دایرکس 12 مشکلات xbox one از قبیل رزولوشن و غیره را بر طرف خواهد کرد

hosein me

کاربر سایت

درود

Brad Wardell مدیر شرکت Stardock درTwitterپیامی را ارسال کرد با استفاده از DirectX 12 مشکلات زیادی XBOX ONE مثل رزولوشن حل خواهد شد

Brad Wardell می گوید
اگر به معماری کنسول XBOX ONE درست نگاه کنیم خواهیم دید از 8 هسته اصلی CPU تنها یک هسته در اختیار DirectX 11 است اما در حالت DirectX 12 تمامی 8 هسته می تواند از توانایی های DirectX استفاده کند

بعد از این خبر یکی از کاربران در پاسخ به آقای Wardell گفت در حال حاضر همه هسته های CPU کنسول XBOX ONE همین کار را انجام می دهند اما آقای Wardell گفت شما اشتباه می کنید زیرا مشکل دستگاه در زمینه over headو قسمت های اضافی نیست بلکه در حالت dx11نمی توان از 8 هسته cpuبطور واحد و یکجا استفاده کرد

من فکر می کنم که به وسیله dx12 می توان این مشکل و کمبود را حل کرد و رزولوشن بالاتری و کیفیت بهتری را از طریق این کنسول بنمایش گذاشت
درهفته پیش نیز تعدای از سازندگان اشاره کردن که با استفاده از dx12 قدرت gpuکنسول 50 تا 100درصد افزایش خواهد یافت

به نظر شما dx12می تواند تمامی مشکلات xbox oneرا حل کند ؟

منبع

آخرین ویرایش:
یعنی بنظرتون کنسولی که توانایی رندر ابر شاهکاری چون RYSE با اون گرافیک جاو دراپِش رو داره, نمیتونه از عهده رندر چند تا چمن و علف و یونجه بربیاد؟!!:-/
منطقتون بصورت عمود تو حلقم!:)

ببین خودتون PS3 رو دارید با XBOXONE مقایسه میکنید.
یعنی انقدر این دستگاه از زمان خودش جلوتر بود PS4 که بماند... ;)

آره دیگه فقط در مورد PS3 میشه کم کاری ! مثلاً تفاوت رزولوشن 1080vs720 عناوینی چون MGS 5: Ground Zeroes یا MW:Ghost ربطی به کم کاری سازنده ها نداره !
کاری به بقیه بازیا ندارم که اختلاف ورژن PS4 و Xb1 ـش فاحش هست . ولی همین MGS V که مثال زدی نسخه ی PS4ـش 1080p هست نه 720p (یعنی 2.25 برابر رزولوشن Xb1). شبیه ساز آسمونش از پایه با بقیه نسخه ها فرق داره و Real-Time ـه . IQ بهتری داره .
همون طور که میبینی به چارتا خال چمن و کم کاری سازنده خلاصه نمیشه . بقیه بازیا هم همین روال رو داشتن . مثل TR:DE یا BF4 و ...! حالا باز بیاین مافیا رو مثال بزنین :-j !

کاری به بقیه بازیا ندارم که اختلاف ورژن PS4 و Xb1 ـش فاحش هست . ولی همین MGS V که مثال زدی نسخه ی PS4ـش 1080p هست نه 720p (یعنی 2.25 برابر رزولوشن Xb1). شبیه ساز آسمونش از پایه با بقیه نسخه ها فرق داره و Real-Time ـه . IQ بهتری داره .
همون طور که میبینی به چارتا خال چمن و کم کاری سازنده خلاصه نمیشه . بقیه بازیا هم همین روال رو داشتن . مثل TR:DE یا BF4 و ...! حالا باز بیاین مافیا رو مثال بزنین :-j !
اولاً چطوری از کامنت من این برداشت رو کردی که گفتم رزولوشن نسخه ps4 متال گیر 720 هست؟

دوماً اگه این اختلاف 125% تو آینده کم شد چی؟ اون موقع حکمش چیه؟ مثلاً شد 40% یا 30%!؟ لابد میان میگین کم کاری از سازنده ها بوده که نتونستند اختلاف واقعی این دوتا کنسول(اختلاف 2.25 برابری) و برتری بی چون چرای PS4 نسبت به X1 نشون بدن .

