دایرکس 12 مشکلات xbox one از قبیل رزولوشن و غیره را بر طرف خواهد کرد

hosein me

کاربر سایت

درود

Brad Wardell مدیر شرکت Stardock درTwitterپیامی را ارسال کرد با استفاده از DirectX 12 مشکلات زیادی XBOX ONE مثل رزولوشن حل خواهد شد

Brad Wardell می گوید
اگر به معماری کنسول XBOX ONE درست نگاه کنیم خواهیم دید از 8 هسته اصلی CPU تنها یک هسته در اختیار DirectX 11 است اما در حالت DirectX 12 تمامی 8 هسته می تواند از توانایی های DirectX استفاده کند

بعد از این خبر یکی از کاربران در پاسخ به آقای Wardell گفت در حال حاضر همه هسته های CPU کنسول XBOX ONE همین کار را انجام می دهند اما آقای Wardell گفت شما اشتباه می کنید زیرا مشکل دستگاه در زمینه over headو قسمت های اضافی نیست بلکه در حالت dx11نمی توان از 8 هسته cpuبطور واحد و یکجا استفاده کرد

من فکر می کنم که به وسیله dx12 می توان این مشکل و کمبود را حل کرد و رزولوشن بالاتری و کیفیت بهتری را از طریق این کنسول بنمایش گذاشت
درهفته پیش نیز تعدای از سازندگان اشاره کردن که با استفاده از dx12 قدرت gpuکنسول 50 تا 100درصد افزایش خواهد یافت

به نظر شما dx12می تواند تمامی مشکلات xbox oneرا حل کند ؟

منبع

آخرین ویرایش:
بقیه حرف هات ارزش نقل قول نداشتند (!) دلیل هم در ادامه:
:arrowd:
No Doubt
! یکی شما Fanboy نیستی، یکی هم من(!) لطف کن دوباره همون پ.ن رو بخون، بعد بیا بحث کن، پس به عبارتی دیگر شما هم ایضا رجوع شود به همون پُست قبلی ! :)
متاسفانه نقشه ـت عملی نشد ! یعنی دیگه داشتم حرفت رو قبول میکردم ولی خُب یه قضیه ای باعث شُد تا بفهمم واقعا Fanboy هستی یا خیر ! :d
40643569409980409161.jpg

یکی شما Fan نیستی، یکی هم من ! اون کسایی هم که با شما موافق هستند، ایضا ! :) راستی برای چی اونجا کلوب PlayStation نیست ! ؟ برای چی فقط عناوین و کنسول مایکروسافت هست ! ؟ :-/:d
پ.ن: چون گُفتی Fan نیستی، برای همین میخواستم مطئن بشم از این قضیه که حالا کاملا مطمئن شدم ! :d خیلی کارت درسته ! :d کاش Fan های Sony هم چنین فدایی هایی (!) داشتند ! :d
حالا دیگه هر چی میخواید بگید، من دیگه خیالم راحت هست از منطقی بودن شما، بی طرف بودن شما، قوی تر بودن پلتفرم مورد نظر شما و ...... ! پس دیگه حالا هرچی می خواید بگید....

نه بیا نقل قول کن.......حقیقت تلخ دوست و هر کس این تاپیک و پستاشو بخوونه میفهمه موضوع از چه قراره(مطمین باش فن های عاقل سونی هم اهمیتی به حرفای شما نمیدن)
و شماهم فکر کن محتویات پست من غلط بوده و به عنوان یک فن متعصب بسیار کم عقل حرفای اشتباهی زدم و شما به هدایت گریت برس

+

در مورد پروفایل هم به هیچ کس ربطی نداره............اینکه بنده یه چیزهایی علاقه دارم و البته مال سالها قبل ربطی نداره که یک فن باشم و ایضا فن متعصب......پستهای هر کس طرز تفکر اون فرد رو نشون میده
موفق باشی

.

