دایره، ضربدر، مربع، مثلث چه مفهومی دارد؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
1282896121.jpg

Teiyu Goto، از طراحان سونی‌ و همان کسی است که طرح اولیه PS1 و کنترلر و رنگ‌های آن را انتخاب کرد. رنگ‌ها و علامات روی دسته پلی‌اشتیشن اتفاقی نبودند، او برای هر کدام معنی و مفهومی در نظر گرفت.

وی گفت:" در آن زمان شرکت‌های رقیب از رنگ و یا حروف الفبا بر روی کنترلر استفاده می‌کردند. ما می‌خواستیم چیزی ساده داشته باشیم که بتوان راحت آن را به خاطر سپرد. بلافاصله ایده دایره، ضربدر، مربع، مثلث به ذهنم خطور کرد.

مثلث به نقطه دید مربوط می‌شود. من در ذهن خود مجسم کردم که مثلث نشان دهنده سر یک انسان یا یک جهت است و آن را سبز کردم.
مربع نشان دهنده یک تکه کاغذ است. من می‌خواستم با آن منو‌ها و اسناد را نشان دهم و آن را صورتی کردم.
دایره و ضربدر همان انتخاب‌های بله و خیر هستند که قرمز و آبی را برای آن‌ها انتخاب کردم.

مردم فکر می‌کردند که این رنگ‌ها گیج‌کننده است و من مجبور بودم تا سونی را متقاعد کنم که این دقیقا همان چیزی‌ست که می‌خواستم".

جالب اینجاست که مقامات بالاتر اصرار داشتند که کنترلر باید چیزی شبیه به سوپر نینتندو باشد اما Goto همین کنترلر امروزی را که می‌شناسیم مد نظر داشت، یعنی کنترلری که دو دستگیره داشته باشد. او سرانجام پیروز شد.

حدود 15 سال گذشت و سونی هنوز نیز به این کنترلر وفادار مانده است. پس اگر آن را می‌پسندید یا نه، همه را مدیون Goto هستید.

Source

بالاخره این علامت سوال گنده ای که تو ذهنم بود رفت :d ولی خداییش هنوزم که هنوزه بعد این همه مدت باتن های xbox رو با همین دایره ، مثلث ... اینا میگم :d (دست خودم نیست! )
حالا این x , y , ... چه معنیی داره؟؟ :-/

جدا جالب بود!:دی
باید یه تشکر ویژه از آقا مهدی بکنیم:دی
واقعا برای منم سوال بود:دی

این شکلهاش به کنار کاشکی یه کم وفادار نمیومندن و از نظر ظاهری یه تغییری توی قیافه میدادن با 2 نسل قبل!(کنسول به اون خوشگلی قیافه دستش مال یک دهه پیشه!) یکم هم کار رو باهاش راحتتر میکردن(منظورم انالوگهاست بعد از چنیدن ساعت بازی پشت سر هم دست ادم درد میگیره..)
اول شخص بازی کردن عذابه باهاش:دی KZ2 رو بیشتر از یک ساعت بازی میکردم دستم درد میگرفت!
بابی مشکل جسمانی خودت رو پای دسته و مدل بازی نزار:d من KZ2 رو 6-7 ساعت پشت هم بازی کردم. هم مولتی و هم story.

پ.ن: نمیدونم چرا می خوام تجدید خاطره کنم ولی نمیشه بابی:d نمیرسه:d
یعنی قبول نداری دسته 360 برای FPS خیلی بهتر از PS3 است؟
آهم گرفته:دی

آخرین ویرایش:
اول شخص بازی کردن عذابه باهاش:دی KZ2 رو بیشتر از یک ساعت بازی میکردم دستم درد میگرفت!
بابی مشکل جسمانی خودت رو پای دسته و مدل بازی نزار:d من KZ2 رو 6-7 ساعت پشت هم بازی کردم. هم مولتی و هم story.

پ.ن: نمیدونم چرا می خوام تجدید خاطره کنم ولی نمیشه بابی:d نمیرسه:d

بیخودی از بابی ایراد نگیر :d
دست بابی مشکل نداره کیلزون مشکل داره که پدر ما یکیو در آوورد :d دسته بازی کلآ خشکه :d
شماها گیمر نیستین مشکل ما که نیست:d خداییش تو KZ3 هم نباید بهش دست میزدن.

یعنی قبول نداری دسته 360 برای FPS خیلی بهتر از PS3 است؟
آهم گرفته:biggrin1:

برای من که فرقی نداره:biggrin1: همه بازی ها رو به یک چشم می بینم و با دو دست بازی می کنم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sorrows
بیخودی از بابی ایراد نگیر :d
دست بابی مشکل نداره کیلزون مشکل داره که پدر ما یکیو در آوورد :d دسته بازی کلآ خشکه :d

ازش ممنونم! :x حالم از هرچی A و B و X... بهم میخوره :-&
در مورد خود کنترلر اگه یه PS باز واقعی باشید مثل من دعا میکنید که نسل بعد هم همین دسته باشه... :d

آقایه سوال بزرگ!!!؟؟؟
شکل START دسته چرامثلث خوابیده است و
چرا SELECT مستطیل ؟؟؟؟

شاید خواستن فزولشوبشناسن که منم(شوخی بود)

من نمیدونم هی دستم از رو انلوگاش سر میخوره :دی
زیادی کوچیک هست برا دستم کلا این دسته ps3 :دی
gow 3 رو بازی کردم پدرم در اومد :دی
این دسته مخصوص fps هم پول مفته :دی
چرا یه کنترلر درست حسابی نمیدن که بعد انقد گیمرارو نندازن تو خرج ؟ :دی
پ.ن:دلم برا هدشات کردن با موس تنگ شده :دی

من هم خیلی دلم میخواست بدونم این علامتها معنیشون چیه در مورد مر بع و مثلث حدس زده بودم

صحبت هاش به نظر من از بعضی نظر ها منطقی میاد برای این که شما وقتی وارد مهدکودک میشی اولین چیزی که به شما یاد میدن همین مربع و دایره و .... هستش برای همین یه بچه 5 ساله هم میتونه باهاش کنار بیاد .

بعضی از دوستان سوسول شدن دیگه ما که از دوران PS1 داریم با این دسته بازی میکنیم XBOX هم بازی کردیم 360 رو همچنین این مشکلات که دوستان میگن رو نداشتیم هیچ وقت

این که این دسته کوچیک هستش برای این هستش که برای تمام سنین هستش نه فقط برای شما دست گنده :d برای اون بچه های 5-10 ساله هم هستش نه مثل دسته 360 من برادر زادم میخواست دستش بگیره دستش به آنالوگ که برای چرخوندن تصویر بود نمیرسید .

اول شخص بازی کردن عذابه باهاش:biggrin1: KZ2 رو بیشتر از یک ساعت بازی میکردم دستم درد میگرفت!

من نميدونم چرا يه عده خاص فقط با دسته مشکل دارن :دی
ما بازی ميکنيم خيليم خوبه :دی

خداییش هر کی ادعا میکنه کار با این گیمپد برا بازیهای fps راحته من حاضرم باهاش یه تورنمنت تو یکی از این بازیها مثل bc2 بذارم. من با موس و کیبرد، اون طرفم با گیمپد ps3 . حتی حاضرم شرط ببندم یه بارم نبازم!:d

• Like
Reactions: leonk13
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or