دایرکس 12 مشکلات xbox one از قبیل رزولوشن و غیره را بر طرف خواهد کرد

hosein me

کاربر سایت

درود

Brad Wardell مدیر شرکت Stardock درTwitterپیامی را ارسال کرد با استفاده از DirectX 12 مشکلات زیادی XBOX ONE مثل رزولوشن حل خواهد شد

Brad Wardell می گوید
اگر به معماری کنسول XBOX ONE درست نگاه کنیم خواهیم دید از 8 هسته اصلی CPU تنها یک هسته در اختیار DirectX 11 است اما در حالت DirectX 12 تمامی 8 هسته می تواند از توانایی های DirectX استفاده کند

بعد از این خبر یکی از کاربران در پاسخ به آقای Wardell گفت در حال حاضر همه هسته های CPU کنسول XBOX ONE همین کار را انجام می دهند اما آقای Wardell گفت شما اشتباه می کنید زیرا مشکل دستگاه در زمینه over headو قسمت های اضافی نیست بلکه در حالت dx11نمی توان از 8 هسته cpuبطور واحد و یکجا استفاده کرد

من فکر می کنم که به وسیله dx12 می توان این مشکل و کمبود را حل کرد و رزولوشن بالاتری و کیفیت بهتری را از طریق این کنسول بنمایش گذاشت
درهفته پیش نیز تعدای از سازندگان اشاره کردن که با استفاده از dx12 قدرت gpuکنسول 50 تا 100درصد افزایش خواهد یافت

به نظر شما dx12می تواند تمامی مشکلات xbox oneرا حل کند ؟

منبع

آخرین ویرایش:
فکر کنم یه تاپیک بزنیم کل بچه های مایکرو فن بیان اونجا امضا بدن یا پست بزارن یا نظر سنجی !!! چه میدونم ؟؟؟ قبول کنیم x1 از ps4 ضعیفتره !!
اونوقت فکر کنم بچه های سونی فن دیگه بیخیال این قضیه بشن و به زندگیشون برسن :)
:">....
نخیر قصد این نیست ، قصد هدایت بعضی دوستان هست که میخوان یک پلتفرم اشتباهی رو انتخاب کنن برای بازی، ما هم اینجا داریم این معضل رو بررسی میکنیم، یه وقت اشتباه نکنن ! یه کنسولی رو تهیه کنند که بعد یک عمر پشیمون بشوند ! :d
پ.ن: نه اینکه بخوایم به شخص شما و دیگر مایکروفن ها این موضوع رو تاکید کنیم، نخیر ! :d کسانی که دنبال خرید و تهیه کنسول قوی تر با عناوین بهتر هستند، همین ! :d
حالا کسانی که پول هر دو رو دارند و می توانند هر دو کنسول رو تهیه کنند، بحث ـشون جداست، دمشون گرم ! دارندگی و برازندگی ، نوش جونشون ! :d
من کی باشم که بخوام تعیین کنم که کدوم قویتره یا کدوم ضعیفتره .....شما یه پست از من پیدا کن که از سخت افزار یه کنسول دفاع کرده باشم(البته تو این 3 ماهه)
این همه کارشناس تو bc ریخته .....
حتی در مورد dx12 روی One هم کوچکترین نظری ندادم ....
من نه تعصبی روی XBOX دارم نه رو PC نه روی NVIDIA یا هر برنده دیگه ای
یه مدت PS 1&2 داشتم یه مدت 360 .... یه مدت اینتل .... AMD ... کلا خودم را درگیره بچه بازیا نکرم ....
حالا ببینم میتونی بگی من رو چی تعصب دارم ؟ البته به صورت افراطی ....
من که نگفتم شما تعصب داری ، ولی خُب حتما یه قضیه ای هست که انقدر روی قدرت این کنسول پافشاری داری دیگه...:d
من کُلی گفتم ! :d تا الانم هر چی گفتم، از روی هوا نبوده که ! :) حقیقت بوده و هست ! :d بقیه بحث رو هم من شروع نکردم..