همونطوری ک سال ب سال عناوین مختلف مولتی با اختلاف فاحش تا سال 11-2010 میومد و هر روز منتظر غررررررش کنسولتون بودید مشکلی نداشت:d ( حالا مام یکی دو سال منتظر میمونیم تا اژدهامون بیدار شه:d ( اون بازی هایی هم ک میفرمایید یکی دوتا نبودن!!! ار madden 60 fps بگیر تا cod تا.... آخر...مخلص کلام کوتا بیایید;)

بازی gtav رو ps3 با xbox 360 وحشتناک اختلاف داشت یا بازی Tomb Raider .BioShock Infinite.pes 2014 و...
حالا باز بیاید بگید ps3 پایینتره از xbox 360 هست . سختی ps3 سر cell بود ولی همه بازی سازها گفتنه بودن که بازی ساختن برای ps3 سخته همین هیچ وقت کله به نام نمیکشه ضعیف گفته نشد تازه همون زمان میگفتن cell یک پردازنده عالیه :)

منطق سونی فن:
وقتی به نفعش باشه موقه مقایسه که میرسه وسعت محیط و تعداد کاراکتر و اکشن و شلوغی و خطی بودن و نبودن و ریل تایم بودن و نبودن و تکسچر و aa و آبجکتو هزارتا چیز دیگه مهم میشه وقتی که به نفعش نباشه اینا که اصلا مهم نیست وقتی به نفعش باشه کم کاری از سازنده بوده وقتی به نفعش نباشه قضیه همینیه که هسته وقتی به نفعش باشه بایست ده سال وایسه و 50 تاهزارتا موج بازی بیاد وقتی به نفعش نباشه 3 ماه از نسل که بگذره نسل تموم شده به حساب میاد به نفعش که نباشه عکسای واقعی از بازی میشه تقلبی و سیاه نمایی به نفعش که باشه بول شاتایی که به کور نشون بدی میفهمه چه خبره میشه واقعی به نفعش که باشه آپدیت نرم افزاری میشه مجزه قرن به نفعش که نباشه هیچ تاثیری نداره.خخخخ عالم جالبی دارن :))

کلا ادم تندرو و متعصب رو مخه .... هیچ وقت نه جنبه بحث را داره نه دلیل برات میاره... آدم متعصب فقط از حس ششم استفاده می کنه ......حرفش هم اینه که هرکسی مثل من فکر نکنه احمقه...... آخر دست هم تو مقصر میشی
تو نباید هیچ وقت از یه آدم متعصب افراطی انتظار داشته باشی که فکر کنه که حتی تو یک مورد هم اشتباه کرده باشه ....
البته تعصب جزوه غرایز اصلی هستش ولی بعضیا نمی تونند کنترلش کنند و افراطی عمل میکنند

در نتیجه 2 تا راه داری
1- سریعا بگی باشه قبوله و دیگه از 1 کیلومتریش هم رد نشی .... مثل بلک لیست
2-بی خیاله موارد فنی و آوردن دلیل بشی ....نه تنها مثل خودش حرف بزنی حتی مثل خودش فکر کنی .... حداقل اینطوری فقط یک طرف کالری نمیسوزونه .... و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه
اینا کلی گفتم ....