نه بیا نقل قول کن.......حقیقت تلخ دوست و هر کس این تاپیک و پستاشو بخوونه میفهمه موضوع از چه قراره(مطمین باش فن های عاقل سونی هم اهمیتی به حرفای شما نمیدن)
و شماهم فکر کن محتویات پست من غلط بوده و به عنوان یک فن متعصب بسیار کم عقل حرفای اشتباهی زدم و شما به هدایت گریت برس

+

در مورد پروفایل هم به هیچ کس ربطی نداره............اینکه بنده یه چیزهایی علاقه دارم و البته مال سالها قبل ربطی نداره که یک فن باشم و ایضا فن متعصب......پستهای هر کس طرز تفکر اون فرد رو نشون میده
موفق باشی

.
هر کس این تاپیک و پستاشو بخوونه میفهمه موضوع از چه قراره
مطمین باش فن های عاقل سونی هم اهمیتی به حرفای شما نمیدن
هر کس این تاپیک و پستاشو بخوونه میفهمه موضوع از چه قراره
و شماهم فکر کن محتویات پست من غلط بود
به عنوان یک فن متعصب
پستهای هر کس طرز تفکر اون فرد رو نشون میده
در مورد پروفایل هم به هیچ کس ربطی نداره
حرفای اشتباهی زدم
حقیقت تلخ
و شما به هدایت گریت برس

:)...
و این هم پ.ن بنده : (یعنی اگر من این جمله رو به شما بفهمونم، کار بسیار بزرگی کردم ! )
پ.ن: نه اینکه بخوایم به شخص شما و دیگر مایکروفن ها این موضوع رو تاکید کنیم، نخیر ! کسانی که دنبال خرید و تهیه کنسول قوی تر با عناوین بهتر هستند، همین !
یعنی درک این جمله انقدر سخت است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا الان دوباره قضیه به طور 360 درجه میچرخه و همه چیز از نو (!)شروع میشه.... کی به کیه ! هرچی دوست دارید بگید...
خوشم میاد هنوز هم سوال های من رو که در همین صفحه قبلی هست، هیچ کدومتون نتونستید جواب بدید، البته جوابی هم ندارید، جُز اینکه بیاید اینجا درس اخلاق و کاربرمداری رو به بقیه بدید....

- - -ویرایش - - -

آقای WANDΞR : خدای منطق ، هدایت گر ، رهنما و . . .

من فقط موندم چطور شماهایی که صبر کردید و صبر کردید و صبر . . . تا یک نسل گذشت (بحث یکی دو سال نیستا !!!! ) که آخرشم باز تو یسری عناوین مولتی پلتفرم اختلاف وجود داشت، هنوز یک سال نشده دارین حکم صادر میکنید و نتیجه میگیرید !؟ چطور تو نسل پیش بعد گذشت 7 سال، ضعف عناوین مولتی پلتفرم رو گردن کم کاری سازنده ها مینداختین ولی به X1 که میرسه هرچیزی به ذهنتون خطور میکنه اِلّا کم کاری سازنده ها ! اگه شما نسل پیش چند سال صبر کردید تا عنوانی چون Killzone 2 از راه برسه تا با اومدن انحصاری های این چنینی، ضعف عناوین مولتی پلتفرم رو به کم کاری سازنده ها یا پیچیده بودن سخت افزار ps3 ربط بدین ؛ ما که تو همین سال اول اون انحصاری رو داریم(ryse)! چرا به ما که میرسه معیار هاتون تغییر میکنه؟

