دایره، ضربدر، مربع، مثلث چه مفهومی دارد؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
1282896121.jpg

Teiyu Goto، از طراحان سونی‌ و همان کسی است که طرح اولیه PS1 و کنترلر و رنگ‌های آن را انتخاب کرد. رنگ‌ها و علامات روی دسته پلی‌اشتیشن اتفاقی نبودند، او برای هر کدام معنی و مفهومی در نظر گرفت.

وی گفت:" در آن زمان شرکت‌های رقیب از رنگ و یا حروف الفبا بر روی کنترلر استفاده می‌کردند. ما می‌خواستیم چیزی ساده داشته باشیم که بتوان راحت آن را به خاطر سپرد. بلافاصله ایده دایره، ضربدر، مربع، مثلث به ذهنم خطور کرد.

مثلث به نقطه دید مربوط می‌شود. من در ذهن خود مجسم کردم که مثلث نشان دهنده سر یک انسان یا یک جهت است و آن را سبز کردم.
مربع نشان دهنده یک تکه کاغذ است. من می‌خواستم با آن منو‌ها و اسناد را نشان دهم و آن را صورتی کردم.
دایره و ضربدر همان انتخاب‌های بله و خیر هستند که قرمز و آبی را برای آن‌ها انتخاب کردم.

مردم فکر می‌کردند که این رنگ‌ها گیج‌کننده است و من مجبور بودم تا سونی را متقاعد کنم که این دقیقا همان چیزی‌ست که می‌خواستم".

جالب اینجاست که مقامات بالاتر اصرار داشتند که کنترلر باید چیزی شبیه به سوپر نینتندو باشد اما Goto همین کنترلر امروزی را که می‌شناسیم مد نظر داشت، یعنی کنترلری که دو دستگیره داشته باشد. او سرانجام پیروز شد.

حدود 15 سال گذشت و سونی هنوز نیز به این کنترلر وفادار مانده است. پس اگر آن را می‌پسندید یا نه، همه را مدیون Goto هستید.

Source

منم همیشه برام سوال بود که این شکلها چه مفهومی دارند حالا بعد از این همه سال فهمیدم.
مرسی.

ممنون، واسه من هم سوال شده بود. براي دايره با ضربدر من هم همين نظر رو داشتم. ولي مربع با مثلث رو نمي دونستم.

دمشون گرم به طرحشون وفادار بودن ولی چرا طرح دسته رو عوض نکردن اخه مثلا FPS پدر منو با دسته PS3 در میاره
طرحش برا 2 نسل قبل عالی بود چون FPSـه کنسولی خیلی کم طرفدار بود ولی این نسل که FPS انقدر به سمت کنسول اومده دیگه این طراحی جالب نیست!
مثلا سره کیلزون2 انقدر سره کنترلش حرص خوردم تبدیل به کلوچه شدم!

ممنون. البته همیشه یکمی سخت بود که بگیم مربع رو بزنم یا مثلث رو بزن ! اینکه میگفتیم a یا b رو بزن به نظرم راحت تر بود ولی گذشت اون دوران که تو کلوپ بازی میکردیم.... و به نظر من این طرح خودش جالبه.
دمشون گرم به طرحشون وفادار بودن ولی چرا طرح دسته رو عوض نکردن اخه مثلا FPS پدر منو با دسته PS3 در میاره
طرحش برا 2 نسل قبل عالی بود چون FPSـه کنسولی خیلی کم طرفدار بود ولی این نسل که FPS انقدر به سمت کنسول اومده دیگه این طراحی جالب نیست!
البته مدتیه شایعه کنترل جدید هستش!! :d

POWER%20A%20Pro%20Elite%20Wireless%20Controller%20Lit.jpg

http://www.psu.com/news/9619

مرسی مهدی :d عجب ! خیلی جالب بود ! :d عجب نماد هایی :d

K2 کلاً کنترلش با هر FPS ای که تو عمرت بازی کرده باشی فرق می کرد ! و کلا یه چیز متفاوت بود.
------------------------
البته مدتیه شایعه کنترل جدید هستش!! :d

POWER%20A%20Pro%20Elite%20Wireless%20Controller%20Lit.jpg

http://www.psu.com/news/9619
کنترل جدید به اون معنی ای که شما فکر می کنید نه(البته این که رسما کنترلر 360 ـه) . یه موقع هایی(:d) برای ps3 یه سری کنترلر ها برای راحتی گیمرها(:d)ساخته میشه مثل این :arrowd: که برای بازی های FPS ساخته شده :d

