درخواست نرم افزار هاي كاربردي

امين خان، با تشكر 2باره ازت، من برنامه اي ميخوام كه فايل هاي AVI و MPG رو به DIVX تبديل كنه، اينايي كه شما فرمودي براي تبديل DVD به Divx بيد.
(راستي چرا ديگه آخر پستات "باي" نميدي؟ شايد چون هميشه تو سايت هستي!)

امين خان، با تشكر 2باره ازت، من برنامه اي ميخوام كه فايل هاي AVI و MPG رو به DIVX تبديل كنه، اينايي كه شما فرمودي براي تبديل DVD به Divx بيد.
انواع و اقسام برنامه ها (تو این زمینه و زمینه های دیگه) بار ها و بار ها تو تاپیک نرم افزار های روز معرفی شده
اگه اون تاپیک رو با دقت بخونید هیچ وقت مشکلی پیدا نمیکنید
حیف زحماتی که بچه ها تو اون تاپیک میکشن

درود بر شما
برنامه اي ميشناسيد كه فايلهاي wmv رو اجرا كنه. فكر كنم كدك شده هستش. قبلا پندورا برام ريل وان پلير رو گذاشته بود اما حجمش يخورده بالا بود. اگر كم حجم تر داريد بذاريد اگر نه مطمئن هستيد ريل وان اونو اجرا ميكنه؟ دان نكنم بدرد نخوره؟

همونطور که از نام فرمت معلومه (Windows Media Video) این فرمت مخصوص ویندوز هست و هیچ نیازی به هیچ برنامه خاصی به غیر از مدیا پلیر برای این کار ندارید(نسخه 9 به بعد)
در صورتی که مدیا پلیر نتونه بازش کنه Real هم نمیتونه(مگه اینکه پسوند فایل Wmv نباشه)
ببینم دسترسی به یه Hex Editor داری؟

آخرین ویرایش:
سلام
امین جان درود بر تو .
البته هنوز تست نکردم .
اگر کار نکرد میام و همین درود کلامی رو هم پس میگیرم .
ولی اگر کار داد تشکرهام 2 تا خواهد شد . :cheesygri
اها فهمیدم:)
همین بود که صبح sms زدی که برنامه ها کار نکرد با اینکه شرط میندم کار کردن:)
دنیای بدیه واسه یه تشکر چه کارها که نمیکنن:biggrin1::-"
بی شوخی باید کار میکرد تو sms هم بهت گفتم;)
توضیحی که در مورد real دادم رو اجرا کردی؟!

ویرایش:
الان دیدم آف گزاشته که برنامش رو دانلود کردم تا 99 رفته ارور داده
12.gif
39.gif

از اینجا بگیرش پرهام:
http://www.gustosoft.com/media-player/ace-media-player.htm

Xilisoft 3GP Video Converte این کار رو واست میکنه;)
یا Xilisoft Video Converter

به نظرم دومی رو دانلود کن که کلا تامین باشی:)

آخرین ویرایش:
سلام!
يكي از دوستان Divx باز ميشه يه سري تنظيمات خوب بگه واسه تبديل فيلم به DIVX؟ من يه تبديل با پيش فرض برنامه انجام دادم، حجمش شد 1/3 فايل اصلي در حالي كه divx هاي خفن اينطوري نيستن و با حفظ كيفيت در حد خوب، حجم رو حدود 1/6 ميكنن.

سلام!
يكي از دوستان Divx باز ميشه يه سري تنظيمات خوب بگه واسه تبديل فيلم به DIVX؟ من يه تبديل با پيش فرض برنامه انجام دادم، حجمش شد 1/3 فايل اصلي در حالي كه divx هاي خفن اينطوري نيستن و با حفظ كيفيت در حد خوب، حجم رو حدود 1/6 ميكنن.
ببین اصلا منظورت رو نفهمیدم!!
یکم بهتر توضیح بده؟
منظورت اینه که برنامه ای میخوای که با divx با حجم مثلا 700 مگ بسازه و بیشتر نشه حجمش؟

سلام!
باید Bitrate رو تنظیم کنی
میتونی برای این کار از bitrate Calculator استفاده کنی که اکثر تبدیل کننده ها مثل DivX همراهشون هست
البته Xilisoft نداره تا اونجایی که من یادم میاد

این نرم افزار هم خوبه
زیان فارسی هم داره

Bitrate Calculator 2.8

آخرین ویرایش:
Bitrate یعنی چی؟!

منظور اینه:blushing:(اگه خیلی سوتی دادم ببخشید)

49k8308.jpg
نه مهندس این چه حرفیه؟
همه که همه چیز رو بلد نیستن
بیت ریت به بیان ساده مقدار فضای یک ثانیه هست
یعنی وقتی میگیم بیت ریت فیلم 700 کیلو بیته یعنی به برنامه اجازه دادیم تا هر ثانیه از فیلم رو تو اون 700 کیلو بیت جا سازی و فشرده کنه ;)
این عکس که شما گذاشتی مربوط به قسمت کردن فایله که فایله شما رو به قطعات مورد نظرتون تقسیم میکنه
مثلا یه فیلم رو در 2 تا 700 مگ;)(ولی ربطی به فشرده سازی نداره)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or