چطور وجود انحصاری چون TLOU ، Uncharted2 ، killzone2 و . . . تو نسل پیش دلیل بر اثبات کم کاری سازنده ها بود ولی به X1 که میرسه عنوانی چون Ryse اونم تو سال اول ، اونم توسط یه استدیو ثرد پارتی ، اونم عنوانی که از 360 به X1 کوچ کرده و یه عنوان کاملاً نسل بعدی به حساب نمیاد ! عنوانی که حتی با انجین اختصاصی هم ساخته نشده و . . . ! چطور Ryse نمی تونه نقش انحصاری های شمارو ایفا کنه؟!! چرا منطق بنیان افکنتون رو فراموش میکنید؟
8-|.....
آقا شماها (!) برای چی پُست های قبلی من رو مطالعه و بررسی نمی کنید، بعد باعث می شید دوباره همون رو ارسال کنم ! لطف کنید کامل بخونید اونها رو بعد جواب بدید، من برای همه سوال های شما جواب و دلیل دارم ! اینم جواب شما که در صفحه قبل نوشتم !
حالا گیرم که به قول شما نسل قبل PS3 معماری پیچیده ای داشت و بازی ساختن براش سخت بود ! ولی این نسل چی میگید ؟! X86 ! این نسل که جُفت کنسول ها معماری PC رو دارند ! حتما الان این حرف من هم دروغ هست ـش و نقل قول شما از صحبت های من میشه حقیقت ! آره دیگه شما همیشه روال کارتون همین بوده و بس ! آخه خُب به چه دلیلی اینقدر خودتون رو اذیت می کنید ! حقیقت هست دیگه نمیشه کاریش کرد....
اگر پُست ها رو با دقت می خوندید تا حالا تاپیک انقدر صفحه باز نمی کرد ! نگاه کنید به خاطر چند تا چمن (!) چه کارهایی که با آدم نمی کنید ! :d
======================
مطمئن باش من اگر دنبال جروبحث بودم، تو هر تاپیک مربوط به این قضایا (آمار رزولیشن و کیفیت اجرایی بازیها، آمار فروش بازی ها ، بهتری بازی های سال و جوایز مرتبط و هرچیز دیگه ای) ....... تا الان با همه مایکروفن ها داشتم بحث می کردم، ولی تو اگر یک بحث پیدا کردی که من در اونجا داشته باشم، بعد بیا بگو من در هر تاپیک هستم، اون شخصی که در همه تاپیک ها حضور داره، افراد دیگری هستند...اشتباه گرفتی برادر ! :)

آخرین ویرایش:
و این هم پ.ن بنده : (یعنی اگر من این جمله رو به شما بفهمونم، کار بسیار بزرگی کردم ! )

یعنی درک این جمله انقدر سخت است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا الان دوباره قضیه به طور 360 درجه میچرخه و همه چیز از نو (!)شروع میشه.... کی به کیه ! هرچی دوست دارید بگید...
خوشم میاد هنوز هم سوال های من رو که در همین صفحه قبلی هست، هیچ کدومتون نتونستید جواب بدید، البته جوابی هم ندارید، جُز اینکه بیاید اینجا درس اخلاق و کاربرمداری رو به بقیه بدید....

- - -ویرایش - - -

8-|.....
آقا شماها (!) برای چی پُست های قبلی من رو مطالعه و بررسی نمی کنید، بعد باعث می شید دوباره همون رو ارسال کنم ! لطف کنید کامل بخونید اونها رو بعد جواب بدید، من برای همه سوال های شما جواب و دلیل دارم ! :d اینم جواب شما که در صفحه قبل نوشتم !
بیخیال این ها همون پیکسل و فریم شمار های نسل قبل و بازی گرا های این نسل هستن (البته تا قبل e3 که سونی بیاد و کل این بحث ها ر جمع کنه بوک مارک یه ثانیه فکر کنید سونی با 14 تا استدیو که هر کدوم یه ید طولانی در ساختن بازی های شگفت انگیز دارن بیاد از نظر بازی عقب بمونه)

اتفاقا داخل پ.خ رو خووندم كه بيشتر قضيه رو عجيب و غريب مي كنه :

شما كي هستين كه افراد رو ارشاد و راهنمايي به خريد پلتفرم بهتر مي كنيد؟؟؟؟؟
مگه اينجا تاپيك "چه كنسولي بخرم "يا "قسمت مقايسه" هستش كه شما دارين ملت رو هدايت مي كنيد؟

اينجا قسمت اخبار.....به جان عزيزاتون بذارين اخبار رو بخوونيم و نظرات در مورد خبرا رو بخوونيم....خواستيد هر كسي رو به سمت پلتفرم برتر و بهتر بكشونيد برين قسمت مقايسه پلتفرما و .......جايي كه واقعا جاشه:d(انجمن نظمشو بهم نزنيد)

من كه ديگه خسته شدم از ادامه بحث و اميدوارم شما هم فرق بخش "اخبار" با بخش "چي بخرم" رو متوجه بشيد.....دلتم ميخواد باز ارشاد كن:d

موفق باشين

.

