درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام

Windows Media Player
برو توی تنظیماتش توی قسمت Rip
اونجا نوع فایل خروجی رو MP3 و کیفیتش رو هم هر چی دوست داری بزار (توصیه ی من 320 هستش)
بعد از تنظیمات خارج شو و برو به بخش Rip
از اینجا می تونی هر Track ی رو که دوست داری Rip کنی به MP3 ;)
سلام
ميشه يه كم شمرده تر بگي
بعد اينكه به قسمت tools\rip music برم اونجا يه فرمت هست كه رو mp3 بايد بزارمش بعد يه location هم اون بالا هست
بايد اهنگ هارو اونجا بريزم؟
بعد اون قسمت rip اصله كاريه رو كه گفتي كجاست؟
خيلي ممنون

سلام
ميشه يه كم شمرده تر بگي
بعد اينكه به قسمت tools\rip music برم اونجا يه فرمت هست كه رو mp3 بايد بزارمش بعد يه location هم اون بالا هست
بايد اهنگ هارو اونجا بريزم؟
بعد اون قسمت rip اصله كاريه رو كه گفتي كجاست؟
خيلي ممنون

سلام

خیلی شمرده گفتم مراحل رو
حالا دوباره

اون Location جایی هستش که آهنگ ها پس از Rip شدن و تبدیل شدن به MP3، به اونجا منتقل میشن ... (در حقیقت اونجا آدرس Directory یی هستش که شما بعنوان Media Liberary به Media Player ت می شناسونیش)
توی همونجاها یه Slide Bar هم هستش که برا Audio Quality ـه که بهتره بزاریش رو 320kbs

حالا با توجه به ورژن Media Player ت:
اگر 9 ـه سمت چپ صفحه ی اصلی و اگر 10 و یا 11 ست بالای صفحه ی اصلی گزینه های متفاوتی مثل Library، یا Now Playing و ... هستش که همونجا منوی Rip هم موجوده ...
وارد قسمت Rip شو و داریو مربوطه رو انتخاب کن
بعد Track های مورد نظرت رو انتخاب کن (جلوی Track مربوطه باید تیک بزاری) و Rip شون کن
همینجا می تونی مشخصات آهنگ و آلبوم و خواننده و ... رو هم برا موزیک مربوطه وارد کنی
اگر هم موزیک مربوط به خواننده های خارجی هستش و یا از خواننده ها و نوازنده های ایرانی معروف مثل استاد شجریان، استاد یاحقی یا بیژن مرتضوی و چند نفر دیگه ست، می تونی از طریق خود میدیاپلیر براشون اطلاعات رو کامل کنی (خیلی راحا برات اطلاعات کامل آلبوم ها رو پیدا می کنه) ... ;)

در کل باید با میدیا پیلر یکم ور بری تا اصولش بیاد دستت
اونوقته که دیگه سراغ هیچ پلیر دیگه ای نمی ری برا پخش موزیک و خیلی موارد حتی برای فیلم (مگر Power DVD برای DVD، یا BSplayer برای فابل های DivX و AVI و همچنین Quick Time برای برخی موارد خاص)

سلام

خیلی شمرده گفتم مراحل رو
حالا دوباره

اون Location جایی هستش که آهنگ ها پس از Rip شدن و تبدیل شدن به MP3، به اونجا منتقل میشن ... (در حقیقت اونجا آدرس Directory یی هستش که شما بعنوان Media Liberary به Media Player ت می شناسونیش)
توی همونجاها یه Slide Bar هم هستش که برا Audio Quality ـه که بهتره بزاریش رو 320kbs

حالا با توجه به ورژن Media Player ت:
اگر 9 ـه سمت چپ صفحه ی اصلی و اگر 10 و یا 11 ست بالای صفحه ی اصلی گزینه های متفاوتی مثل Library، یا Now Playing و ... هستش که همونجا منوی Rip هم موجوده ...
وارد قسمت Rip شو و داریو مربوطه رو انتخاب کن
بعد Track های مورد نظرت رو انتخاب کن (جلوی Track مربوطه باید تیک بزاری) و Rip شون کن
همینجا می تونی مشخصات آهنگ و آلبوم و خواننده و ... رو هم برا موزیک مربوطه وارد کنی
اگر هم موزیک مربوط به خواننده های خارجی هستش و یا از خواننده ها و نوازنده های ایرانی معروف مثل استاد شجریان، استاد یاحقی یا بیژن مرتضوی و چند نفر دیگه ست، می تونی از طریق خود میدیاپلیر براشون اطلاعات رو کامل کنی (خیلی راحا برات اطلاعات کامل آلبوم ها رو پیدا می کنه) ... ;)

