاری هست ؟!

با تشکر

دوستان مجموعه فونت فارسی مکه Zar و Bzar توش باشه رو میتونید بذارید واسم؟؟؟
درود
این 43 تا فونت فارسی زیاد استفاده میشن، Zar اینا هم داخلش هست:
دریافت ا 1.2 مگ
سلام

من هر چند وقت یه بار خورده ریز هایی که روی هاردم از اینور اونور جمع میشه و زیاد لازمشون ندارم (ولی میخوامشون ) رو روی DVD رایت میکنم .
بعد الان تعداد این DVD ها خیلی زیاد شده و وقتی به یه چیزی احتیاج پیدا میکنم باید کلی DVD رو بگردم.

یه نرم افزاری میخوام که بتونه مثلا محتوای DVD ها رو بصورت درختی فهرست و ذخیره کنه ، مثله همون explorer ـه ویندوز بشه توی فولدر ها و فایل ها گشت و گذار کرد و چیزی که میخوایم رو پیدا کنیم.
اطلاعاتی که میخوام فهرست کنه هم شامل فایل ها و پوشه ها با همون ساختار درختی شون ، اطلاعات فایل ها مثل حجم و پسوند و اسم! و مثلا اگه آهنگ بود آرتیست و بیت ریت و اینا ، و اگه بتونه از عکس ها هم یه thumbnail نگه داره دیگه خیلی محشر میشه !

چنین نرم افزاری هست ؟!
نرم افزار Visual CD 4.2 رو تست کردی ؟
دریافت
سلام
یک نرم افزار میخواهم که MKV و DivX را پخش کنه.
ممنون
نرم افزار K-Lite Codec Pack کارت رو راه میندازه ;)
K-Lite Codec Pack 5.00

سلام
نرم افزار Visual CD 4.2 رو تست کردی ؟
دریافت
خیلی ممنون عجب چیزه نازی بود ! از کجا چنین چیزی پیدا کردی ؟! دقیقا همون چیزی بود که میخواستم؛ و حتی بیشتر ! (از ویدئو هم تامبنیل نگه میداره! )
خیلی خوب بود.
فقط خیلی طولش میده (یه dvd که بیشترش عکس بود رو دادم index بسازه ازش ، حدود 45 دقیقه طول کشید.)
برای همین پیشنهاد میکنم اگر کسی خواست استفاده کنه اول از DVD یه ایمیج با یه برنامه ی دیگه بگیره ، و بذارتش توی درایو مجازی ، بعد از روی اون index تهیه کنه.
اینجوری به DVD ROM و البته خوده DVD کمتر فشار میاد (بجای اینکه رام 45 دقیقه روی دیسک کار کنه ، 10 دقیقه کار میکنه (برای ایمیج گرفتن) )

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or