اتفاقا داخل پ.خ رو خووندم كه بيشتر قضيه رو عجيب و غريب مي كنه :

شما كي هستين كه افراد رو ارشاد و راهنمايي به خريد پلتفرم بهتر مي كنيد؟؟؟؟؟
مگه اينجا تاپيك "چه كنسولي بخرم "يا "قسمت مقايسه" هستش كه شما دارين ملت رو هدايت مي كنيد؟

اينجا قسمت اخبار.....به جان عزيزاتون بذارين اخبار رو بخوونيم و نظرات در مورد خبرا رو بخوونيم....خواستيد هر كسي رو به سمت پلتفرم برتر و بهتر بكشونيد برين قسمت مقايسه پلتفرما و .......جايي كه واقعا جاشه:d(انجمن نظمشو بهم نزنيد)

من كه ديگه خسته شدم از ادامه بحث و اميدوارم شما هم فرق بخش "اخبار" با بخش "چي بخرم" رو متوجه بشيد.....دلتم ميخواد باز ارشاد كن:d

موفق باشين

.
شما که باشید که بخواید پُست من رو نقل قول کنید ! :) متاسفانه طوری رفتار می کنید که عکس العمل من هم همونطور باشه !
نخیر، ولی باید از جزئیات کار باخبر باشند یا نه ؟! من هم از روی علاقه (هرچیزی که شما اسم ـش رو دوست داری بذار..) دوست دارم یه راهنمایی حداقل براشون انجام بدم و حقیقت رو بگم ! حالا حتما برات سوال میشه که حقیقت چی هست ؟!
برای دریافت این جواب فقط میتونم بهت بگم که به تاپیک آمار رزولیشن و کیفیت اجرایی بازی ها رجوع کنی، یه وقت فکر نکنی حرف های من درآوردی میزنم و دروغه ! :) حالا اگر به تاپیک بازی های سال و آمار فروش هم سر بزنی، بیشتر با قضیه آشنا میشی...
همینطور از روی هوا ملت که چیزی رو انتخاب نمی کنند ! مطمئن باش، انتخاب باید سنجیده و برنامه ریزی شده انجام بگیره ! یارو مثلا بیاد بگه که مایکرو اسمش قشنگتره، پس من طرفدار مایکرو هستم ! نه اینطور نیست دوست عزیز ! :)
اگر مایکرو کارش درست بود، اکثریت (!) همین سایت BC طرفدارش بودن، نه اینکه......
حالا این وسط یه عده ای هم هستند که اصلا Fanboy نیستند، یعنی نه طرف مایکرو هستند، نه سونی که اونها بحث ـشون جداست ! اوکی ؟! :)
پس خواهشا هرکس اومد یه حرف حقیقت رو زد، نیاید مسخرش کنید و اسم پیامبر و هدایت گر و وو و و رو بهش پیوند بزنید و بخندید برای خودتون ! من از همون پُست اولی که در این تاپیک دادم، آماده ی چنین واکنش هایی بودم و اصلا هم نگران نیستم، چون حرف هام با دلیل و منطق هست ! نه اینکه بخوام نظر شخصی ـیم رو قاطی حرفام بکنم، اصلا اینطور نیست ! اگر اونجور باشه، پس من باید در تاپیک آمار فروش بازی ها و رزولیشن اجرایی هم حضور داشته باشم ولی خُب اصلا خوشم نمیاد از جروبحث های الکی ! چون خودتون میدونید هیچ نتیجه ای نداره ! اینجا هم یه قضیه ای بود، الان هم ناتموم مونده و هیچ کدومتون جوابی براش ندارید و نخواهید داشت، جُز صبر و شکیبایی برای پیشرفت روز افزون کنسول مورد نظرتون !