:">....
نخیر قصد این نیست ، قصد هدایت بعضی دوستان هست که میخوان یک پلتفرم اشتباهی رو انتخاب کنن برای بازی، ما هم اینجا داریم این معضل رو بررسی میکنیم، یه وقت اشتباه نکنن ! یه کنسولی رو تهیه کنند که بعد یک عمر پشیمون بشوند ! :d
پ.ن: نه اینکه بخوایم به شخص شما و دیگر مایکروفن ها این موضوع رو تاکید کنیم، نخیر ! :d کسانی که دنبال خرید و تهیه کنسول قوی تر با عناوین بهتر هستند، همین ! :d

من که نگفتم شما تعصب داری ، ولی خُب حتما یه قضیه ای هست که انقدر روی قدرت این کنسول پافشاری داری دیگه...:d
من کُلی گفتم ! :d تا الانم هر چی گفتم، از روی هوا نبوده که ! :) حقیقت بوده و هست ! :d بقیه بحث رو هم من شروع نکردم..

مگه تو پیامبری؟

قصد گند زدن به تاپیک هایی که توش اسمی از مایکروسافت میاد هست که با یک سری دلایل مسخره می خواد ماس مالی شه بره

انسان عقل و شعور داره خودش تصمیم می گیره نیاز به هدایت تو و امثال تو نیست ;)

قصد هدایت بعضی دوستان هست که میخوان یک پلتفرم اشتباهی رو انتخاب کنن برای بازی، ما هم اینجا داریم این معضل رو بررسی میکنیم، یه وقت اشتباه نکنن ! یه کنسولی رو تهیه کنند که بعد یک عمر پشیمون بشوند
من به عنوان یکی از اونایی که قصد دارن یک پلتفرم اشتباه رو انتخاب کنن عاجزانه از شما تقاضا دارم دست از هدایت من و امثال من بردارید. اصلا راضی نیستم به خاطر هدایت ما گمراهان خودتون رو به زحمت بندازید! بزارید تو این گمراهی و پشیمانی باقی بمونیم، دست شما درد نکنه. در ادامه هم بزارید تاپیک های مربوط به مایکروسافت (پایگاه گمراهان عالم) روند عادی خودش رو طی کنه.

مثل گربه مرتضی علی چارچنگولی..... افتادی توی تاپیکای XBOX بی خیالم نمیشی ..... کلک، نکنه از سونی حقوق میگیری ؟
:>
بورو یه دوش بگیر یه کم استراحت کن .... من نگرانتم
:d
عزیزم من کلا این چندروزی فکر کنم 6-7 تا پست بیشتر نداده باشم شما همین تاپیک 66تا پست دادی بعد من برم دوش بگیرم
میگم بانمکی واسه همین تعمیم خصوصیات خودته به دیگران دیگه نمیگیری چی میگم :d

دقیق 66 تا ؟ همیشه انقدر دقیق هستی ؟
بازم به من که یه ربطی به این تاپیک دارم ...... اونم چون از چندتا بازیه Xbox خوشم میاد ....
شما بهتره جای دیگه تشریف ببرید که یه موقع کسی به TLOU (ع) نگه بالا چشات ابرو .....
در روانکاوی من اشتباه کردی عزیز
من اصلا Last of Us رو بازی نکردم و PS3 هم ندارم :d
دلیل ربطت به این تاپیکم خیلی makes senseـه !

آقا قفل کنین جان من
چیزی که از این پستا درنمیاد​

آخرین ویرایش:
مگه تو پیامبری؟

قصد گند زدن به تاپیک هایی که توش اسمی از مایکروسافت میاد هست که با یک سری دلایل مسخره می خواد ماس مالی شه بره

انسان عقل و شعور داره خودش تصمیم می گیره نیاز به هدایت تو و امثال تو نیست ;)
میدونستم الان یک نفر میاد چنین حرفی میزنه ! :d به همین دلیل پ.ن رو برای دوست های عزیزی مثل شما نوشتم ! :d:|

من به عنوان یکی از اونایی که قصد دارن یک پلتفرم اشتباه رو انتخاب کنن عاجزانه از شما تقاضا دارم دست از هدایت من و امثال من بردارید. اصلا راضی نیستم به خاطر هدایت ما گمراهان خودتون رو به زحمت بندازید! بزارید تو این گمراهی و پشیمانی باقی بمونیم، دست شما درد نکنه. در ادامه هم بزارید تاپیک های مربوط به مایکروسافت (پایگاه گمراهان عالم) روند عادی خودش رو طی کنه.
همین بالایی ! :arrowu:

@master.mhn
شما که اصلا حرفشم نزن ! :d برو از اول قشنگ بحث رو بررسی کن، ببین قضیه چی بوده ! بعد اگر قضیه رو درک کردی، حتما یه صحبت و شاید هم بحث با هم خواهیم داشت ! ;)
شما هم ایضا همین بالا ! :arrowu:

پ.ن: ببینم چند نفر دیگر در این پست اضافه میشوند ! :d

@..:ab:..