آخرین ویرایش:
کلا ادم تندرو و متعصب رو مخه .... هیچ وقت نه جنبه بحث را داره نه دلیل برات میاره... آدم متعصب فقط از حس ششم استفاده می کنه ......حرفش هم اینه که هرکسی مثل من فکر نکنه احمقه...... آخر دست هم تو مقصر میشی
تو نباید هیچ وقت از یه آدم متعصب افراطی انتظار داشته باشی که فکر کنه که حتی تو یک مورد هم اشتباه کرده باشه ....
البته تعصب جزوه غرایز اصلی هستش ولی بعضیا نمی تونند کنترلش کنند و افراطی عمل میکنند

در نتیجه 2 تا راه داری
1- سریعا بگی باشه قبوله و دیگه از 1 کیومتریش هم رد نشی .... مثل بلک لیت
2-بی خیاله موارد فنی و آوردن دلیل بشی ....نه تنها مثل خودش حرف بزنی حتی مثل خودش فکر کنی .... حداقل اینطوری فقط یک طرف کالری نمیسوزونه .... و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه
اینا کلی گفتم ....

خدایی من یه سری پدیده ی جدید دارم تو این سایت کشف میکنم بقول یکی اعتماد بنفس و این حرفا !

شما مزه نیای کسی نمیگه با ....
yahoo_3.gif

آخه شما کلا خیلی ...لاص هستی واسه خودت ! بانمکه آخه !

آخرین ویرایش:
یعنی بنظرتون کنسولی که توانایی رندر ابر شاهکاری چون TLoU با اون گرافیک جاو دراپِش رو داره, نمیتونه از عهده رندر چند تا چمن و علف و یونجه بربیاد؟!! :-/
منطقتون بصورت عمود تو حلقم! :)

آقا یکی ایشون رو از برق در بیاره! الان دیگه کلی بازی هست خیلی هم بیتر از TLOU ولش کنید اون بنده خدا رو خز شد رفت.

مثل اینکه بعضی دوستان روانشناس و شخصیت شناس و از اینجور حرف هاتشریف دارند ! به به !
حالا ما شدیم، متعصب ! شما هم شدین آدمای با منطق و راست گو ! باشه ! :) اون حرفی که من زدم، "حقیقت" محض بود و بس ! حتما الان نقل قول میکنید که دلیل ـت از این حرف چیه ؟!
خُب مشخصه دیگه ! وقتی خود سازنده های بازی Mafia II نمی توانند با سخت افزار PS3 کار کنند و بازی رو ناقص Port یا منتشر میکنن، پس حتما مشکل از کنسول هست ! در صورتی که این حرف اشتباهه !
بعدشم گفتم که ! شما همین بازی TLOU را اگر بازی کنی ، خواهی دید که در بازی تا دلت بخواد "گُل و چمن و سبزه" وجود داره ! بعد این حرف من الان برای بعضی ها شده Bullshit و .... !
============
حالا گیرم که به قول شما نسل قبل PS3 معماری پیچیده ای داشت و بازی ساختن براش سخت بود ! ولی این نسل چی میگید ؟! X86 ! این نسل که جُفت کنسول ها معماری PC رو دارند ! حتما الان این حرف من هم دروغ هست ـش و نقل قول شما از صحبت های من میشه حقیقت ! آره دیگه شما همیشه روال کارتون همین بوده و بس ! آخه خُب به چه دلیلی اینقدر خودتون رو اذیت می کنید ! حقیقت هست دیگه نمیشه کاریش کرد....:d

مثل اینکه بعضی دوستان روانشناس و شخصیت شناس و از اینجور حرف هاتشریف دارند ! به به !
حالا ما شدیم، متعصب ! شما هم شدین آدمای با منطق و راست گو ! باشه ! :) اون حرفی که من زدم، "حقیقت" محض بود و بس ! حتما الان نقل قول میکنید که دلیل ـت از این حرف چیه ؟!
خُب مشخصه دیگه ! وقتی خود سازنده های بازی Mafia II نمی توانند با سخت افزار PS3 کار کنند و بازی رو ناقص Port یا منتشر میکنن، پس حتما مشکل از کنسول هست ! در صورتی که این حرف اشتباهه !
بعدشم گفتم که ! شما همین بازی TLOU را اگر بازی کنی ، خواهی دید که در بازی تا دلت بخواد "گُل و چمن و سبزه" وجود داره ! بعد این حرف من الان برای بعضی ها شده Bullshit و .... !
============
حالا گیرم که به قول شما نسل قبل PS3 معماری پیچیده ای داشت و بازی ساختن براش سخت بود ! ولی این نسل چی میگید ؟! X86 ! این نسل که جُفت کنسول ها معماری PC رو دارند ! حتما الان این حرف من هم دروغ هست ـش و نقل قول شما از صحبت های من میشه حقیقت ! آره دیگه شما همیشه روال کارتون همین بوده و بس ! آخه خُب به چه دلیلی اینقدر خودتون رو اذیت می کنید ! حقیقت هست دیگه نمیشه کاریش کرد....:d
من که نوشتم کلی گفتم ..... به خودتون هم شک دارید :))