شما که باشید که بخواید پُست من رو نقل قول کنید ! :) متاسفانه طوری رفتار می کنید که عکس العمل من هم همونطور باشه !

نخیر، ولی باید از جزئیات کار باخبر باشند یا نه ؟! من هم از روی علاقه (هرچیزی که شما اسم ـش رو دوست داری بذار..) دوست دارم یه راهنمایی حداقل براشون انجام بدم و حقیقت رو بگم ! حالا حتما برات سوال میشه که حقیقت چی هست ؟!
منظور اين بود كه امثال من و شماها كسي نيستيم(فرد مرتبط) تو بحش اخبار كه ملتو هدايت كنيم و اينكار جاي خاص خودشو داره...نه اينكه شما "كسي نيستي" واسه خودت:d
علت نقل قول كردن شما هم اين بود كه گفتي يه بي طرف بياد و بگه كه اينجاش رو حساب نكرده بودم كه اگه هر كسي اومد و خلاف نظر شما نظري داشت حتما عاشق و سينه چاك مايكرو

بعداز ظهر ما رو به فنا دادي......در اخر هم من اعلام مي كنم اشتباه كردم كلا:( و شما به فعاليت مفيدت با اين لحن مودبت ادامه بده(ادامه بحث بيهودس)

.

ماحصل بحث این صفحه شده زوری بیا برو بهشت!چیزم می خوری اگه نری!:d

والا ما نسل قبل چند سالی صبر کردیم که اژدها از رو تخم هاش بلند شه این بار هم باس صبر کنیم این یکی از جاش بلند شه!مسخره بازی داره؟!!:d

ماحصل بحث این صفحه شده زوری بیا برو بهشت!چیزم می خوری اگه نری!:d

والا ما نسل قبل چند سالی صبر کردیم که اژدها از رو تخم هاش بلند شه این بار هم باس صبر کنیم این یکی از جاش بلند شه!مسخره بازی داره؟!!:d
نخیر از نظر جناب navigator تو این برهه زمانی مصلحت نیست!:d
اونموقع علما جایز میدونستن و الان جایز نمیدونن تمام!
فعلا هم جناب نوری همدانی فرمودند باید حدالقل تا E3 صبر کرد!!!

فعلا که مایکروسافت تو فروش افتضاح عمل کرده و Ps با فروش بالای 7 میلیونی عالی عمل کرده .
امیدوارم این مشکل رزولوشن اینا حل بشه بلکه یه رقابت بهتری بین کنسول ها باشه .

WANDΞR
نوکرتم شما 21 سالتِ بعد دنبال اینجور بحثای بچه گونه ای؟!!
باو هر کی هر چی دوس داشته باشه میخره
مثلا الان که مایکرو 5 میلیون کنسول فروخته و سونی 7 میلیون چه دخلی به ما داره؟!
بهمون کاپ یا مدال که نمیدن.وقتی یه نفر از چیزی خوشش میاد که به زور نمیشه از اون کار منصرفش کنیم
اصلا شما بگو تا الان وان 1 میلیون فروش داشته و کاراییش در حده 1100 هستش وقتی از اون کنسول خوشت اومده میری همونُ میخری چه اصراریِ؟!
خوبه شما خودت خبرنگار سایتی باید الگو بقیه باشی!!! (چه ربطی داشت؟!:d)
والا وان فقط 100 دلار گرونتره 100000000 دلار که گرونتر نیست و فقط الان مشکل رزلوشن و فریم ریت داره (که اونم مشکل نیست فقط نسبت به 4 پایینتره)
انحصاری هاش هم که خیلی خوبه
بعد ما به هرکی میگیم سونی فنا دنبال دعوا و جر و بحث کردن هستن و بعضی موقع ها غیر منطقی هستن میگن نه اینجوری نیست تو خودت فن مایکرو ای و اینجوری فک میکنی
به جونه بچه ی نداشتم من بی طرفم ولی چون خودم 360 داشتم و هنوزم دارم ناراحت میشم کسی راجبه مایکرو بد حرف برنه:d
دوستمونم آقای عباسی رو هم که بذار واسه یه بحثی باشه که فقط ضده مایکرو و وان باشه (حالا فرقی نمیکنه طرف مایکرو فن باشه یا سونی فن) بیاد توش یه پارازیتی ول کنه و بره:d:|