8-|.....
شما هم همینطور ! :d
l-)

*یک کاربر بی طرف ، چه میدونم( نه مایکروفن، و نه سونی فن ) لطف کنه همین پ.ن بنده رو به این عزیزان توضیح بده ! :d
من اون پ.ن رو از قصد داخل اون پُست گذاشتم، ببینم چندنفر اون رو می خونن و باز نقل قول می کنند ! :d
ولی دریغ از یک نفر ! یک نفر هم اون پ.ن رو نخوند (شایدم خونده ولی خواسته....) و حرف خودش رو زد ! خیلی جالبه، بعد از حرف از تعصب هم می زنید ! من دیگه حرفی ندارم...

آخرین ویرایش:
مثل اینکه بعضی دوستان روانشناس و شخصیت شناس و از اینجور حرف هاتشریف دارند ! به به !
اگر برگردیم به چند مدت قبل، این آقای پیتر مولینو (خالی بند)
دقیقا مثال کورخود بینای دیگرون :)
حالا ما شدیم، متعصب ! شما هم شدین آدمای با منطق و راست گو ! باشه ! :) اون حرفی که من زدم، "حقیقت" محض بود و بس
شخصا حالم ازش بهم میخوره
:)
شک دارم ولی نه به خودم، بلکه به پُست های شما !
حرفاتون خیلی درباره خودتون صدق میکنه :ذی

عزیزم من کلا این چندروزی فکر کنم 6-7 تا پست بیشتر نداده باشم شما همین تاپیک 66تا پست دادی بعد من برم دوش بگیرم
میگم بانمکی واسه همین تعمیم خصوصیات خودته به دیگران دیگه نمیگیری چی میگم :d

آقا قفل کنین جان من
چیزی که از این پستا درنمیاد​
دقیق 66 تا ؟ همیشه انقدر دقیق هستی ؟
بازم به من که یه ربطی به این تاپیک دارم ...... اونم چون از چندتا بازیه Xbox خوشم میاد ....
شما بهتره جای دیگه تشریف ببرید که یه موقع کسی به TLOU (ع)...... نگه بالا چشات ابرو .....

آقا قفل کنین جان من​
اگر اینا نگی شک میکنم امیدوارم به هدفت برسی :d

قصد هدایت بعضی دوستان هست که میخوان یک پلتفرم اشتباهی رو انتخاب کنن برای بازی
قصد هدایت بعضی دوستان هست
قصد هدایت
هدایت
:lol::lol::lol:
امیدوارم هممون به راه راست هدایت بشیم با تشکر از سونی فنا که قصد دارن میزان آگاهی گیمرای ایرانی رو بالا ببرن...

آخرین ویرایش:
*یک کاربر بی طرف ، چه میدونم( نه مایکروفن، و نه سونی فن ) لطف کنه همین پ.ن بنده رو به این عزیزان توضیح بده ! :d
من اون پ.ن رو از قصد داخل اون پُست گذاشتم، ببینم چندنفر اون رو می خونن و باز نقل قول می کنند ! :d
ولی دریغ از یک نفر ! یک نفر هم اون پ.ن رو نخوند (شایدم خونده ولی خواسته....) و حرف خودش رو زد ! خیلی جالبه، بعد از حرف از تعصب هم می زنید ! من دیگه حرفی ندارم...

بیا من بی طرف(که هیچکدومتونو نه می شناسم و نه هیچ پلتفرمی رو الان دارم)برای دوستان توضیح بدم شما تو این تاپیک چیکار می کنی(پ.ن شما رو هم خووندم):

داری تو تاپیکا می چرخی و ملت رو توسط پشت سر هم ایراد گرفتن (چه درست و چه غلط) از یه پلتفرم ترغیب به خرید یه پلتفرم دیگه می کنی........مگه بخش اخبار بخش تبلیغ؟؟؟؟
اگه در مورد خبر نظری داری یا میخوای پستی رو نقل قول کنی که هیچ ولی اینکه تو هر تاپیک مربوط به مایکروسافت کل مسایل این پلتفرمو بکوبی و در نهایت باعث قفلشون بشی فوق العاده حرکت کودکانه ای هست

(چون گفتی یه بی طرف بیاد توضیح بده گفتم و گرنه هیچ قصد پست دادنی نداشته و ندارم.....)

.

.

