دایره، ضربدر، مربع، مثلث چه مفهومی دارد؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
1282896121.jpg

Teiyu Goto، از طراحان سونی‌ و همان کسی است که طرح اولیه PS1 و کنترلر و رنگ‌های آن را انتخاب کرد. رنگ‌ها و علامات روی دسته پلی‌اشتیشن اتفاقی نبودند، او برای هر کدام معنی و مفهومی در نظر گرفت.

وی گفت:" در آن زمان شرکت‌های رقیب از رنگ و یا حروف الفبا بر روی کنترلر استفاده می‌کردند. ما می‌خواستیم چیزی ساده داشته باشیم که بتوان راحت آن را به خاطر سپرد. بلافاصله ایده دایره، ضربدر، مربع، مثلث به ذهنم خطور کرد.

مثلث به نقطه دید مربوط می‌شود. من در ذهن خود مجسم کردم که مثلث نشان دهنده سر یک انسان یا یک جهت است و آن را سبز کردم.
مربع نشان دهنده یک تکه کاغذ است. من می‌خواستم با آن منو‌ها و اسناد را نشان دهم و آن را صورتی کردم.
دایره و ضربدر همان انتخاب‌های بله و خیر هستند که قرمز و آبی را برای آن‌ها انتخاب کردم.

مردم فکر می‌کردند که این رنگ‌ها گیج‌کننده است و من مجبور بودم تا سونی را متقاعد کنم که این دقیقا همان چیزی‌ست که می‌خواستم".

جالب اینجاست که مقامات بالاتر اصرار داشتند که کنترلر باید چیزی شبیه به سوپر نینتندو باشد اما Goto همین کنترلر امروزی را که می‌شناسیم مد نظر داشت، یعنی کنترلری که دو دستگیره داشته باشد. او سرانجام پیروز شد.

حدود 15 سال گذشت و سونی هنوز نیز به این کنترلر وفادار مانده است. پس اگر آن را می‌پسندید یا نه، همه را مدیون Goto هستید.

Source

خداییش هر کی ادعا میکنه کار با این گیمپد برا بازیهای fps راحته من حاضرم باهاش یه تورنمنت تو یکی از این بازیها مثل bc2 بذارم. من با موس و کیبرد، اون طرفم با گیمپد ps3 . حتی حاضرم شرط ببندم یه بارم نبازم!:d

هنر کردی :دی
ماکرو هم قرار بود بین 360 و بازیهای ویندوز یه ارتباط انلاین برقرار کنه برا همین که 99% pc برندس نکرد :دی
این که این دسته کوچیک هستش برای این هستش که برای تمام سنین هستش نه فقط برای شما دست گنده برای اون بچه های 5-10 ساله هم هستش نه مثل دسته 360 من برادر زادم میخواست دستش بگیره دستش به آنالوگ که برای چرخوندن تصویر بود نمیرسید .
حالا اون گندگی کوچیکیش بماند :دی
این انالوگاش رو اعصابه :دی
جا دست نداره :دی
فقط دست از روش سر میخوره :دی
والا این سُر خوردنم دیگه جدیده...تا حالا کسی از سر خوردن حرف نزده بود...به شخصه مشکلی به نام سر خوردن با دسته PS ندارم...
پایین :دی:arrowd:
منظورش اینه که برامدس سر میخوره ولی 360 گوده اثر انگشت میره توش!:d
خودشه :دی
خیلی رو اعصابه :دی

خو به همین دلیله که آنالوگ های دسته ی PS زبره و دندونه دار ولی برای 360 صاف ( البته به جز اون 4 تا نقطه :d)
----
منظورت اینه که گوده ؟ :دی

کلا اینکه این دسته لیز می خوره و اون دسته کوچیکه و فلانی بزرگ و چرا جای آنالوگاش اینجوریه و ... همش بهونه است ! کسی که گیمره بازی می کنه و لذت می بره اونی هم که دنبال کل کل و اثبات برتری هاس حرص می خوره و لذت بازی رو هم از دست میده !
خب اگه با دسته درست درمون بازی کنی لذتش دو چندان میشه :دی

آخرین ویرایش:
هنر کردی :دی
ماکرو هم قرار بود بین 360 و بازیهای ویندوز یه ارتباط انلاین برقرار کنه برا همین که 99% pc برندس نکرد :دی

حالا اون گندگی کوچیکیش بماند :دی
این انالوگاش رو اعصابه :دی
جا دست نداره :دی
فقط دست از روش سر میخوره :دی
والا این سُر خوردنم دیگه جدیده...تا حالا کسی از سر خوردن حرف نزده بود...به شخصه مشکلی به نام سر خوردن با دسته PS ندارم...

فکر کنم خودشم بعد از 15 فهمیده اشتباه کرده و خواسته پس از 15 سال یه چیزی گفته باشه:d
ولی خداییش بد جوری تو ذهنم واسه خودش جا انداخته که الان هم که با 360 بازی میکنم میگم ضربدر رو بزن دایره رو بزن مثلث رو بزن:d

خداییش هر کی ادعا میکنه کار با این گیمپد برا بازیهای fps راحته من حاضرم باهاش یه تورنمنت تو یکی از این بازیها مثل bc2 بذارم. من با موس و کیبرد، اون طرفم با گیمپد ps3 . حتی حاضرم شرط ببندم یه بارم نبازم!:d
ناجوانمردانه ! :d ps3 controller Vs 360 controller :d
mouse&keyboard Vs ps3 mouse controller :d
منظورش اینه که برامدس سر میخوره ولی 360 گوده اثر انگشت میره توش!:d
خو به همین دلیله که آنالوگ های دسته ی PS زبره و دندونه دار ولی برای 360 صاف ( البته به جز اون 4 تا نقطه :d)
----
کلا اینکه این دسته لیز می خوره و اون دسته کوچیکه و فلانی بزرگ و چرا جای آنالوگاش اینجوریه و ... همش بهونه است ! کسی که گیمره بازی می کنه و لذت می بره اونی هم که دنبال کل کل و اثبات برتری هاس حرص می خوره و لذت بازی رو هم از دست میده !