الآن داشتم بحث صفحات پیش رو میخوندم ملت چقدر شیک و مجلسی ، تاکسیدو به تن به همدیگه فحش میدن :| :|
فعلا که مایکروسافت تو فروش افتضاح عمل کرده و Ps با فروش بالای 7 میلیونی عالی عمل کرده .
امیدوارم این مشکل رزولوشن اینا حل بشه بلکه یه رقابت بهتری بین کنسول ها باشه .
آقا نزنید از این حرف ها ، جون بچه هاتون نزنید :| :دی

WANDΞR
نوکرتم شما 21 سالتِ بعد دنبال اینجور بحثای بچه گونه ای؟!!
مثلا الان که مایکرو 5 میلیون کنسول فروخته و سونی 7 میلیون چه دخلی به ما داره؟!
بهمون کاپ یا مدال که نمیدن.وقتی یه نفر از چیزی خوشش میاد که به زور نمیشه از اون کار منصرفش کنیم
اصلا شما بگو تا الان وان 1 میلیون فروش داشته و کاراییش در حده 1100 هستش وقتی از اون کنسول خوشت اومده میری همونُ میخری چه اصراریِ؟!
خوبه شما خودت خبرنگار سایتی باید الگو بقیه باشی!!! (چه ربطی داشت؟!:d)
والا وان فقط 100 دلار گرونتره 100000000 دلار که گرونتر نیست و فقط الان مشکل رزلوشن و فریم ریت داره (که اونم مشکل نیست فقط نسبت به 4 پایینتره)
بعد ما به هرکی میگیم سونی فنا دنبال دعوا و جر و بحث کردن هستن و بعضی موقع ها غیر منطقی هستن میگن نه اینجوری نیست تو خودت فن مایکرو ای و اینجوری فک میکنی
به جونه بچه ی نداشتم من بی طرفم ولی چون خودم 360 داشتم و هنوزم دارم ناراحت میشم کسی راجبه مایکرو بد حرف برنه:d
دوستمونم آقای عباسی رو هم که بذار واسه یه بحثی باشه که فقط ضده مایکرو و وان باشه (حالا فرقی نمیکنه طرف مایکرو فن باشه یا سونی فن) بیاد توش یه پارازیتی ول کنه و بره:d:|
اینجور بحثای بچه گونه ای
آقا جان من به حرف های من اگر دقت می کردید، باور کن انقدر الکی بحث نمی کردیم !
والا وان فقط 100 دلار گرونتره 100000000 دلار
دقت نکردی،باید ببینی به چه دلیل 100 دلار گرانتر هست؟! خُب مشخصه دیگه !
بعدشم آخه گُلم ! بحث فقط در رزولیشن و آمار فروش و اینجور چیزها که خلاصه نمیشه ! :) اینجا انجمن هست، هر کی هرچی دلش میخواد به قول تو از روی تعصب یه چیزی میگه ، میره تموم میشه ! کی به کیه ؟! ولی خُب باز هم افرادی هستند که واقعا دنبال جزئیات کار باشند و براشون این قضیه مهم باشه ! پس باز هم دوباره میگم(!) من طرف حرفم با همون دسته از افراد هست، یعنی بود ! نه فن بوی های گرامی و دوآتیشه مایکرو ! (الان باز یک Fan دیگه حرف های من رو نقل قول میکنه ! )
من چند نفر از رفقای خودم (آنلاین و اینترنتی نه ! دور و بر خودم :d) همین کنسول Xbox رو دارند ! باور کُن یعنی دهنشون سرویس شده بس که Update های حجیم برای هر بازی الکی الکی بیرون میاد ! به تنهایی همین معضل (اینترنت داخل رو هم که وضع ـش میدونی چطوریه !) اینها رو از خریدشون منصرف کرده ! یعنی یه جورایی بی میل ـشون کرده ! :d چه خبره، هر آپدیتی از بازی میاد بالای 2 الی 3 گیگ که اصلا نمیصرفه آپدیت کنی ! :| حالا این بحث رزولیشن و کیفیت اجرایی بازی ها + آمار فروش بازی ها دیگه خز شده ! الان یه مقوله Update هم هست که فقط زمانی که کنسول رو داشته باشی و یا اونهایی که دارند می دونن من چی میگم ! :d الان برای Second Son آپدیت هایی اومده که که خیلی هم قابلیت های جالب به بازی اضافه کرده، اونهم فقط فقط با حجم 350 مگابایت ! :d گفتم بعضی از دوستان به این ریزه کاری ها دقت نمی کنند ! :d پس شما اگر بخوای این نسل(PS4.X1) یعنی Update بازی ها رو هم فاکتور بگیری (چون داخل کشور هستی) باز هم برای شما یه مُشکل به حساب میاد !
حالا فرض کنید که مشکل رزولیشن و عناوین انحصاری (خواهشا دیگه نگید کدوم فرست پارتی ها بهتر هستند ! ) و .... از این دسته معضل ها به همین قضیه بالا اضافه بشوند، بعد به نظر شما طرف (شمای Fanboy منظورم نیست، کسی که کنسول رو خریده) راضیه از خرید خودش ؟! :-/ اصلا شما خیلی جالبید، فقط نگاه کنید از بحث چمن (!) صحبت رو به چه کجاهایی که نمی برید ! :d لقب پیامبر و فرستاده و ... اینجور حرفها رو هم که میزنید تنگش، هر چی دلتون هم میخواد میگید و Blah blah blah !
البته این خودش یک نوع خلاقیته ! همین بحث پیچوندن ها و به جاده خاکی زدن ! :d

