درخواست نرم افزار هاي كاربردي

امین جان اگه وقت کردی یه سری به این لینک بزن

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=88553&postcount=1096

در مورد اون تبدیل شدن فکر نکنم حجم بالا بره

چون برای VCD که این طور بوده پس برای DIVX و XVID هم همین طوره هستش
چرا شما از فورمت XVID استفاده نمی کنید استاندارد بهتری هستش .

سلام
دیدم بحث divx هست گفتم سوالم رو بپرسم;)
اگه یه فیلم رو با زیرنویس تبدیل کنی به divx در حجمش تاثیر میزاره؟!
حتما تاثیر میذاره
و اتفاقا حجمش رو پایین هم میاره
برای وی سی دی چون از فرمت MPEG1 استفاده میشه این اتفاق نمی افته و تا ثیری نداره ولی در فرمت MPEG4 چرا(لازم به ذکره که Divx , Xvid , 3vid و خیلی دیگه از این کدک ها همه MPEG4 هستن)

بهترین نرم افزار برای تبدیل DVD به DivX و Xvid و VCD و ...
فقط نرم افزار Magic DVD Ripper هست
میتونین از اینجا دانلودش کنین
نسخه بدون نیاز به کرک کردن هست
خودم کرکش کردم و دوباره پکش کردم
نرم افزار خیلی خوبیه

مرسي Dr.XJ جان
سوال من اين بود كه چه تنظيماتي (مثله bitrate و ...) رو براي تبديل تنظيم كنيم؟ برام سايز فايل مهم نيست، ميخوام بفهمم اين فايلهاي Divx دانلودي، از چه تنظيماتي استفاده ميكنن كه كيفيتشون اينقدر عالي هست و سايز فايل اينقدر كم.
من هروقت شروع كردم به سايز اينها برسم، يا كيفيت به شدت افت كرد يا اگه خواستم كيفيت بالا بمونه، سايز كم نشد!
شايد اين تيم هاي rip از codec هاي خاصي براي code كردن dvd -> Divx استفاده ميكنن.
تا نظر اساتيد چي باشه!

مرسي Dr.XJ جان
سوال من اين بود كه چه تنظيماتي (مثله bitrate و ...) رو براي تبديل تنظيم كنيم؟ برام سايز فايل مهم نيست، ميخوام بفهمم اين فايلهاي Divx دانلودي، از چه تنظيماتي استفاده ميكنن كه كيفيتشون اينقدر عالي هست و سايز فايل اينقدر كم.
من هروقت شروع كردم به سايز اينها برسم، يا كيفيت به شدت افت كرد يا اگه خواستم كيفيت بالا بمونه، سايز كم نشد!
شايد اين تيم هاي rip از codec هاي خاصي براي code كردن dvd -> Divx استفاده ميكنن.
تا نظر اساتيد چي باشه!
خواهش میکنم.
نه دیگه ، با هر کدکی کد کنن باید با همون کدک دیکُد بشه:)
این وسط فقط نرم افزار ها هستن که کیفیت رو میبرن بالا یا پایین
من با CloneDVD Mobile یه DVD کامل رو Rip کردم تو حجم 440 مگ
واقعا کیفیتش عالی بود برای 440 مگ (با فرمت PSP کد کردم)
اگه میخواستن از با کدک های دیگه کد کنن شما نمیتونستی بدون اون کدک ها فایل رو دیکُد کنی و فیلم رو ببینی ;)

یه برنامه سریعا برای جدا کردن آهنگ از تصویر و/یا جدا کردن یه قسمت Dvd اطفا اگه کسی میشناسه بده.
عزیز از کار های Xilisoft میتونی استفاده کنی
از Xilisoft Video Converter میتونی استفاده کنی برای جدا کردنم آهنگ از فیلم
البته نرم افزار های کم حجم تر هم هست اگه میخوای بهت بدم ولی این یه چیز با ارزش هست که بدرد کارهای دیگه هم میخوره ;)

حجم: 12 مگ
Download

ولی اگه فقط دنبال همونی از این یکی استفاده کن

Xilisoft Video to Audio Converter

حجم: 2.95 مگ

Download

کرک برای هر دو:
http://cracktop.com/v.php?id=93587

برای جدا کردن یه قسمت از دی وی دی هم باید از یه Ripper خوب استفاده کنی که زیاد راجع بهش بحث شده;);)

سلام دوستان
من ميخوام چند تا فايل صوتي كه به صورت track روي سي دي رايت شده رو تبديل به mp3 كنم و روي هارد ذخيره كنم لطفا يه برنامه معرفي كنيد كه بشه فرمت فايل رو به mp3 تغيير داد
خيلي ممنون

سلام دوستان
من ميخوام چند تا فايل صوتي كه به صورت track روي سي دي رايت شده رو تبديل به mp3 كنم و روي هارد ذخيره كنم لطفا يه برنامه معرفي كنيد كه بشه فرمت فايل رو به mp3 تغيير داد
خيلي ممنون
اها یعنی شما میخوای اهنگهای صوتییت رو به mp3 تبدیل کنی دیگه؟درست فهمیدم؟؟

سلام دوستان
خيلي ممنون

سلام

Windows Media Player
برو توی تنظیماتش توی قسمت Rip
اونجا نوع فایل خروجی رو MP3 و کیفیتش رو هم هر چی دوست داری بزار (توصیه ی من 320 هستش)
بعد از تنظیمات خارج شو و برو به بخش Rip
از اینجا می تونی هر Track ی رو که دوست داری Rip کنی به MP3 ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or