41fSJRLGtYL.jpg

مثلث به نقطه دید مربوط می‌شود. من در ذهن خود مجسم کردم که مثلث نشان دهنده سر یک انسان یا یک جهت است و آن را سبز کردم.
مربع نشان دهنده یک تکه کاغذ است. من می‌خواستم با آن منو‌ها و اسناد را نشان دهم و آن را صورتی کردم.
دایره و ضربدر همان انتخاب‌های بله و خیر هستند که قرمز و آبی را برای آن‌ها انتخاب کردم.
خدایی خیلی مسخره است :دی این بله و خیر هم که کلا مسخره است چون تو کنسول های ژاپن و اروپا فرق دارن جای اینا. :دی

خدایی خیلی مسخره است :دی این بله و خیر هم که کلا مسخره است چون تو کنسول های ژاپن و اروپا فرق دارن جای اینا. :دی
خب واسه شما مسخره هست!
این بله و خیر زمان PS1 هم جا به جا بود مگه؟(ژاپن و اروپا):d

خو هر شرکتی با فکر این کارو انجام میده-مثلا این الان افتخاره؟
دسته 360 هم مثلا -هم رنگ داره،برای افراد بی سواد -هم حروف.پس اینا باید خیلی افه بیام:))
به قول امین روله:جمش کن :d

حدود 15 سال گذشت و سونی هنوز نیز به این کنترلر وفادار مانده است. پس اگر آن را می‌پسندید یا نه، همه را مدیون Goto هستید.
این شکلهاش به کنار کاشکی یه کم وفادار نمیومندن و از نظر ظاهری یه تغییری توی قیافه میدادن با 2 نسل قبل!(کنسول به اون خوشگلی قیافه دستش مال یک دهه پیشه!) یکم هم کار رو باهاش راحتتر میکردن(منظورم انالوگهاست بعد از چنیدن ساعت بازی پشت سر هم دست ادم درد میگیره..)

این بله و خیر زمان PS1 هم جا به جا بود مگه؟(ژاپن و اروپا):d
آره ! هم PS1 هم PS2 توی بازیهای ژاپنی دکمه های O , X جاشون با بازیهای غربی متفاوت بود :دی

دسته 360 هم مثلا -هم رنگ داره،برای افراد بی سواد -هم حروف.پس اینا باید خیلی افه بیام:))
SEGA باید افه بیاد بابت دسته Dreamcast :دی چون از نظر حروف (A,B,X,Y) و رنگ هیچ فرقی با دسته Xbox نداره !
البته کلآ افتخار که نیست ! فقط این بنده خدا توضیح داده که این علامتها رو برای چی انتخاب کرده !

خو با یه ذره فکر میشد فهمید:biggrin1: دیگه فکر نمیکنم نیازی به توضیحات باشه!
اگه قرار باشه هرکی بیاد دستش رو تشریح کنه به یه کلاس بالا با زمان زیاد نیاز مندیم:biggrin1:
پس فردا هم برای MOVE میاد:biggrin1:
اون O , X رو میشد فهمید ولی دو تای دیگه معلوم نبود برای چیه :دی البته من فکر میکنم طرف یه چیزی پرونده ! چون دایره رو انتخاب کرده گفته دو تا شکل هندسی دیگه هم بذاریم حالا معنی هم نداشت عیبی نداره !

آخرین ویرایش:
آره ! هم PS1 هم PS2 توی بازیهای ژاپنی دکمه های O , X جاشون با بازیهای غربی متفاوت بود :دی

SEGA باید افه بیاد بابت دسته Dreamcast :دی چون از نظر حروف (A,B,X,Y) و رنگ هیچ فرقی با دسته Xbox نداره !
البته کلآ افتخار که نیست ! فقط این بنده خدا توضیح داده که این علامتها رو برای چی انتخاب کرده !
خو با یه ذره فکر میشد فهمید:دی دیگه فکر نمیکنم نیازی به توضیحات باشه!
اگه قرار باشه هرکی بیاد دستش رو تشریح کنه به یه کلاس بالا با زمان زیاد نیاز مندیم:دی
پس فردا هم برای MOVE میاد:دی

• Like
Reactions: qwertywolf
عجب..:d..تا حالا اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم..جالب بود...
به نظر من که دسته رو تغییر ندنخیلی بهتره همین دسته هم از نظر کارایی و هم از نظر ظاهری به نظر من خیلی مناسبه و بهش عادت هم کردیم...:)

یادش به خیر کلی با ps1 و ps2 با این گیمپد تکن و کرش بندیکوت میزدیم:d
ولی خداییش دیگه برا این نسل مناسب نیست. جای انالوگهاش واقعا فجیعه به خصوص تو بازیهای شوتر که دست و دهنو یه جا سرویس میکنه:d

من اصلا انقدر با پد ps از اول بازي كردم
پد 360 هم ميگيرم رو صفحه مينويسه x نميتونم
قاطي ميكنم.
اشتباه ميزنم همرو:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or