آخرین ویرایش:
برای اون بچه های 5-10 ساله هم هستش نه مثل دسته 360 من برادر زادم میخواست دستش بگیره دستش به آنالوگ که برای چرخوندن تصویر بود نمیرسید .
نمیدونما،ولی ، کلیه فامیلهای 3 سال به بالای ما ، منتظرن یه وقتی برم خونشون 360 رو 1 هفته ای بدم دستشون بازی کنن!
بچه پسر داییم ،PGR بازی میکنه 3 سالشه-الانم از من بهتر بازی میکنه:))
تو خونه خودمونم ،خواهر کوچیکم 7 سالشه راحت بازی میکنه.بچه های همسایه که 4-5 سالشون هست هم براحتی بازی میکنن!نمیدونم چه گیریه؟

منم با کنترل KZ2 مشکل داشتم،ولی دوستان درست میگن،حتما مشکل از من بوده ..... چی میشه گفت:دی

تنها وفقط تنها عیبی که دسته پلی استیشن داره همون سر انالوگشه که به جای برامدگی باید تو رفتگی داشته باشه(البته نظر من فقط:d)وگرنه همه چیش خوبه حتی اگه L2 ,R2 هم مثل قبل کنن بهتره
این طراحی حرف نداره!!یادتن نره نصف طراحی دسته X360 هم از رو این بوده ها:-"

مهدی دستت درد نکنه:xممنون:x

======

به جان شما تاپیک X360 vs PS3 نیست!:d

ولی هر گیمری با بازی کردن میفهه دسته 360 خوش دست تر هست و خوراک FPS !

یه چیز تصادفی جالب...
من همیشه فکر میکردم مربوط به مو بود
البته مو 3 نماد داشته و من فکر می کردم x به مفهون نفی همه چیز یا به معنی انجام عمل ناشناخته باشه...

نمادهای استفاده شده در قاره مو

نمادهای به کار رفته در تعلیمات دینی نخستین انسان ها ، مقدس نامیده شد . ابتدا این نمادها برای تمرکز فکری بر روی ذات لایزال به کار می رفته در حالی که فرد نگاهش را به این نشانه می دوخته تا به این ترتیب بر اثر صدا ها و اشیا دیگر از موضوع پرستشش منحرف نشود به او می آموختند که خود این نماد را نبایستی مورد ستایش قرار دهند ؛ نماد فقط برای ممانعت از تفرق فکری و ذهنی اوست . به او آموزش می دادند که خدا یکیست ولی نیروهای بیشماری را تحت فرمان دارد که بر سلامتی ، قدرت ، باران و خورشید نظارت می کند فی الواقع هر آنچه به سعادت بشر خلاصه می شود .ابتدا فقط سه نماد وجود داشته وقتی خوب با آن آشنا شدند آن ها را با هم آمیختند چیزهایی به آن افزودند ، با گذشت زمان مقدار نمادها از حد شمار گذشت پیچیدگی آن ها فزونی یافت و ستایش نماد ها شروع گشت . سه نماد اصلی دایره ، مربع و مثلث بوده است ساده ترین اشکال .
دایره : دایره تصویری از خورشید است و نماد ذات لایزال . چنان که تمامی نیروهای مربوط به خداوند را در بر می گرفته این نماد مربوط به یکتاپرستی بوده . بر حسب افسانه ها خورشید برای این امر انتخاب شده چون قوی ترین چیزی بوده است که انسان آن عصر می شناخته است و می توانسته آن را ببیند و بفهمد . نماد دایره که شروع و پایانی ندارد ، معرف جاودانگی و بی نهایت است .
مثلث : مثلث دو معنی دارد ، بر حسب مکان و موقعیت هایی که استفاده می شده . اصل آن به آغاز اعصار بر می گردد ؛ برای انسان اولیه مثلث نماد خالق بود و خالق در آسمانها زندگی می کند و الزاما نمادی از آسمان ها هم می باشد .
مربع : انتخاب مربع برای آن است که زمین را به صورت نمادین مجسم کند به خاطر دو دلیل ابتدا برای ممانعت از اشتباه شدنش با خورشید که با دایره نشان داده می شد ، سپس برای تعلیم دادن چهار جهت اصلی به بشر اولیه .

آخرین ویرایش:
سال 2005، سایت Joystiq:

Apparently, the common meaning of the PlayStation buttons was lost in translation. To any non-Japanese gamer, the buttons are just geometric symbols, but they have a deeper meaning in Japanese culture. Similar to how the tick and cross marks are used in the West to denote correct and incorrect, three of the PlayStation buttons are used in everyday notation. Here's the breakdown:
  • Cross (batsu) = "no good"
  • Triangle (sankaku) = "weak" OR "average"
  • Circle (maru) = "good" OR "satisfactory"

منبع

ماهم با این مثل و ضربدر کلی خاطره داریم الان همه دکمه های گیم پد های PC رو هم با این اسامی صدا میزنیم.اما در مورد FPS و کنسول حرف های خنده دار پیرامونش:.
مقایسه دسته PS3 و 360 با موس و کیبرد مثل مقایسه گاری و فرقون با لکسس و مرسدس میمونه.تا وقتی موس کیبرد هست دسته کنسول کیلو چنده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or