سلام
دیدم بحث divx هست گفتم سوالم رو بپرسم
اگه یه فیلم رو با زیرنویس تبدیل کنی به divx در حجمش تاثیر میزاره؟!
حتما تاثیر میذارهسلام
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=133527&postcount=232نوشته شده توسط [DOG];135645:manam behtarin narm afzar baraie divx ro mikham
خواهش میکنم.مرسي Dr.XJ جان
سوال من اين بود كه چه تنظيماتي (مثله bitrate و ...) رو براي تبديل تنظيم كنيم؟ برام سايز فايل مهم نيست، ميخوام بفهمم اين فايلهاي Divx دانلودي، از چه تنظيماتي استفاده ميكنن كه كيفيتشون اينقدر عالي هست و سايز فايل اينقدر كم.
من هروقت شروع كردم به سايز اينها برسم، يا كيفيت به شدت افت كرد يا اگه خواستم كيفيت بالا بمونه، سايز كم نشد!
شايد اين تيم هاي rip از codec هاي خاصي براي code كردن dvd -> Divx استفاده ميكنن.
تا نظر اساتيد چي باشه!
عزیز از کار های Xilisoft میتونی استفاده کنییه برنامه سریعا برای جدا کردن آهنگ از تصویر و/یا جدا کردن یه قسمت Dvd اطفا اگه کسی میشناسه بده.
اها یعنی شما میخوای اهنگهای صوتییت رو به mp3 تبدیل کنی دیگه؟درست فهمیدم؟؟سلام دوستان
من ميخوام چند تا فايل صوتي كه به صورت track روي سي دي رايت شده رو تبديل به mp3 كنم و روي هارد ذخيره كنم لطفا يه برنامه معرفي كنيد كه بشه فرمت فايل رو به mp3 تغيير داد
خيلي ممنون
سلام دوستان
من ميخوام چند تا فايل صوتي كه به صورت track روي سي دي رايت شده رو تبديل به mp3 كنم و روي هارد ذخيره كنم لطفا يه برنامه معرفي كنيد كه بشه فرمت فايل رو به mp3 تغيير داد
خيلي ممنون