آقا جان من به حرف های من اگر دقت می کردید، باور کن انقدر الکی بحث نمی کردیم !

دقت نکردی،باید ببینی به چه دلیل 100 دلار گرانتر هست؟! خُب مشخصه دیگه !
بعدشم آخه گُلم ! بحث فقط در رزولیشن و آمار فروش و اینجور چیزها که خلاصه نمیشه ! :) اینجا انجمن هست، هر کی هرچی دلش میخواد به قول تو از روی تعصب یه چیزی میگه ، میره تموم میشه ! کی به کیه ؟! ولی خُب باز هم افرادی هستند که واقعا دنبال جزئیات کار باشند و براشون این قضیه مهم باشه ! پس باز هم دوباره میگم(!) من طرف حرفم با همون دسته از افراد هست، یعنی بود ! نه فن بوی های گرامی و دوآتیشه مایکرو ! (الان باز یک Fan دیگه حرف های من رو نقل قول میکنه ! )

من چند نفر از رفقای خودم (آنلاین و اینترنتی نه ! دور و بر خودم :d) همین کنسول Xbox رو دارند ! باور کُن یعنی دهنشون سرویس شده بس که Update های حجیم برای هر بازی الکی الکی بیرون میاد ! به تنهایی همین معضل (اینترنت داخل رو هم که وضع ـش میدونی چطوریه !) اینها رو از خریدشون منصرف کرده ! یعنی یه جورایی بی میل ـشون کرده ! :d چه خبره، هر آپدیتی از بازی میاد بالای 2 الی 3 گیگ که اصلا نمیصرفه آپدیت کنی ! :| حالا این بحث رزولیشن و کیفیت اجرایی بازی ها + آمار فروش بازی ها دیگه خز شده ! الان یه مقوله Update هم هست که فقط زمانی که کنسول رو داشته باشی و یا اونهایی که دارند می دونن من چی میگم ! :d الان برای Second Son آپدیت هایی اومده که که خیلی هم قابلیت های جالب به بازی اضافه کرده، اونهم فقط فقط با حجم 350 مگابایت ! :d گفتم بعضی از دوستان به این ریزه کاری ها دقت نمی کنند ! :d پس شما اگر بخوای این نسل(PS4.X1) یعنی Update بازی ها رو هم فاکتور بگیری (چون داخل کشور هستی) باز هم برای شما یه مُشکل به حساب میاد !
حالا فرض کنید که مشکل رزولیشن و عناوین انحصاری (خواهشا دیگه نگید کدوم فرست پارتی ها بهتر هستند ! ) و .... از این دسته معضل ها به همین قضیه بالا اضافه بشوند، بعد به نظر شما طرف (شمای Fanboy منظورم نیست، کسی که کنسول رو خریده) راضیه از خرید خودش ؟! :-/ اصلا شما خیلی جالبید، فقط نگاه کنید از بحث چمن (!) صحبت رو به چه کجاهایی که نمی برید ! :d لقب پیامبر و فرستاده و ... اینجور حرفها رو هم که میزنید تنگش، هر چی دلتون هم میخواد میگید و Blah blah blah !
البته این خودش یک نوع خلاقیته ! همین بحث پیچوندن ها و به جاده خاکی زدن ! :d

