Teiyu Goto، از طراحان سونی و همان کسی است که طرح اولیه PS1 و کنترلر و رنگهای آن را انتخاب کرد. رنگها و علامات روی دسته پلیاشتیشن اتفاقی نبودند، او برای هر کدام معنی و مفهومی در نظر گرفت.
وی گفت:" در آن زمان شرکتهای رقیب از رنگ و یا حروف الفبا بر روی کنترلر استفاده میکردند. ما میخواستیم چیزی ساده داشته باشیم که بتوان راحت آن را به خاطر سپرد. بلافاصله ایده دایره، ضربدر، مربع، مثلث به ذهنم خطور کرد.
مثلث به نقطه دید مربوط میشود. من در ذهن خود مجسم کردم که مثلث نشان دهنده سر یک انسان یا یک جهت است و آن را سبز کردم.
مربع نشان دهنده یک تکه کاغذ است. من میخواستم با آن منوها و اسناد را نشان دهم و آن را صورتی کردم.
دایره و ضربدر همان انتخابهای بله و خیر هستند که قرمز و آبی را برای آنها انتخاب کردم.
مردم فکر میکردند که این رنگها گیجکننده است و من مجبور بودم تا سونی را متقاعد کنم که این دقیقا همان چیزیست که میخواستم".
جالب اینجاست که مقامات بالاتر اصرار داشتند که کنترلر باید چیزی شبیه به سوپر نینتندو باشد اما Goto همین کنترلر امروزی را که میشناسیم مد نظر داشت، یعنی کنترلری که دو دستگیره داشته باشد. او سرانجام پیروز شد.
حدود 15 سال گذشت و سونی هنوز نیز به این کنترلر وفادار مانده است. پس اگر آن را میپسندید یا نه، همه را مدیون Goto هستید.
Source

ممنون