در کل باید با میدیا پیلر یکم ور بری تا اصولش بیاد دستت
اونوقته که دیگه سراغ هیچ پلیر دیگه ای نمی ری برا پخش موزیک و خیلی موارد حتی برای فیلم (مگر Power DVD برای DVD، یا BSplayer برای فابل های DivX و AVI و همچنین Quick Time برای برخی موارد خاص)

خيلي ممنون
دستت درد نكنه تو مخمصه اي گير كرده بودم كه نگو ...
يه سوالي برام پيش اومده
تا اونجايي كه من فهميدم فقط از روي cd ميشه فايل هارو به mp3 تبديل كرد
حالا اگه من بخوام يه فايلي كه روي هاردمه و فرمتش هم amr هست رو به mp3 تبديل كنم با media player ميشه يا بايد با برنامه ديگه اين كار رو كنم؟

سلام دوستان .
من يه نرم افزاري براي ارسال فكس از pc دارم به نام snappy fax ولي كار باهاش رو بلد نيستم كسي از دوستان مي تونه مقداري راهنمايي كنه ؟

ميشه بگيد كه براي دريافت فكس ,سيستم بايد هميشه روشن باشه ؟ يا در حالت Stand by هم ميشه ؟

پيشاپيش ممنون .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .
من يه نرم افزاري براي ارسال فكس از pc دارم به نام snappy fax ولي كار باهاش رو بلد نيستم كسي از دوستان مي تونه مقداري راهنمايي كنه ؟

ميشه بگيد كه براي دريافت فكس ,سيستم بايد هميشه روشن باشه ؟ يا در حالت Stand by هم ميشه ؟

پيشاپيش ممنون .
بهتره از این نرم افزار استفاده کنی که کارش واقعآ حرف نداره حجمشم به شدت کمه!
دريافت نرم افزار
_____
توضیحات نرم افزار:
با استفاده از اين برنامه مي توانيد کامپيوتر را تبديل به يک فکس کامل کنيد. با نصب و اجراي برنامه تصويري دقيقا شبيه به يک دستگاه فکس در مقابل شما وارد ظاهر مي شود و مي توانيد با آن دقيقا مانند يک دستگاه فکس معمولي کار کنيد. اين برنامه توانايي دريافت و ارسال فکس را دارد. شما بايد براي ارسال فکس محتواي ارسالي مورد نظر خود را در برنامه مورد نظر خود Print‌ کنيد تا براي پرينتر اين برنامه ارسال شده و فکس انجام شود. ظاهرا اين برنامه يک خاصيت دريافت پيام را نيز دارد و از Caller ID هم پشتيباني مي کند. شما با استفاده از اين برنامه مي توانيد فکسهاي رنگي دريافت و ارسال کنيد. البته اگر طرف مقابل امکان انجام چنين کاري را داشته باشد و مثلا با همين نرم افزار کار کند.
_____
سریال نرم افزار:
User name: John Keller
Serial Number: B394-3805199870-2054

آقا یه برنامه کم حجم میخوام برای تبدیل DVD به VCD،پال باشه بهتره،در ضمن قابلیت انتخاب زیرنویس برای Output هم داشته باشه.
ممنون...

آقا یه برنامه کم حجم میخوام برای تبدیل DVD به VCD،پال باشه بهتره،در ضمن قابلیت انتخاب زیرنویس برای Output هم داشته باشه.
ممنون...

امین جان مرسی که از من لینک دادی:love:
به هر حال نسخه جدید این نرم افزار اومد و در تاپیک 0DAT TOP Warez قرار گرفت
Magic DVD Ripper 4.3.2
توضیحاتش هم همونجا هست ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or