اینو amd و سازنده های انجین frostbite گفتن البت قبلش با اساتید بازی سنتر مشاوره نکردن وگرنه همچین چیز الکی و بی اساسی نمی گفتن :))

81020847936872391850.jpg

در کل منطقی هست که کنسول یک پیشرفت خوب توی یکی دو سال آینده داشته باشه حالا به طرق مختلف مثل دایرکت اکس که خیلی تاثیر گذاره.
یعنی بازی های سال آینده دیگه فکر نکنم مشکل رزلوشن داشته باشن ولی دلیل نمیشه اختلاف با ps4 هم حتما جبران کنن.

همانا من هدایت شدم یا واندرا 3:42 و آنگاه که در گمراهی آشکار به سر میبردم راه هدایت را نشانم دادی 3:43 وای بر من, وای بر من! چگونه به این ضلالت تن داده ام؟ 3:44

ای کسانی که پلتفرم اشتباه انتخاب کرده اید 7:61 هلا! بدانید که تا ابد در تاپیک های مایکروسافت شکنجه خواهید شد 7:62 که تحقیقا" س فن ها تا ابد راه روشنایی را به همه نشان خواهند داد.

مثل اینکه بعضی دوستان روانشناس و شخصیت شناس و از اینجور حرف هاتشریف دارند ! به به !
حالا ما شدیم، متعصب ! شما هم شدین آدمای با منطق و راست گو ! باشه ! :) اون حرفی که من زدم، "حقیقت" محض بود و بس ! حتما الان نقل قول میکنید که دلیل ـت از این حرف چیه ؟!
خُب مشخصه دیگه ! وقتی خود سازنده های بازی Mafia II نمی توانند با سخت افزار PS3 کار کنند و بازی رو ناقص Port یا منتشر میکنن، پس حتما مشکل از کنسول هست ! در صورتی که این حرف اشتباهه !
بعدشم گفتم که ! شما همین بازی TLOU را اگر بازی کنی ، خواهی دید که در بازی تا دلت بخواد "گُل و چمن و سبزه" وجود داره ! بعد این حرف من الان برای بعضی ها شده Bullshit و .... !
============
حالا گیرم که به قول شما نسل قبل PS3 معماری پیچیده ای داشت و بازی ساختن براش سخت بود ! ولی این نسل چی میگید ؟! X86 ! این نسل که جُفت کنسول ها معماری PC رو دارند ! حتما الان این حرف من هم دروغ هست ـش و نقل قول شما از صحبت های من میشه حقیقت ! آره دیگه شما همیشه روال کارتون همین بوده و بس ! آخه خُب به چه دلیلی اینقدر خودتون رو اذیت می کنید ! حقیقت هست دیگه نمیشه کاریش کرد....:d
آقای WANDΞR : خدای منطق ، هدایت گر ، رهنما و . . .

من فقط موندم چطور شماهایی که صبر کردید و صبر کردید و صبر . . . تا یک نسل گذشت (بحث یکی دو سال نیستا !!!! ) که آخرشم باز تو یسری عناوین مولتی پلتفرم اختلاف وجود داشت، هنوز یک سال نشده دارین حکم صادر میکنید و نتیجه میگیرید !؟ چطور تو نسل پیش بعد گذشت 7 سال، ضعف عناوین مولتی پلتفرم رو گردن کم کاری سازنده ها مینداختین ولی به X1 که میرسه هرچیزی به ذهنتون خطور میکنه اِلّا کم کاری سازنده ها ! اگه شما نسل پیش چند سال صبر کردید تا عنوانی چون Killzone 2 از راه برسه تا با اومدن انحصاری های این چنینی، ضعف عناوین مولتی پلتفرم رو به کم کاری سازنده ها یا پیچیده بودن سخت افزار ps3 ربط بدین ؛ ما که تو همین سال اول اون انحصاری رو داریم(ryse)! چرا به ما که میرسه معیار هاتون تغییر میکنه؟

چطور وجود انحصاری چون TLOU ، Uncharted2 ، killzone2 و . . . تو نسل پیش دلیل بر اثبات کم کاری سازنده ها بود ولی به X1 که میرسه عنوانی چون Ryse اونم تو سال اول ، اونم توسط یه استدیو ثرد پارتی ، اونم عنوانی که از 360 به X1 کوچ کرده و یه عنوان کاملاً نسل بعدی به حساب نمیاد ! عنوانی که حتی با انجین اختصاصی هم ساخته نشده و . . . ! چطور Ryse نمی تونه نقش انحصاری های شمارو ایفا کنه؟!! چرا منطق بنیان افکنتون رو فراموش میکنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or