آخه شما کلا
خیلی ...لاص هستی واسه خودت ! بانمکه آخه ! :d

مثل گربه مرتضی علی چارچنگولی..... افتادی توی تاپیکای XBOX بی خیالم نمیشی ..... کلک، نکنه از سونی حقوق میگیری ؟ :>
بورو یه دوش بگیر یه کم استراحت کن .... من نگرانتم :))

من که نوشتم کلی گفتم ..... به خودتون هم شک دارید :))
دقیقا ! :) شک دارم ولی نه به خودم، بلکه به پُست های شما !
خُب دیگه دلیل دیگه ای پس ندارید ؟ ! :-/:d
پس قبول دارید که این نسل با اینکه معماری هر دوکنسول یکی هست، ولی یک کدوم ضعیف تر هست ! :d حقیقته ! اینجا کسی هم از کسی حقوق نمیگیره ! :) اینم حقیقه ! :d

فکر کنم یه تاپیک بزنیم کل بچه های مایکرو فن بیان اونجا امضا بدن یا پست بزارن یا نظر سنجی !!! چه میدونم ؟؟؟ قبول کنیم x1 از ps4 ضعیفتره !!
اونوقت فکر کنم بچه های سونی فن دیگه بیخیال این قضیه بشن و به زندگیشون برسن :)

دقیقا ! :) شک دارم ولی نه به خودم، بلکه به پُست های شما !
خُب دیگه دلیل دیگه ای پس ندارید ؟ ! :-/:d
پس قبول دارید که این نسل با اینکه معماری هر دوکنسول یکی هست، ولی یک کدوم ضعیف تر هست ! :d حقیقته ! اینجا کسی هم از کسی حقوق نمیگیره ! :) اینم حقیقه ! :d
من کی باشم که بخوام تعیین کنم که کدوم قویتره یا کدوم ضعیفتره .....شما یه پست از من پیدا کن که از سخت افزار یه کنسول دفاع کرده باشم(البته تو این 3 ماهه)
این همه کارشناس تو bc ریخته .....
حتی در مورد dx12 روی One هم کوچکترین نظری ندادم ....
من نه تعصبی روی XBOX دارم نه رو PC نه روی NVIDIA یا هر برنده دیگه ای
یه مدت PS 1&2 داشتم یه مدت 360 .... یه مدت اینتل .... AMD ... (یه مدت هم 286-486)کلا خودم را درگیره بچه بازیا نکرم ....
حالا ببینم میتونی بگی من رو چی تعصب دارم ؟ البته به صورت افراطی ....

دوستای عزیز حدالقل برا همدیگه یکم حرمت قاعل شیم
yahoo_22.gif

فک کنگر صبر کنیم ز قوره حلوا سازیم
کلا مد شده یکی میاد مثل آدم باشون حرف بزنه سریع شروع میکنند به لات بازیا.....
اگر به این حرفاست که من جاهایه خراب شده ای رفتم برای کار و ...... که ما مخلصشون هم هستیم
چون دیگه حوصله ...... ندارم سریعا =====> بلک لیست .... مثل دیروز که 6 نفر افتخار اینا داشتند که ...... فرقی هم نداره طرف تو سایت چی کاره باشه
خداییش آپشن مفیدیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or