رفیق نسل قبل ایکس باکس 360 آپدیتای 2 الی 15 مگابایتی داشت از اونور ps3 آپدیتهای 200 الی 500 مگاباتی!! ولی کسی صداش در نیومد !! حالا یه هویی این قضیه مهم شد !!
در ضمن بازیهای مولتی همشون حجم آپدیتهاش یکیه!! مثلا اساسین 4 دو نیم گیگ آپدیت رو ps4 داره !! بازیهای دیگه رو اطلاع ندارم ولی اکثرا حجم بالا هستن
حالا این وسط آپدیت اینفیموس با این حجم 350 مگی باعث تعجبه !!:-/

WANDΞR
بله قبول دارم که آپدیت های وان کمر شکنه:dولی به نظرم اگه نت نامحدود داشته باشی مشکلی هم برا تموم شدن حجم و آپدیت ها نداری
شما خودت ps camera رو بذاری کنار 4 همون قیمت وان پات در میاد!
اون 100 دلار گرونتر هم برا ما زیاده که وضعیت دلار برامون مشخص نیست و...
ولی به نظرم مثلا واسه یکی که خارج از کشور زندگی میکنه یا خودش آمریکایی (یا هر جایِ دیگه) هستش خیلی هم خوبه
خب پی اس 3 هم اون اوایل قیمتش از الان وان هم بیشتر بود کسی حرفی زد؟!
اگه منظورت از فن بوی با من بود که سخت در اشتباهی من خودم بخاطره آنچارتد و لَست هم که شده میخوام 4 بخرم/:)
(البته الانم میشه ولی وقت ندارم.خداییش هنوز که هنوز thief و south parK و castlevania تموم نکردم!)
من اگه بخاطره لَست و آنچارتد 4 نبود واسه دسته ی وان و کینکت و فورزا , رایز , تایتان فال (چقد دلیل!!) هم که شده بود یه وان میخریدمl-)
من خداوکیلی بحث رو کشش ندادم و نظرمُ گفتم!!!
ولی خب بقیه دوستان هم که میبینید بحث رو به قول شما از چمن رسوندن به کجا مثل خوده شما رو کنسول و کمپانی مورده علاقه شون تعصب دارن
که به نظرم تعصب به خرج دادن واسه یه کنسول کاره اشتباهیِ!!:|
من فک نمیکردم شما انقد رو سونی و 4 تعصب داشته باشی!!!:d
ولی اینم قبول کنید که همیشه فن های سونی یا غیره منطقی رفتار میکنن یا دنبال جر و بحث کردن هستن!
والا من حداقل 10 نفر میشناسم که 360 داشتن ولی فقط بخاطره لَست رفتن پی اس 3 خریدن و سریعا هم شدن فن دو آتیشه ی سونی:|
ربطی به این قضیه نداشت ولی خیلی برام جالب بود:-b
البته من خودم سونی رو خیلی دوستش دارم و خیلی هم قبولش دارم
کلا بیخیال اینجور بحثا بغیر از خسته شدن و اعصاب خوردی هیچی نداره8-|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or